gman
|
|
« Válasz #4425 Dátum: 13 júl 25, 06:45:07 » |
|
Ha valamit nem tudsz erőszakkal megoldani, akkor az azért van, mert nem használtál belőle eleget!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #4426 Dátum: 13 júl 25, 07:40:57 » |
|
Ez egy igen jó meglátás. Ezt a mázlit: a vonaton van wifi és konnektor. xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 25, 10:01:18 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #4427 Dátum: 13 júl 25, 12:15:56 » |
|
Próbálok kitartani... De nemigazán megy.. folyamatos hányinger, enni nem bírok... Semmit nem aludtam az éjjel. Reggel óta a plafont bámulom... Ám ez tetszik ez az erőszakos duma. Van benne valami.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4428 Dátum: 13 júl 25, 12:34:57 » |
|
Nem a világ vége.. tényleg próbálj meg ebben az évben dolgozni és újra letenni az érettségit vagy emeltezz. Addig üsd a vasat amíg meleg, még fiatal vagy.. a lehetőségeid pedig adottak.
Ezek a buktatók azért vannak, hogy megtanuld őket átlépni.
Fel a fejjel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #4429 Dátum: 13 júl 25, 14:58:02 » |
|
Micsudi, játszottál már a Settlers nevű játékkal? Próbáld ki, nagyon jó feszültséglevezető, ezt Feo is tanúsíthatja (bár nem biztos, hogy így gondolja ). Én is akkor szoktam vele játszani, ha ideges vagyok. Nem a világ legjobb játéka, de ha szereted a stratégiai játékokat, erre jó, kikapcsolja az agyad. És király, hazahozott a főnök, így két órával korábban hazaértem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #4430 Dátum: 13 júl 25, 15:13:36 » |
|
Még régen vizsgák előtt, vagy Unreal Tournament, vagy Counter Strike minél kisebb pályán, minél több ellenféllel amíg a grafika elbírta azt hadd szóljon! Lenyugtatott párszor. Persze egy agyatlan L4d2 sem rossz ilyenkor. Stratégia akkor már Heroes 3. az legalább elvisz egy másik fantázia világba is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Laterneman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4431 Dátum: 13 júl 25, 15:28:09 » |
|
Persze egy agyatlan L4d2 sem rossz ilyenkor.
Csakvelem nem akartél te köcsög :(((((((((((((((( >:(((((((((((
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #4432 Dátum: 13 júl 25, 16:00:28 » |
|
bocs nem vagy elég swag hozzá egyébként is kivakarlak itten a gec*ből aztán még füttyögsz te barom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #4433 Dátum: 13 júl 25, 16:14:22 » |
|
És király, hazahozott a főnök, így két órával korábban hazaértem. Jajj, neked ilyen nevetséges hogyhívjákod van... Mi a neve annak, amikor nem szabadon jársz ki és be a munkahelyedről? Szörnyű lehet, én nem örülnék, ha megmondanák, hogy mikor mehetek haza. Legalább netezhetsz munka közben?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #4434 Dátum: 13 júl 25, 17:32:02 » |
|
gman, miért jó az apás szülés? Settlers 2 az egyik legjobb stratégiai játék, vagy akkor még hogy a múltba vissza nyúljunk, Age of Empire II. Apukám mikor egyetemre járt és nagy vizsga előtt volt, egész éjszaka a Settlerst nyomta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #4435 Dátum: 13 júl 25, 17:43:27 » |
|
Nem is tudom... talán mert láthatom az első gyerekem első pillanatait? Most leginkább az csapta ki a biztosítékot, hogy anyósom bent lehetett volna és ez kicsit beletaposott az egómba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #4436 Dátum: 13 júl 25, 18:16:33 » |
|
Jajj, neked ilyen nevetséges hogyhívjákod van... Mi a neve annak, amikor nem szabadon jársz ki és be a munkahelyedről? Szörnyű lehet, én nem örülnék, ha megmondanák, hogy mikor mehetek haza. Legalább netezhetsz munka közben?
Nem értem, miről beszélsz. Miért, mi a neve annak, mikor nem szabadon járok ki és be a munkahelyről? Egyébként ja, netezhetek, bár csak ritkán szoktam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4437 Dátum: 13 júl 25, 18:23:22 » |
|
Nem a kötött munkaidőre gondolhatott véletlenül? Eddig úgy hittem, hogy a legtöbb normális munkahely azzal működik.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #4438 Dátum: 13 júl 25, 18:42:40 » |
|
A normális munkahelyek unalmasak. A monotonitás megöli az embert. Meg ha el kell mennem valamiért, akkor egy normális munkahelyen könyörögni kellene a főnöknek, így meg csak fogom magam és elmegyek. Max arra kell figyelni, hogy bezárkódjak magam után.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 25, 18:46:08 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|