Én ezen a fórumon mindenkit szeretek! ezzel kezdeném
Nem véletlenül járok fel ide. vannak innen barátaim, és még akik néha kritikával illetnek azok sem ártó szándékkal teszik. Elég intelligens és toleráns itt a társaság. Elbírtok egy ilyen negatív bombával mint én (szerintem az elektronokat lehet az én képemmel illusztrálják)
És bocsánat Nikkie de nem tudok a kedvedre tenni nem tudok jót írni. Ha valami jó történik velem esküszöm nagy betűmérettel írom le ide nektek
Öcsém külön kategória, 8 általános. A szakmunkást (fizetős magánsuli) otthagyta mert utál tanulni. Jogsit kapott legalább annyi előnye legyen az életbe. Motort is kapott meg seftelt össze vissza volt 2-3 50es libakergetője, de azzal sem futárkodott! Aztán kapott autót is mert autós futár állást kapott. A terv az volt első 4 fizujának a nagy része hazajön és kvittek vagyunk. Na 1 hónap után kiderült átverés az egész
De az autót megtarthatta. Azóta keres munkát meg ismerősnek volt szerszámadogató ilyen viccpénzekért. Közben csinálja a vagyonőrit azt fizetgeti de azt se csinálja tisztességesen. Szóval öcsémmel soha senki ne merjen engem összehasonlítani! Suli után erős gimibe mentem! Betegen végigcsináltam nem adtam fel! amikor olyan beteg lettem hogy a 11.et nem tudtam végigcsinálni nem évet ismételtem hanem hogy ne maradjak le a régi osztályomtól, 1 év alatt 2 évet csináltam meg! Érettségire úgy mentem be hogy 5 nappal előtte még kórházban voltam! És nem lett vészesen szar. De az egyetemhez kevés. Gondoltam jólvan ez van gyerünk egy okj szerezzünk pontot hátha úgy felvesznek. Utólag már bánom hogy azt a szakot választottam, de azt is végigcsináltam és jelentkeztem egyetemre! Nem vettek fel. Most már megszerveztem magamnak a matektanárt aki ingyen segít hogy tavasszal minimum 4es matekérettségit csinálhassak, és nyelvvizsgázni is szeretnék hogy jövőre biztosan felvegyenek valahová! Közben pedig valami munkát is keresek hogy finanszírozni tudjam ezeket és minimum havi 40000Ft-ot haza is tudjak adni. Én szeretnék tanulni, és szeretnék dolgozni. Az hogy valami normális munkahelyre vágyok, ki nem vágyik arra. Tegnap bent voltam öcsémmel annál a munkaközvetítő-kölcsönző cégnél ahol a szerződést aláírta, és megkérdeztem lenne-e nekem valami, mutattam papírjaimat, önéletrajzot és mondták hogy ők betanított munkával foglalkoznak és ilyen végzettséggel nem tudnak nekem semmit.
Csütörtökön megyek a munkaügyi központba is, hátha, de sanszosabb én leszek a 20001. regisztrált pályakezdő munkanélküli
Küldözgetem ki az önéletrajzokat folyamatosan. Próbálom szervezni a jövőm. Miközben félek kibasznak otthonról
Vésztartalék tervként talán ki tudnék menni Hollandiába ismerőshöz. De ott is a 66. senki lennék. És nem szeretnék senki lenni. Mindig is az voltam és elegem van belőle
Ami zavar hogy öcsém 1000x többet kapott mert szegény hülye, miközben én csináltam volna és senki nem törődött velem
első jogsi, motor 1-2-3, magánsuli, jogosítvány, autó..... És sehol nem tart. Én meg még suli mellett is diákmunkázgattam
Szeretem öcsémet nagyon. De ezek fájnak. Amennyi pénzt lepumpolt mindenkiről amennyi lehetőséggel nem élt. ha az utóbbi 3 évben nem költött rá a család csak 2,5 milliót akkor semmit sem. Nekem meg szó sem lehetett fizetős egyetemről fősuliról
És ezek tök függetlennek a csajos dolgaimtól. Amik életem másik szar része.
Szóval Noémi én nem félek a jóistentől sem, nem szokásom menekülni viszont még ZS tervem is van ha el akarok érni valamit!!!! Viszont úgy érzem fogy az abc és szívem szerint belegelnék egy leandert vagy tiszafa teát innék! Hogy elküldhessem a nagyfőnököt a jó szeretett kéjnő anyukájába hogy az utóbbi 7 évben folyamatosan orális közösülésre kényszerít.
Kifakadás off
Van itt valami tapasztalata valakinek a munkaügyi központról ?