gman
|
|
« Válasz #7485 Dátum: 13 okt 20, 16:40:13 » |
|
Nikkie, tudod hányszor kapott tőlem virágot a feleségem? Kétszer. Virágosztáshoz nyomós érv kell!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #7486 Dátum: 13 okt 20, 16:42:15 » |
|
Az igazsághoz azért az hozzátartozik Saphi, hogy 15 évesen volt neked 12, csak közben sajnos lesérültél, és már nem megy úgy az edzés.
Ezért a kommentért, már megérte ma felkelni xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #7487 Dátum: 13 okt 20, 16:45:19 » |
|
Nikkie, tudod hányszor kapott tőlem virágot a feleségem? Kétszer. Virágosztáshoz nyomós érv kell!
Jól van, értem én.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #7488 Dátum: 13 okt 20, 16:47:08 » |
|
A nők minden szaron megsértődnek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
I love you spagetti Vallás: mugen
|
|
« Válasz #7489 Dátum: 13 okt 20, 16:48:25 » |
|
Én a fekvőt utálom nagyon xD mármint nem megy rosszul de akkor is utálom, pont mint a futást
|
|
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7490 Dátum: 13 okt 20, 16:49:38 » |
|
Nem sértődünk meg minden vackon, csak ti gondoljátok ezt. Túlkomplikáljátok... xD
Mit jelent az hogy "ergya"? Soha nem hallottam ezt a szót.
Számomra a felülés nem különösebb kihívás, ellenben a fekvőtámasszal... El kéne kezdeni edzeni valamit. Ezt már úgy 3 éve mondogatom magamnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #7491 Dátum: 13 okt 20, 16:51:42 » |
|
ajj gman, és még neked van már családod, ide még bármit is írnék nem jönne ki jól, szóval ez a mondat befejezetlen marad
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
I love you spagetti Vallás: mugen
|
|
« Válasz #7492 Dátum: 13 okt 20, 16:53:13 » |
|
Nem tudom, hogy várjam e a jövő szombatot vagy ne xD egy részt elkezdődik az őszi szünet másrészt meg akkor lesz az első meccsem és szétizgulom magam xD
|
|
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #7493 Dátum: 13 okt 20, 16:56:33 » |
|
Hm... most ilyen sz*r közhelyeket kell mondanunk, mint ahogy gman tette?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #7494 Dátum: 13 okt 20, 17:02:18 » |
|
Én várom a szombatot, mert megyünk apával és a kicsikkel Zemplénbe ásvány túrára. Sokkal jobb lesz, hogy én fogom szedni terepen, mint csak megvenni a börzéken.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #7496 Dátum: 13 okt 20, 17:05:15 » |
|
Én pedig meg meg akarom állítani az időt, de erre a képességre már évek óta vágyom.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #7497 Dátum: 13 okt 20, 17:09:55 » |
|
Jaj de aranyos az a kép.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #7498 Dátum: 13 okt 20, 17:28:36 » |
|
Az igazsághoz azért az hozzátartozik Saphi, hogy 15 évesen volt neked 12, csak közben sajnos lesérültél, és már nem megy úgy az edzés.
Dehogyis, ne beszélj hülyeségeket! 15 évesen simán ment a 40, csak egyszer influenzás lettem, és azóta sem vagyok olyan jó formában. (Amúgy gyerekkorban tényleg több húzódzkodás megy, nekem legalábbis kb. 10 évesen ment a legtöbb, azóta csak lustulok. )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #7499 Dátum: 13 okt 20, 17:50:23 » |
|
Hát felüléssel nincs bajom meg a fekvőtámasszal sem. Azokból azért tudok legalább 20-at csinálni fél percen belül. A futás már más helyzet. Annál elég hamar kifulladok, bár a múltkorinál 8 percen át futottam és simán vettem a levegőt, mintha nem is futottam volna, viszont a lábfejeim úgy fájtak és nagyon nehéznek éreztem őket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|