24 nov 16, 22:48:19 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 293 294 [295] 296 297 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1227537 alkalommal)
0 Felhasználó és 35 vendég van a témában
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #4410 Dátum: 13 júl 24, 20:33:51 »

Beküldtél egyáltalán minden papírt határidőre? Nincs olyan, hogy 0 pontot számoljanak, a felvin minden jelentkezőnek volt saját profilja, ahol ellenőrizhette, hány pontja van, és megérkeztek-e az iratok.
Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #4411 Dátum: 13 júl 24, 20:45:29 »

Megvan a megoldás ikszdé  236 pont van a gimiből Nevet 

Alapképzésre, illetve osztatlan mesterképzésre csak az a – legalább középiskolai végzettséggel, azaz érettségi bizonyítvánnyal rendelkező – jelentkező vehető fel, akinek az emelt szintű érettségiért járó többletpontokkal együtt, de más jogcímen adható többletpontok nélkül számított pontszáma eléri a 240 pontot (ez az ún. jogszabályi minimum ponthatár), továbbá – értelemszerűen – eléri az adott képzésen az intézmények által megadott kapacitásszám és a jelentkezők számának függvényében 2013. július 24-én megállapítandó ponthatárt.

ergó az okjm a 2 év amit a plussz pontokért szenvedtem szart sem ír.... ha kerestek a megyeri hídon megtaláltok még kb egy fél óráig... megnézem milyen most a duna.......       4 geci ponton múlt ikszdé  nem hiszem el...   leszopom maga ikszdé hiányzik 4 pont azért az a 24 nem ér semmit Nevet Nevet Nevet Nevet
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #4412 Dátum: 13 júl 24, 21:01:58 »

Micsu megéri beruházni egy nyelvvizsgára is. 15-30 k körül lehet. De legalább neked "csak" 4 ponton múlt. Nekem tavaly 100-on. x'DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Naplózva
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #4413 Dátum: 13 júl 24, 21:03:31 »

Ha 4 ponton múlik az szerintem rosszabb mintha 100on.  smirksweat
De jövőre még mindig próbálkozhat.
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 24, 21:04:17 írta Ayumichan » Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Laterneman
Kezdő Jounin
*

« Válasz #4414 Dátum: 13 júl 24, 21:06:09 »

Most Micsudi miatt picit kijövök a SWAG létemből.  Szomorú

Bár úgyis szarul leszel most egy pár napig, de én azt mondom, hogy ne csüggedj, elmész ebben az évben melózni valahova egy kis pénzért, és jövőre próbálj meg javítani az érettségiken. Feküdj rá az emeltre keményen és bassz oda nekik.
Egyébként meg Spirit of YOLO, ahogy eddig is írtam, menj el haverokkal most valahova, ne legyél egyedül és bombázz oda.  Kúl
Naplózva

Sevanna
VIP

Goddess Skuld- the mischievous

« Válasz #4415 Dátum: 13 júl 24, 21:10:21 »

Lámpásnak igaza van. Ne csüggedj! Ez nem az utolsó esélyed.  Mosolyog
Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #4416 Dátum: 13 júl 24, 21:12:52 »

ha lenne még egy nyelvvizsgám az sem számítana lenne 280 pontom vagy 290 és nem lenne jó mert a 240 minimum a gimiből nincs meg.  Ergó újra kell valamiből érettségizni. és 2%al jobbnak kell lennie mint most.

a yolora annyit hogy az is sok ikszdé  ám jah kell egy picit erősebb matek...

a csüggedésen túlvagyok ...  ez nemtudom mi... ilyen utoljára 2 éve volt....
Naplózva

Laterneman
Kezdő Jounin
*

« Válasz #4417 Dátum: 13 júl 24, 21:15:25 »

Amúgy alapból emelteztél valamiből? Vagy milyenek lettek az érettségik?
Naplózva

Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #4418 Dátum: 13 júl 24, 21:17:41 »

