Lol, Morita. xD
Ayumi, ötvenszer inkább a macska, mint az avád. Macskás vagyok, ellenben utálom Orihimét.
Ha már a nyafogás volt nemrég a téma, én sem szeretnék lemaradni. Pontokba veszem, úgy egyszerűbb lesz.
- Valami barom odaszart a házunk elé, a sövénykerítés biztos az otthoni budira emlékeztette.
- Egy másik barom spontán nekünk jött kocsival, összebarmolta a Corsa hátulját.
- Egy ideje szerencsétlen kocsinak gyanúsan benzin szaga van, de apám nem lát tovább a kedvenc szerelőjénél, hiába mondom, hogy keressen rendes szakembert.
- Négy napja egy harmadik barom (esetleg egy negyedikkel karöltve) fel is törte a Corsát, és mivel max bele tudtak volna lopni valamit, ki belőle nem, mérgükben letörték a bal oldaltükröt, nem beszélve arról, hogy csavarhúzóval összebarmolták a jobb oldali zárat, úgyhogy az most használhatatlan. (szegény kicsimre rájár mostanában a rúd
)
- lehet, rászoktam a 'barom' szó használatára- Hétfő óta rohadt a gépem a szerelőnél semmi haszon fejében. Ma azzal kaptam vissza, hogy akkut kell benne cserélni, és három hét mire a gyártótól ideér az új. Na most, mi a jó életért kellett három napig rajta ülni, ha egyébként sem csinált vele semmit? Jó, hogy eleve azzal mentem be már a múlt héten, hogy új akkut akarok, csak lebeszélt, mert mi van, ha más baja van. Emígy tök rendes a pacák, már a rajztáblákat is kitárgyaltuk, de ma kiakasztott.
Amúgy örülök, tegnap összefutottam a kishallal, amiről azt hittem, hogy meg lett éve, de nem és már tök nagy, vagy három centi. <3