Hóóóóóóóóóóóóóójj, ez a kujon, ez a Gabesz, ez itten van Bíkísen oszt nem gondolt, az öreg Zizire, hogy kocc(ints)anjanak?
Na jó, olyan takony az idő, hogy még az udvarra sem szívesen megyek most ki.
Na de mi a helyzet itten, hát alig írok mostanság. Vagyis, nem, pont, hogy kezdek visszatérni a fórum köztudatába, mint a legendás Sharinganos Magdi anyus szelídítő.
A házi pálinka az jó, itt van sok. Főként a bátyáim isszák, bár általában mindenki iszik belőle esténként egyet-egyet, kivéve engem, mert kicsi vagyok, meg amúgy is, én 1 felestől már lesüllyednék Fekete Pákó beszéd szintjére, mindezt Kiszel Tünde agyával, és olyan sipítozással, mint amit Tóth Gabi leművel az X-traktorban.
Amúgy a CP-s csajt láttam a tv-ben is, nagyon durva volt, mind a CP mind a hangja, bár valahogy tényleg nem passzolt a CP a dalhoz, de adott neki egy sajátos hangulatot. Kíváncsi vagyok, hogy meddig fog jutni.
Amúgy, ha már ugye volt az az izé, hogy valaki személyes dolgokat ír ki meg ilyenek, akkor had írjak már én is, mert kíváncsi vagyok, hogy most én vagyok hülye, hogy nem értem, vagy mi van.
Van egy csaj, aki a barátom lett még régebben, elvoltunk meg minden. Ez a csaj fél a férfiaktól, de tényleg, és vallásos.
Namármost elviekben belémszeretett, (hajjaj, miért? ennyire én sem vagyok jóképű) én meg ezen enyhén összecsináltam magam.
És nem tudom, hogy most amiatt, hogy belémszeretett, vagy a vallása miatt homofób, vagy mittudomén, de ezen bekattant, és elkezdett rólam pletykálkodni hogy mekkora egy szemét vagyok, szándékosan olyanokat mondott amivel nagyon megbántott, aztán én ezt meguntam, mondtam neki, hogy meg ne lássam mégegyszer, mert nekem ez már nem barátság, amit csinál, és végül én lettem az utolsó szemét.
És én ezt nem értem, hogy ez most, hogy?
Meg miért? Meg... Most komolyan... ez milyen már?
Esküszöm ez a dolog már 2 hónapja történt, de még mindig nem fogtam fel ép ésszel, hogy mi volt ez az egész, mert egy csendes, visszahúzódó csajnak tűnt, és nem tudom.
Abszurd.