Ha 4 ponton múlik az szerintem rosszabb mintha 100on.  smirksweat
Nem tudom hány ikszdének kellene még a hsz végén lennie, hogy lejöjjön, hogy poén.
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #4419 Dátum: 13 júl 24, 21:18:03 »

Velem is rengetegszer előfordult, hogy semmi nem úgy jött össze, ahogy elterveztem, komolyan, már azt hittem, valami átok ül rajtam, és az egész életem egy rakás szar lesz ezek miatt. Pedig nem, egy ilyen esemény nem feltétlenül befolyásolja az ember jövőjét, csak az olyanokét, akik nem tudnak legyőzni maguk előtt semmilyen akadályt. Aztán később kiderült, hogy minden rossz dolog, ami történt velem, valójában jó volt, és csak pozitív hozadéka volt mindnek, mintha a sors akarta volna így.
Emiatt nem tud már letörni (Meg nem hajol, meg nem rogy, meg nem törik Nevet) szinte semmi, mert tudom, hogy mindenben lesz valami jó, és noha ez nagyon klisésen hangzik, tényleg így van. Mosolyog

Elég nagy szopás, hogy két évig jártál OKJ-s képzésre, és - szerinted - nem lett így értelme, de nem hiszem, hogy az a két év felesleges lett volna, ha tényleg a tanulásra szentelted. Az egyetemet (főiskolát?) meg megpróbálhatod megint, bár őszintén szólva én soha nem vártam volna sokat egy 254 ponthatáros egyetemtől. Azon is gondolkodj el, hogy vajon megéri-e majd a több évet az a diploma, vagy eldobhatod a kukába, ha meglesz.
Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #4420 Dátum: 13 júl 24, 21:23:59 »

Had és biztonságtechnikai mérnök akartam lenni... sok embert felvesznek a nagyrésze az első évben kibukik...  én mindenáron bentmaradtam volna. ha összejön...  az érettségim a szar matekon csúszott el nagyon.. Szomorú   de hát 5 nappal érettségi előtt még kórházban voltam Szomorú Szomorú Szomorú ahhoz képest csoda hogy ilyet tudtam érni... pláne hogy estin csináltam a 11-12őt egy év alatt.... Szomorú  pont mert beteg lettem 11.ben és nem tudtam befejezni Szomorú  és nem akartam évet veszteni Szomorú Akkor akartam érettségizni mint a régi osztályom Szomorú abban a másfél évben miért nem tudtam megdögleni a kórházban Szomorú  amikor tüdőgyulladásom volt mondjuk majdnem sikerült XDXDXD Akkor lehet hogy már találkoztunk volna Saphi az egyik órádon Nevet  mint boncalany XDXDXD   áhhhh  Szomorú Szomorú Szomorú  valaki lőjjön le Szomorú

ám bocsi kicsit kivagyok
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 24, 23:02:29 írta Micsudi » Naplózva

Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #4421 Dátum: 13 júl 24, 23:11:22 »

Teljesen érthető hogy kivagy. Majd holnapra (vagy holnap utánra) jobban leszel.
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4422 Dátum: 13 júl 25, 02:13:02 »

Jó reggelt elvtársak! Kicsit korán van. ikszdé

Részvét micsudi. De kitartás emiatt ne akadj ki.
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #4423 Dátum: 13 júl 25, 05:55:22 »

Én többnyire térdre kényszerítem a problémáimat. Elfutni előle, meg megkerülni a gyávák szokták, megoldani pedig a nők dolga. Eg férfi ledózerolja a problémáit.
A lényeg az, hogy lesz apás szülés! Nevet Bár ezt a problémát most inkább megoldottam, mintsem eltapostam, szóval picit szégyenlem magam...
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4424 Dátum: 13 júl 25, 06:40:21 »

Ami a problémák megoldását illeti nekem alapelvem h gyűlölők minden olyan problémát amit nem lehet egy nehéz géppuskával megoldani... kár hogy elég sok ilyen van.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 293 294 [295] 296 297 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins