Saphira
|
|
« Válasz #7350 Dátum: 13 okt 17, 16:13:48 » |
|
Képzeld még Lámpással is jól elvoltam
De csak azért, mert a Z-világháború oldotta a feszültséget.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #7351 Dátum: 13 okt 17, 18:05:29 » |
|
Tényleg nem tudtam jókor időzíteni a javítgatásokat.1-2nap lemaradás,és mi mindenről Most a 491.ik oldalnál járok.Fáradt aggyal kicsit nehezebb felfogni,persze alapból se könnyű. Mindenesetre próbálkozok mert nagyon tetszik ez a téma kár hogy elmulasztottam az épp aktív idejét Szerk:Morita attól is függ,hogy melyikbe.1-2országban,jobb mint egy Hotel. Amúgy jó ügyvéddel és befolyással még jogos önvédelmet is el lehetne érni A mostani foci összevágós videó embernél is durvább a nevetése? Ha igen akkor részvétem,de csak lesz valami
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 17, 18:28:24 írta K ichigo »
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #7352 Dátum: 13 okt 17, 19:21:53 » |
|
Legalább jófej a szobatársad? Ugyanígy vagyok, mikor éjjel van valami jó téma. Szívesen hozzászólnék, de már nem tudok hozzá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #7353 Dátum: 13 okt 17, 21:14:08 » |
|
Menj levelezőre, mint én és a szobatársak megszűnnek létezni mindörökre! Más ötlet: mondj neki lehangoló dolgokat.
Majd' el felejtettem, hogy te szakavatott mestere vagy a szobatársak kikészítésében. Mit is terveztél tavaly azzal a szerencsétlennel, aki egyszer rosszul nézett rád, vagy mi?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #7354 Dátum: 13 okt 17, 22:24:21 » |
|
De csak azért, mert a Z-világháború oldotta a feszültséget.
Ma pedig sikerült megnéznem a Machete második részét moziban!, ebben is rengeteg baromság volt WTF, viszont abban különbözik Z-től hogy ezt valóban viccnek szánták.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #7355 Dátum: 13 okt 17, 22:56:35 » |
|
Lehet csak azért, mert eddig a nőstény macskákkal jó tapasztalataim voltak Mert a nőstény élőlények kevésbé agresszívak. Az is számíthat hogy ivartalanított vagy nem. A gyerekkori lány macskáim is bújósabbak/dorombolósabbak voltak. Most meg fiú cicám van.. illetve kiivartalanított fiú, de eddig csak annyi a különbség hogy nem jelöl de még csak tegnap volt a műtétje. Ugyanígy vagyok, mikor éjjel van valami jó téma. Szívesen hozzászólnék, de már nem tudok hozzá. Mint nekem tegnap az agyas témához már nem fogott az agyam.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #7356 Dátum: 13 okt 17, 23:37:40 » |
|
Aludnom kéne korán kelek de nem megy. hulla fáradt vagyok de így se megy... nem szokta a roma a szántást... i will begolyózni. and reggel i will be fos. if én not aludni....... de én nem want aludni....
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #7357 Dátum: 13 okt 17, 23:40:47 » |
|
Na beletelt több mint egy percbe de tudtam értelmezni a magyar-angol fuzionált mondataidat. De nem baj majd iszol egy liter kávét ha álmos leszel, mondjuk az agyad az nem fog tőle fogni, de a szemed legalább nem ragad le.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #7358 Dátum: 13 okt 17, 23:56:18 » |
|
sztem a koffein is bejátszik abba hogy légszomjal szívdobogással kakukkolok a gép előtt alvás helyett. délután dolgoztam és a bealvást energiaitallal orvosoltam... nem szoktam de muszáj volt.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #7359 Dátum: 13 okt 18, 00:00:08 » |
|
Energia italt még nem ittam, le beszéltek róla mert gyenge a szívem és rossz lenne arra rákapni, de állítólag sokkal erősebb mint a kávé és károsabb is szóval ha légszomjjal szívdobogásod van az lehet attól is (jobban mondva hozzá segíthetett ahhoz az állapothoz).
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 18, 00:02:02 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #7360 Dátum: 13 okt 18, 05:45:57 » |
|
Majd' el felejtettem, hogy te szakavatott mestere vagy a szobatársak kikészítésében. Mit is terveztél tavaly azzal a szerencsétlennel, aki egyszer rosszul nézett rád, vagy mi? Nem csak nézett, szólt is, hogy illene megkínálni sütivel. A pofátlan mindenit, összetévesztett a anyjával, hogy etessem, vagy mi?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #7361 Dátum: 13 okt 18, 08:31:38 » |
|
sztem a koffein is bejátszik abba hogy légszomjal szívdobogással kakukkolok a gép előtt alvás helyett. délután dolgoztam és a bealvást energiaitallal orvosoltam... nem szoktam de muszáj volt.
Az ilyesmi lelki nehézségekre vezethető vissza általában. Mondjuk a koffein se tesz jót neki. Amióta nekem is volt ilyenem, azóta nem kávézok, energiaitalt meg sose ittam. Amikor voltak ilyen gondjaim először, én kivizsgáltattam magam mindenféle dokikkal, de nem találtak szervi problémákat. xD Ez azért azt hiszem igencsak jó hír. Azóta is vannak még ilyenek néha, ha valamiért magam alatt vagyok, meg sok a stressz, de azért már nyugodtabban kezelem. A magneB6 meg tényleg segít, csak ajánlani tudom. Elég tapasztalt vagyok ezen a téren. ---- Ezen meg kiakadtam. A francért kell Pécs egyik szimbólumát lebontani? Ahelyett, hogy hasznosítanák valami értelmes célra. Főleg, hogy minden pécsi tudja, hogy nem is vállt életveszélyessé sose. Csak egy nagy lopás-biznisz volt az egész, amiből páran jól megszedték magukat.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 18, 08:40:34 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7362 Dátum: 13 okt 18, 09:06:24 » |
|
Én azon akadok ki, hogy indexet olvastok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #7363 Dátum: 13 okt 18, 09:46:17 » |
|
Mi a baj az indexxel? A tudományos vagy a külfödlös rovata érdekes szokott lenni, és még csak kamunak se tűnik, amit írnak. Tudjátok, melyik oldal nagyon gáz? A Life.hu. Az egy nagy rakás az. Egyrészt ott munkálkodik a világ legidegesítőbb írója, Müller Péter, másrészt a cikkek 80%-a hülyeség és még csak nem is igaz. Én ha egyszer újságíró lennék a neten, vagy bármi más közegben, csak a színtiszta igazat írnám.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #7364 Dátum: 13 okt 18, 09:51:35 » |
|
Minden kulturált kuruc.infót olvasó ember tudja, hogy a zsindex (sic) csak hazugságot ír.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|