dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4590 Dátum: 13 júl 29, 18:10:48 » |
|
NA megjött a szél nyugatra ... Szijelfúj mindent,de legalább hüvősebb lesz és tudok aludni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #4591 Dátum: 13 júl 29, 18:13:42 » |
|
Csak nehogy véletlen máshol ébredj fel a szél miatt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #4592 Dátum: 13 júl 29, 18:22:37 » |
|
Elfújta a szél... Én egyébként szeretem a szelet. Most is fúj a szél de olyan mint a hajszárítóból kifújódó forró levegő.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #4593 Dátum: 13 júl 29, 18:24:39 » |
|
Mondom ha nem módosítják genetikailag a húst akkor ez nagyon komoly ugrás lehet a mezőgazdaságban.... Olcsó mindenki számára elérhető hús. De rengeteg ember lesz munkanélküli Az a hiba a rendszerben hogy egyre több ember jut egyre kevesebb munkára. Egyszerűen nincs annyi munkahely mint amennyi dolgozó ember... És a munkahelyek is rosszul vannak globálisan elosztva. fejlődünk és terv nélkül megyünk előre mint a marhák a vágóhíd felé. Egyre nagyobb termelésre jut egyre kisebb vásárlóerő. Nem forog vissza a pénz, a szakadékok a szegények és a gazdagok között egyre csak mélyül. És egyre több az ember. és tényleg a végén ilyen 99-1 % arányban fog minden eloszlani... Népességcsökkentésre lenne szükség. És nem Háborúval mint az az évezredek során bevált, nem is a hátunk mögött kifejlesztett vackokkal, hanem globális szinten tudatosan és fokozatosan, belőni a termelést és a gazdaságot a népességhez. És jövedelmet biztosítani azoknak akik nem tudnak dolgozni! Abszurdan hangzik de valami ilyesmi kéne.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #4594 Dátum: 13 júl 29, 18:25:44 » |
|
Még mindig jobb ez, mint a semmi. Emlékszem harmadikban egy kerékpártáborban voltam és egyik nap a pusztában kerékpároztunk, pont ott ahol a legmelegebb volt az országban. Még a szél is perzselte a bőrünket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4595 Dátum: 13 júl 29, 18:28:19 » |
|
A GMO-t nem ítélem el személy szerint... ezt viszont még mindig nem tudom feldolgozni... látni kéne ahhoz, hogy el tudjam helyezni valahol... Am tessék itt van, hogy mi a sörike: http://www.kormany.hu/download/d/94/e0000/5.pdf
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #4596 Dátum: 13 júl 29, 18:28:29 » |
|
Népességcsökkentésre lenne szükség. És nem Háborúval mint az az évezredek során bevált, nem is a hátunk mögött kifejlesztett vackokkal, hanem globális szinten tudatosan és fokozatosan, belőni a termelést és a gazdaságot a népességhez. És jövedelmet biztosítani azoknak akik nem tudnak dolgozni! Abszurdan hangzik de valami ilyesmi kéne.
Kínában megcsinálták. ha egy gyereked van kapsz ilyen családipótlék félét, ha 2 akkor semmit, ha annál több akkor adót kell utána fizetni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 29, 18:30:07 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #4597 Dátum: 13 júl 29, 18:37:48 » |
|
Nem elég ténylegesen 1 gyerek kéne mindenhol a földre elég lenne 3 milliárd ember max 4. Ázsiát Afrikát Meg Dél Amerikát vissza kéne fogni globálisan. A GMO-ról jót még nem olvastam... Hosszú távon meg fogjuk szívni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #4598 Dátum: 13 júl 29, 18:55:08 » |
|
Sok régi szakma eltűnik, de mindig lesznek helyettük újak. Régen is így volt, a lámpagyújtogatók vagy a jégárusok is eltűntek, de pl. az informatika elterjedésével lett több száz (vagy inkább ezer) új foglalkozás. Az erőforrások eloszlása pedig mindig a 80-20-as szabályt követi, vagyis mindig az emberek 20%-a fogja birtokolni a javak 80%-át. Ha egyenlően szétosztanánk a világ összes pénzét, öt éven belül ismét visszaállna a mostani helyzet. Nem hinném, hogy nőne a szakadék a szegények és gazdagok között, legalábbis a fejlett nyugati államokban (a szocializmushoz képest persze lehet), de pár száz éve sokkal nagyobb egyenlőtlenségek voltak. A gyümölcsös sör pedig finom. Sőt, alig merem leírni, de a citromosból még az alkoholmentes is ízlett.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 29, 18:56:57 írta MrSaiyan »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #4599 Dátum: 13 júl 29, 19:07:33 » |
|
Nem elég ténylegesen 1 gyerek kéne mindenhol a földre elég lenne 3 milliárd ember max 4.
Ha tényleg így gondolod, akkor öld meg magad, vagy a húgod...
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #4600 Dátum: 13 júl 29, 19:17:33 » |
|
Nem elég ténylegesen 1 gyerek kéne mindenhol a földre elég lenne 3 milliárd ember max 4.
Ez nem ilyen egyszerű. Senkinek se lehet megtiltani hogy szüljön/csináljon gyereket. Még Kínában (ahol kommunizmus van) se tettek olyat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #4601 Dátum: 13 júl 29, 19:21:09 » |
|
Már most ezen agyalnak az okosok. Hogy hogyan lehetne tömegesen sterilizálni az embereket úgy hogy ne vegyék észre csak amikor már baj vaj...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4602 Dátum: 13 júl 29, 19:35:32 » |
|
Ha mindenhol 1 gyerek lenne ki fog majd dolgozni, a nyugdíjasok eltartására?
Szeretem amikor Kína szóba kerülésekor egyesek hozzáteszik, hogy ott kommunizmus van....
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #4603 Dátum: 13 júl 29, 19:38:31 » |
|
Khm. Két szülő van. Hány gyerek kell, hogy reprodukálhassák magukat? Kettő, ha minden igaz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #4604 Dátum: 13 júl 29, 19:46:55 » |
|
Mi van gman, hol hagytad jászladányi haverodat?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|