24 nov 16, 11:50:06 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 305 306 [307] 308 309 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1226591 alkalommal)
0 Felhasználó és 25 vendég van a témában
dreamfolow
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #4590 Dátum: 13 júl 29, 18:10:48 »

NA megjött a szél nyugatra Nevet ... Szijelfúj mindent,de legalább hüvősebb lesz és tudok aludni.
Naplózva

K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #4591 Dátum: 13 júl 29, 18:13:42 »

Csak nehogy véletlen máshol ébredj fel a szél miatt Nevet
Naplózva

Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #4592 Dátum: 13 júl 29, 18:22:37 »

Elfújta a szél...  Nevet
Én egyébként szeretem a szelet. Most is fúj a szél de olyan mint a hajszárítóból kifújódó forró levegő.  smirksweat
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #4593 Dátum: 13 júl 29, 18:24:39 »

Mondom ha nem módosítják genetikailag a húst akkor ez nagyon komoly ugrás lehet a mezőgazdaságban....
Olcsó mindenki számára elérhető hús. De rengeteg ember lesz munkanélküli Szomorú Az a hiba a rendszerben hogy egyre több ember jut egyre kevesebb munkára. Egyszerűen nincs annyi munkahely mint amennyi dolgozó ember... És a munkahelyek is rosszul vannak globálisan elosztva. fejlődünk és terv nélkül megyünk előre mint a marhák a vágóhíd felé. Egyre nagyobb termelésre jut egyre kisebb vásárlóerő. Nem forog vissza a pénz, a szakadékok a szegények és a gazdagok között egyre csak mélyül. És egyre több az ember. és tényleg a végén ilyen 99-1 % arányban fog minden eloszlani...
Népességcsökkentésre lenne szükség. És nem Háborúval mint az az évezredek során bevált, nem is a hátunk mögött kifejlesztett vackokkal, hanem globális szinten tudatosan és fokozatosan, belőni a termelést és a gazdaságot a népességhez. És jövedelmet biztosítani azoknak akik nem tudnak dolgozni! Abszurdan hangzik de valami ilyesmi kéne.
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
zitagirl
Legendás Sannin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #4594 Dátum: 13 júl 29, 18:25:44 »

Még mindig jobb ez, mint a semmi.
Emlékszem harmadikban egy kerékpártáborban voltam és egyik nap a pusztában kerékpároztunk, pont ott ahol a legmelegebb volt az országban. Még a szél is perzselte a bőrünket.
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #4595 Dátum: 13 júl 29, 18:28:19 »

A GMO-t nem ítélem el személy szerint... ezt viszont még mindig nem tudom feldolgozni... látni kéne ahhoz, hogy el tudjam helyezni valahol...

Am tessék itt van, hogy mi a sörike: http://www.kormany.hu/download/d/94/e0000/5.pdf
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Silent shadow

« Válasz #4596 Dátum: 13 júl 29, 18:28:29 »

Népességcsökkentésre lenne szükség. És nem Háborúval mint az az évezredek során bevált, nem is a hátunk mögött kifejlesztett vackokkal, hanem globális szinten tudatosan és fokozatosan, belőni a termelést és a gazdaságot a népességhez. És jövedelmet biztosítani azoknak akik nem tudnak dolgozni! Abszurdan hangzik de valami ilyesmi kéne.
Kínában megcsinálták.
ha egy gyereked van kapsz ilyen családipótlék félét, ha 2 akkor semmit, ha annál több akkor adót kell utána fizetni.  Gondolkozik
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 29, 18:30:07 írta Ayumichan » Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #4597 Dátum: 13 júl 29, 18:37:48 »

Nem elég ténylegesen 1 gyerek kéne mindenhol a földre elég lenne 3 milliárd ember max 4. Ázsiát Afrikát Meg Dél Amerikát vissza kéne fogni globálisan.
A GMO-ról jót még nem olvastam... Hosszú távon meg fogjuk szívni :/
Naplózva

MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #4598 Dátum: 13 júl 29, 18:55:08 »

Sok régi szakma eltűnik, de mindig lesznek helyettük újak. Régen is így volt, a lámpagyújtogatók vagy a jégárusok is eltűntek, de pl. az informatika elterjedésével lett több száz (vagy inkább ezer) új foglalkozás.

Az erőforrások eloszlása pedig mindig a 80-20-as szabályt követi, vagyis mindig az emberek 20%-a fogja birtokolni a javak 80%-át. Ha egyenlően szétosztanánk a világ összes pénzét, öt éven belül ismét visszaállna a mostani helyzet. Nem hinném, hogy nőne a szakadék a szegények és gazdagok között, legalábbis a fejlett nyugati államokban (a szocializmushoz képest persze lehet), de pár száz éve sokkal nagyobb egyenlőtlenségek voltak.

A gyümölcsös sör pedig finom. Nevet Sőt, alig merem leírni, de a citromosból még az alkoholmentes is ízlett.  Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 29, 18:56:57 írta MrSaiyan » Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #4599 Dátum: 13 júl 29, 19:07:33 »

Nem elég ténylegesen 1 gyerek kéne mindenhol a földre elég lenne 3 milliárd ember max 4.
Ha tényleg így gondolod, akkor öld meg magad, vagy a húgod...
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Silent shadow

« Válasz #4600 Dátum: 13 júl 29, 19:17:33 »

Nem elég ténylegesen 1 gyerek kéne mindenhol a földre elég lenne 3 milliárd ember max 4.
Ez nem ilyen egyszerű. Senkinek se lehet megtiltani hogy szüljön/csináljon gyereket. Még Kínában (ahol kommunizmus van) se tettek olyat.
Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #4601 Dátum: 13 júl 29, 19:21:09 »

Már most ezen agyalnak az okosok. Hogy hogyan lehetne tömegesen sterilizálni az embereket úgy hogy ne vegyék észre csak amikor már baj vaj...
Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #4602 Dátum: 13 júl 29, 19:35:32 »

Ha mindenhol 1 gyerek lenne ki fog majd dolgozni, a nyugdíjasok eltartására?

Szeretem amikor Kína szóba kerülésekor egyesek hozzáteszik, hogy ott kommunizmus van....
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #4603 Dátum: 13 júl 29, 19:38:31 »

Khm. Két szülő van. Hány gyerek kell, hogy reprodukálhassák magukat? Kettő, ha minden igaz.
Naplózva
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #4604 Dátum: 13 júl 29, 19:46:55 »

Mi van gman, hol hagytad jászladányi haverodat?
Naplózva
Oldalak: 1 ... 305 306 [307] 308 309 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins