Sevanna
|
|
« Válasz #8220 Dátum: 13 nov 01, 21:02:26 » |
|
Hát erre nem bukkantam rá. De ez sem az igazi, mert nem szinonima szótár. Szóval beírtam, hogy limfocita, de nem azt dobta ki, hogy nyiroksejt hanem mindenféle szöveget amiben szerepel a szó. Nekem meg nem az kellett. Az orvosi egyetem egyik tanszékén vagyok titkárnő. És van egy csomó pályázat azokhoz kellett fordítani. Elsősorban autoimmun betegségekkel kapcsolatos szövegeket. A kép epic.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #8221 Dátum: 13 nov 01, 21:13:42 » |
|
Mert az lymphocyta. De egyáltalán minek lefordítani? Vagy másik kérdés: hogy fordítanád le a juxtaglomerularis vagy parafollicularis sejtet?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8222 Dátum: 13 nov 01, 21:18:17 » |
|
Juxta az nem az egymásmellettiséget jelenti? Angolul is használják.
Írjatok már valamit a novemberi időjrásról, vagy kiscicákról, vagy gman valami kajáról, mert ciki ha megöltem a topicot.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 01, 21:34:31 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #8223 Dátum: 13 nov 01, 21:37:43 » |
|
Csak hogy ne haljon ki a topic: most nézem az Iron Man 2-t ez tök jó film. És Fekete Özvegy is van benne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #8224 Dátum: 13 nov 01, 21:38:28 » |
|
De magyarul limfocita. Vagyis magyarosan írva. A parafollicularis dolognál annyira jutottam, hogy follicularis->tüszős. De itt megállt a tudományom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8225 Dátum: 13 nov 01, 21:38:54 » |
|
Tüntetnek az orvosok. Hívjatok néhány gyógyszerészt hogy megtudjuk mit akarnak Viccen kívül mondom, hogy jártam már úgy, hogy a gyógyszerész visszaküldött a dokihoz, mert nem bírta kiolvasni, a vényen az írást... Szóval a gyógyszerész se garancia!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #8226 Dátum: 13 nov 01, 21:46:08 » |
|
Scarlett Johansson az egyik legjobb ő aki valaha vászonra került És a Black Widow szerepet kb neki találták ki Tökéletes kombináció. A másik ilyen nő Jennifer Love Hewitt
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #8227 Dátum: 13 nov 01, 21:49:28 » |
|
Lehetne az egészet gépesíteni az orvosok ne kézzel írják fel a gyógyszert hanem nyomtatva. Írjatok már valamit a novemberi időjrásról, vagy kiscicákról, vagy gman valami kajáról, mert ciki ha megöltem a topicot.
Az időjárás sz*r, a macska (az enyém) köszöni jól van, hogy gmen mit evett azt majd írja le ő. Megfelel? Az iron men 2-t meg még nem láttam de egyszer majd megnézem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 01, 21:51:27 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #8228 Dátum: 13 nov 01, 21:49:50 » |
|
Amikor a Szellemekkel suttogóban játszott, még nem volt ekkora melle. :DD
Most hirtelen kedvet kaptam egy Midsomer Murders részhez... Kár, hogy már 10 óra, és felment a vérnyomásom, hogy még egy csomót kell ma tanulnom. xd
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #8229 Dátum: 13 nov 01, 21:57:56 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #8230 Dátum: 13 nov 01, 22:19:31 » |
|
Micsudi, Scarlet Johannsont illetően egyet értünk. Jó csaj, és baromi jól áll neki ez a szerep.
Teszem hozzá, hogy ne csak a jócsajos részét emeljem ki a dolognak, egyébként is tapasztalom hogy ezekben a Marvel filmekben baromi jó a szereposztás. Szal tök jó színészeket vetnek be. Meg kell néznem a többi filmet is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #8231 Dátum: 13 nov 01, 22:24:48 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #8232 Dátum: 13 nov 01, 22:27:02 » |
|
Hmmm ilyen külsővel ettől el lehet tekinteni Ám meg nem mondtam volna... A bombázó zsidó csaj olyan mint a fehér holló vagy a szemüveges cigány.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #8233 Dátum: 13 nov 01, 22:43:24 » |
|
Lol, akkor ő a második zsidó csaj, aki bejön. :O na jó, ebből nem csinálunk rendszert.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #8234 Dátum: 13 nov 01, 22:46:27 » |
|
Hát nem hiszem, hogy rontaná a génállományt. Aes Sedai 332n 16ó 55p Hogy fogod megünnepelni, hogy lassan egy éve vagy a fórumon? Mármint a szó legszorosabb értelmében.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|