zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #8190 Dátum: 13 nov 01, 19:20:24 » |
|
Könnyen. Laponként megeszi, mint az a hölgy az étlapot a dilis bolygós résznél.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #8191 Dátum: 13 nov 01, 19:21:55 » |
|
Csak estére már egy könnyedebb regényt válassz, mert egy súlyosabb mű megfeküdné a hasadat. Éljenek a sz.r szóviccek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #8192 Dátum: 13 nov 01, 19:23:37 » |
|
Rég olvastam. Most a Vének Háborúját néztem ki állítólag zseniális Átnéztem a film topicba De kajálás helyett nem szoktam szakácskönyvet olvasni
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 01, 19:30:21 írta Micsudi »
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #8193 Dátum: 13 nov 01, 19:30:15 » |
|
Sz*rok, de egy fáradt kora estén, hatásosak. >_<
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #8194 Dátum: 13 nov 01, 19:34:09 » |
|
Nem, mert te a szakácskönyvet enni szoktad. Mi is voltunk a temetőben, és este olyan szépek ott a fények.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8195 Dátum: 13 nov 01, 19:36:11 » |
|
Könyv címén nem szakácskönyvet értettem, de el nem tudom képzelni a világfájdalmat, amíg ennyire sok jó könyv van a világban. Sőt akár anatómiakönyvet is olvasgathatsz hogy jobb kedved legyen. Nem voltam temetőben mert utálom ha kötelező köröket kell futni és amúgy is képmutatás az egész, jobban szeretek random időpontban menni amikor kevesen vannak és van időm emlékezni a temetőben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8196 Dátum: 13 nov 01, 19:38:26 » |
|
A könyvet hogy egye meg? Beszélsz össze-vissza Syzygy!
Ismertem egy srácot.. Megette a tankönyvet, mert nem akart belőle tanulni.. Mondjuk nem is volt százas szerencsétlen... Aszondta hogy finom... Az egyetlen jó dolog az életemben a zabálás. Nem bulizok, nem nyaralok, nem dugok, a haverok szarnak rám, nem tudom azt a hobbit űzni amit szeretek. A jóízű evésről nem mondok le.
Mi az Micsudi elmentél szerzetesnek? Nem bulizol, jólvan... Nem nyaralsz.. Jólvan... Nem dugsz? Jó pénzért pálinkáért csak találsz valakit... A haverok meg ilyenek.. Akkor keresik az embert ha swzükségük van valamire! Mi a kedvenc hobbid? Amúgy meg igaz.. Enni jó... Kivéve ha rohadtul fáj a fogad!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #8197 Dátum: 13 nov 01, 19:46:26 » |
|
Lolozok, meg angolt tanulok. ebből állnak napjaim. A haverok ilyenek ha valakinek a gépe meghal akkor szoktak megtalálni. Vagy hasonló. Tegnap előtt kosaraztak ki. De erről közkívánatra nem beszélek. A szakácskönyves hasonlat meg Ishidának szólt Micsudi less be a film topicba és egyből lesz egy dolog az életedben amit szeretni fogsz. még mielőtt Syzygy bedobta volna hogy olvassak. De arra írtam is mit szeretnék elolvasni
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #8198 Dátum: 13 nov 01, 19:49:34 » |
|
Hát érdekes hobbijaid vannak, Micsudi. Mondjuk én sem szoktam bulizni menni és hasonlók sűrűn, e azért le tudom foglalni magam valamivel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8199 Dátum: 13 nov 01, 19:54:45 » |
|
Mondjuk én ilyen téren szerencsés vagyok... Nincs időm se olvasni, se nőzni, se haverokkal lógni, se bulizni... Egy lány barátom már sikeresen megállapította hogy a hobbim a munkám... Enni meg muszáj, amikor csak van alkalom rá... Mi az a LOL?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #8200 Dátum: 13 nov 01, 19:55:15 » |
|
Nekem meg abból állnak a napjaim, hogy tanulok, tanulok, tanulok, meg tanulás közben hülyeségeket írogatok ide. Ez is felettébb izgalmas, nekem még a lol sem fér be. Fejezed már be a panaszkodást. Az én részemről meg is történt a kereses. És eszembe jutott mekkora szivás is volt orvosi szövegeket fordítani szeptemberben. De izgalmas is volt egyuttal. Tanultam ezt-azt. Sokakat idegesít, hogy az orvosok a saját nyelvükön kommunikálnak, amit senki sem ért. Vaójában azt azért teszik, mert már elfelejtették a többség nyelvét. Na jó, ez nem igaz, de nekem is hamarabb eszembe jut a glandula suprarenales medulla, mint a mellékvesevelő.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #8201 Dátum: 13 nov 01, 19:55:42 » |
|
Én 2 dolog miatt nem megyek bulizni 1. Nincs pénzem (fizu előtt vagyok) 2. Nincs kivel kikkel (egy barátom sem miskolci vagy már rég elhúztak innen, a tesóm és baráti köre meg karaokézni jár de azt is havonta 2x és mindig akkor amikor nekem nem jó (munka miatt vagy fizu messze van), és amúgy sem igazán az esetem a karaoke.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #8202 Dátum: 13 nov 01, 20:02:04 » |
|
Bevallom Gabesz írásában nyaralás helyett első ránézésre mást olvastam. O.o Viszont ezt nézzétek meg, ha már nem bulizik itt senki, tetszik az utolsó.>_< http://444.hu/2013/10/09/12-gif-hiressegekrol-retus-elott-es-utan/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8203 Dátum: 13 nov 01, 20:02:38 » |
|
Érdekes kérdés hogy ezt a bulizást ( persze az hogy ez kinek mit jelent és milyen formában történik ), ennyire külön választják a mindennapoktól, mintha valami különleges esemény lenne. Mert nekem mondta is egyik ismerősöm, hogy nekik az a buli ha elmennek táncolni és akkor egy este kimarad. Már itt sem értettem egyet velük, de nem akartam tovább ragozni, főként hogy ez a beszélgetés kb hajnali 1-2 körül lehetett. Szóval alapvetően más a fogalmakat használunk a bulizásról, jobban preferálom a beülős beszélgetős helyzetetek, amiket nem tudok kiragadni a hétköznapokból, persze ezek nem gyakoriak, sajnos?. Lol egy gyerekeknek való játék, nulla kreativitással, amihez valóban kellenek képességek az a Dota. Szóval учиться учиться учиться!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #8204 Dátum: 13 nov 01, 20:08:49 » |
|
учиться учиться учиться! Ez mi? nyaralás helyett első ránézésre mást olvastam. Dettó. Mostanában amúgy is félre olvasgatok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|