Lew
|
|
« Válasz #4695 Dátum: 13 aug 03, 17:35:41 » |
|
Tévedsz ha azt hiszed hogy egy ilyen hosszú hszből akár csak egy sort is elolvasok !!!!444négy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #4696 Dátum: 13 aug 03, 17:36:55 » |
|
Igazából elég elolvasni az első mondatot, már az is eléri a célját.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #4697 Dátum: 13 aug 03, 18:57:52 » |
|
Pedig elhiheted, Szabi, hogy tiszta vízzel van a dohánynak is a legtisztább íze. Sokáig én se nagyon foglalkoztam a tisztogatással, nálunk is elállt a víz benne több napokat, vagy csak épp a vizet cseréltük, rendesen meg nem tisztítottuk, aztán egyszer úgy kisikáltam az egészet, hogy patyolatabb volt, mint mikor vettem, és olyan k.rva finom, édes, tiszta íze volt a dohánynak, hogy.. huh. :O A füstje is szinte hófehér volt. Azóta azért odafigyelünk az ilyesmire mi is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Laterneman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4698 Dátum: 13 aug 03, 20:40:02 » |
|
Meg amúgyis a vépé nagyon 2009 :((((((((
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #4699 Dátum: 13 aug 03, 20:41:53 » |
|
2008-at mondanék, csak a pontosítás kedvéért.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #4700 Dátum: 13 aug 03, 20:48:22 » |
|
Yololo.http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=1690.1275Jah és olvassatok már kis fórumszabályzatot. Ez magyar fórum és négy szót sem árt írni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 03, 20:49:32 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #4701 Dátum: 13 aug 03, 20:57:34 » |
|
Beírod hogy yolo meg egy linket, és utána módosítod, hogy magyar fórum és négy szót sem árt írni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #4702 Dátum: 13 aug 03, 21:05:41 » |
|
Nagyon jó megfigyelő képességed van. Gratulálok hozzá Syzyzy-kun. Pontosan így történt. Van ezzel talán valami problémád?
Ha már beírtam... így vegyen az ember original játékot. Megvettem Steamen a tetves játékot és 6 percenként kidob tálcára. Utána néztem és millió emberrel csinálja ezt. Már értem miért adták oda ilyen olcsón, hogy száradna le a kezük.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 03, 21:07:59 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #4703 Dátum: 13 aug 03, 21:07:53 » |
|
1: Yololo + Link még szerintem nincs meg 4 szó. 2: Yololo szerintem nem magyar szó. Szóval ha egy moderátor sem tartja be a fórumszabályzatot akkor mégis hogy várnád el a köznéptől? de ne mond már nekem, hogy ezt le kellett írnom, és nem jött át az előző hsz-ből.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #4704 Dátum: 13 aug 03, 21:08:45 » |
|
Na látod, Syzygy, nem én vagyok az egyetlen aki nem tudja leírni a neved. Csak copyval. És amúgy meg kösz az üzenetet, csak most láttam meg
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 03, 21:09:19 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #4705 Dátum: 13 aug 03, 21:15:17 » |
|
Lealacsonyodtam a ti szintetekre. Ezért írtam így hátha megérti a por nép. Aztán rájöttem, hogy erre nem igen van esély így oda írtam, hogy még mivel van probléma. Vagy képzelj oda valami olyan hazugságot ami megnyugtatja a lelkedet. Viszont holnap megyek meccsre és fáradt vagyok, ha nem gond tényleg nem akarok többet foglalkozni az itteni dolgokkal puszi a búbotokra. Legyetek rosszak Bastian had bannoljon titeket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Laterneman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4706 Dátum: 13 aug 03, 21:21:17 » |
|
Srácok ez nem a Viccek topik :((((
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4707 Dátum: 13 aug 04, 04:09:25 » |
|
Jéé,alig 3 dl rövidet megittam ,meg fél liter bort,sört.Erre kidobom a taccsot 5x ,máskor meg 2 l pálesz nem árt meg ,akkor ez hogy is van ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Laterneman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4708 Dátum: 13 aug 04, 07:29:18 » |
|
Akkorhatalmas BULIKA volt :-DDDDD Én 4 liter whiskeyt szoktam húzóra, asztán még iszok hozzá pár sörikét :-DDD De azért figyelj oda!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4709 Dátum: 13 aug 04, 08:49:31 » |
|
Bor sör kombó meglepetéseket tud okozni. Ez a szomszédok jelenet meg annyira demotiváló. Most nincs is kedvem inni sört.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|