Micsudi
|
|
« Válasz #4320 Dátum: 13 júl 23, 20:59:01 » |
|
Igen a DW olyan mint a One Piece !! Lassan indul és epic lesz De nincs is még egy ilyen sorozat ami ilyen epicséget adna át minden részben A YOLO az egy szónak számít nem
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #4321 Dátum: 13 júl 23, 21:05:07 » |
|
Lassan indul be (a DW) de aztán pörög rendesen és zseniális. Az One Piece-t a mai napig nem láttam. Egyszer majd meg nézem. Viszont a Fairy Tail az jó.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #4322 Dátum: 13 júl 23, 21:06:22 » |
|
Az FT-nél jobba OP mindennél jobb amit láttam Esküszöm de kár hogy beértem az animét
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #4323 Dátum: 13 júl 23, 21:08:31 » |
|
FT jó, de túl sok benne a fanservice. Ha már mágia, akkor inkább Magi manga. OP valahogy nem érdekel. Biztos jó csak nem nekem. DW meg megunhatatlan.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 23, 21:11:41 írta zitagirl »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #4325 Dátum: 13 júl 23, 21:11:23 » |
|
Nyugodtan el lehet mondani hogy a DW a kedvenc élőszereplős sorozatom. A Bűbályos boszikat leszorította a dobogó csúcsáról.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #4326 Dátum: 13 júl 23, 21:18:31 » |
|
Nekem is a kedvencem. Minden mást meguntam, de ezt sosem. Kevesebb lenne az életem DW nélkül. Na sikerült befagyasztani a topikot.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 23, 21:26:34 írta zitagirl »
|
Naplózva
|
|
|
|
Laterneman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4327 Dátum: 13 júl 23, 21:27:48 » |
|
Syzygy, inkább neked is el kellene kezdeni nézni. Mit ér az élet, ha nem láttad a DW-t? Nem sokat. azám pörgessed tesa!!! XDDDDDDDDDXDDDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #4328 Dátum: 13 júl 23, 21:29:32 » |
|
Sabaku vedd fel mikrofonba, ahogy kimondod a nevem és linkeld be, copyzás nélkül. Mission Impossible 4 De persze csak a copy hiánya miatt.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4330 Dátum: 13 júl 23, 21:57:26 » |
|
Szeretjük ezt a fimet *-* viszont régen láttuk, nem lenne rossz újranézni... annyi mindent kell újranézni
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #4331 Dátum: 13 júl 23, 22:05:52 » |
|
Uhh Gdathoz intézek egy nagyon fontos kérdést, melyet minél előbb tisztázni kellene...szóval Deadpool lezúzná Rozsomákot vagy nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #4332 Dátum: 13 júl 23, 22:07:11 » |
|
Hát. Papírforma szerint nem. De, hogy nagyon leoltaná őt, az biztos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #4333 Dátum: 13 júl 23, 22:14:29 » |
|
Erről rögtön ez jutott eszembe. Logant soha senki, bár az új film trailerje elég gyanús. Nem biztos, hogy tetszeni fog. Amúgy nem tudom, mit esztek a DW-n. (Az OP-en sem, de az más kategória.)STM nézte, úgyhogy nekem is kellett. Feltételezem, rám akarta ragasztani, de hiába, mert csak elaludtam rajta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #4334 Dátum: 13 júl 23, 22:16:39 » |
|
Mert ki neked STM, hogy így rád kényszerít dolgokat?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|