Saphira
|
|
« Válasz #7560 Dátum: 13 okt 22, 21:13:03 » |
|
Kikérem magamnak, bennem nem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #7561 Dátum: 13 okt 22, 21:16:52 » |
|
Boccs, majdnem elfelejtettem, hogy te is csak azért nem vagy tökéletes, mert hiányzik belőled a hiba.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #7562 Dátum: 13 okt 22, 21:21:38 » |
|
Ah én ismerek egy végzős ribit is Pasikra melyik a kompatibilis szó? jah és ezért : Saphi te meg válaszolja hitmenes kérdésemre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #7563 Dátum: 13 okt 22, 21:22:36 » |
|
Tesóm nézte a filmet, és úgy jött fel a téma.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #7564 Dátum: 13 okt 22, 21:26:39 » |
|
Rossz filmeket néztek. Azért az is szép lehet ha köhög valaki nálatok és egyből rámondod hogy bronchitis.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #7565 Dátum: 13 okt 22, 21:32:24 » |
|
Én nem nézem. Bár tanulás helyett most az is jobb lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #7566 Dátum: 13 okt 22, 21:43:09 » |
|
Még szerencse hogy a google mindig gondol a zh előtt álló emberekre, jó ez az ejtőernyős izé. https://www.google.hu/a bajai szavazatszállítós játék mellett meg volt egy holland-magyar focis, amin a cél a stadionmutyi volt, de levették, vagyis nem találom már azt a játékot.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 22, 21:46:10 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #7567 Dátum: 13 okt 23, 01:16:23 » |
|
Most töröltem magam a SlideShareról. Csinált nekem egy profilt és elkezdte az ismerőseimet is követni. Remélem zuhanyzás vagy szex közben is csinált rólam képeket és lehallgatta a gondolataimat is. Be kellett jelentkezni a facebookkal, amivel azt is elfogadom, hogy minden adatomhoz hozzáfér. Természetesen minden kulturált európai embernek, aki naponta mos fogat és vesz új ruhát, van kamufacéje szal ezzel nem kellett időt tölteni, hogy regelek most. De azért ha találkoznék azzal a hájas, borostás, pattanásos, izzadt, büdös, 40 éves szűz kockával aki csinálta ezt az oldalt és jó erősen orrba csaphatnám egy vascsővel az szerintem jobb hellyé tenné ezt a világot. Mert ne következmények nélkül történjenek már a dolgok.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 23, 01:17:32 írta Gdat88 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #7568 Dátum: 13 okt 23, 08:34:36 » |
|
Ezek után joggal felvetődhet a kérdés, mégis mi a fenének regeltél rá ? illetve ez miért is jó? ( habár 2 másodpercbe telne jó barátunkkal a googlevel ennek a kiderítése, mégis inkább megvárom egyértelmű kapitány eljövetelét )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7569 Dátum: 13 okt 23, 08:44:17 » |
|
Valaki tudja kb. mennyi idő mire úgy egy 2cm átmérőjű henger alakú paprmasé megszárad? Tegnap este csináltam és remélem egy olyan 24 óra elég neki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #7570 Dátum: 13 okt 23, 10:07:40 » |
|
Azt hittem, hogy ez egyértelmű volt Syzy. Nem regeltem rá. Ez benne az idegesítő. Csak feltettek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7572 Dátum: 13 okt 23, 10:30:54 » |
|
Valószínűleg az autó kénytelen lenne megállni és megvárni, míg az az izé elhúz felőle.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #7573 Dátum: 13 okt 23, 10:38:29 » |
|
Köszönjük egyértelmű Morita kapitány.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #7574 Dátum: 13 okt 23, 10:46:18 » |
|
És ez mitől jobb mint busz vagy egy villamos?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|