Aes Sedai
|
|
« Válasz #5115 Dátum: 13 aug 17, 10:43:42 » |
|
Én nem tudom mi ez a Kenpaizé meg Bayakutya de azt tudom h mi nemes és mi nem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #5116 Dátum: 13 aug 17, 10:50:41 » |
|
Ott van pl. a jó öreg nemes penész.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #5117 Dátum: 13 aug 17, 11:41:22 » |
|
A Warcraft Night Elfjei Szintén magasak de izmosak, erdei népek. Bőrük a sötét kék és a lila árnyalatai között mozog, így az éjszakában könnyebben elrejtőzhetnek. Nem használnak mágiát, inkább a természetet szeretik, valamint a hold fontos a számukra (druidák). A nemes elfek akik a rokonaik alacsonyabbak bőrük kifehéredett, emberszerűbbek lettek. Használnak mágiát. Napimádat jellemzi őket.
Látom neked fogalmad sincs a warcraft történetéről, hülyeség amit írtál, és ok-okozati összefüggést sem látod át, akkor meg miért írsz tényként róluk? Saphirának meg csak annyit, bár igaz hogy wow-ot írtál és nem warcraftot, hogy nemesi réteg , arisztokraták, fennköltség ott is megvolt, csak a "The Sundering" után kicsit megváltoztak a dolgok, de ebbe nem megyek most bele. Nem a wow-ot védem azt utálom, hanem a warcraftot.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 17, 11:45:25 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #5118 Dátum: 13 aug 17, 11:59:39 » |
|
Syzy, nem te vagy az egyetlen, aki észrevette, hogy Micsudi nem pont a valóságnak megfelelően írt a warcraftról. >> Ez nem kötekedés, mielőtt ezzel támadtok rám.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 17, 12:02:39 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #5119 Dátum: 13 aug 17, 12:05:28 » |
|
Uhhh Syzygy -.- Nem írtam le az egész lore-t! Az Első háború Azshara mágiaimádata miatt. Aztán túlélő high-bornok elhajózása. De attól még hidd el nagyon is képben vagyok Általános dolgokat írtam le!!! Nem akartam 2-3 oldalnyi wow történettel kínozni amikor simán az elfekről van szó.... Nemesség. Byakuya nem az. Ahhoz nincs szíve. Kenpachi ??? Na ő meg messze van tőle mint Makó Jeruzsálemtől. Ő a Badass iskolapéldája Ha nemességet akartok akkor szerintem GoT. Ott elég sok emberben meg van ez a tulajdonság (megelőztél Saphira de köszi )
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #5120 Dátum: 13 aug 17, 12:11:44 » |
|
Magyarázd már meg, a GoT-ban kiben van meg ez a tulajdonság Rhaegaron kívül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #5121 Dátum: 13 aug 17, 12:19:11 » |
|
Ser Barristan esélyes lenne a címre, és így ennyi, bár nem ismerem a könyves szereplőket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5122 Dátum: 13 aug 17, 12:23:22 » |
|
Gyerekek, ha nemesség, akkor csak is Brad Pittről lehet szó, az interjú a vámpírral című filmből! X'DDDDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #5123 Dátum: 13 aug 17, 12:26:20 » |
|
Én bár lehet elítéltek ezért jelölöm a nemes jellem pozíciójára Jaime Lannistert! Az első évados lelököm a gyereket akcióján kívül, bebizonyosodott hogy jó ember! És miért is lökte le Brant ? Védje a szerelmét. Mert akármennyire beteg is a dolog szereti a hugát. (nappal hugom este dugom XDXD Lehet aki ezt kitalálta olvasta a könyveket ) És azóta bebizonyosodott hogy nemes jellem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Laterneman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5124 Dátum: 13 aug 17, 12:27:30 » |
|
Teljesen random Micsudiról eszembe jutott, hogy megjegyezzem: Ám miért raknak be sokkal idősebb színésznőket ??? Max 21-22 éves színésznőkről ha olyanok, akkor még elhisszük hogy 14-18 évesek. És azok már minden HBO kompatibilis dolgot megcsinálhatnak (úgy dugathatják meg őket a rendezők ahogy akarják)
CKM topic lol Ám miért lenne baj az ? Én pókhálóba tekertem bele nem kellemes. Ám drukkoljatok 10-re megyek állásinterjúra Micsudi szerintem te rosszul használod az "ám" szót. Amit te keresel, az valószínűleg az "am", az "amúgy" rövidített netszleng változata.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #5125 Dátum: 13 aug 17, 12:35:15 » |
|
Teljesen random, de azért kikerested három postját, valld be hogy erre már napok óta készülsz a tükör előtt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #5126 Dátum: 13 aug 17, 12:36:08 » |
|
A nemesség meg az emberség nem ugyanaz. :DD Bebizonyosodott róla, hogy viszonylag emberséges (lett), de ettől még semmi nemesség sincs benne, ugyanakkora idióta még az ötödik könyvben is, mint volt, csak most már a húgát sem szereti.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5127 Dátum: 13 aug 17, 12:38:18 » |
|
Köszi a spoilert Saphi! Azon műveletlenek közé tartozok, akik nem olvasták még az 5. kötetet. :'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #5128 Dátum: 13 aug 17, 12:39:46 » |
|
Azért várj még. Most teljesen igazad van, de messze még a vége. Még nemes is lehet akár. Sztem vannak erre utaló jelek, de nem következtetek inkább, Martinnál sose lehet tudni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #5129 Dátum: 13 aug 17, 12:43:19 » |
|
Laterneman én nem vagyok olyan swag mint te úgyhogy is élek annyira a szleng kifejezésekkel De igazad van ez az "ám" eléggé a sokat használt kifejezésem mostanában. Majd leszokok róla Szerintem a nemesség részben emberiesség is. A többi az igazán megfoghatatlan része. De én Jaimen éreztem hogy nemes lélek. A filmben úgy jött le. Ám várható volt ez a spoiler Mert Cercei egy olcsó ribi, és még buta is, pedig nagyon okosnak, nagy játékosnak hiszi magát. Pedig nem az...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 17, 12:44:14 írta Micsudi »
|
Naplózva
|
|
|
|
|