Micsudi
|
|
« Válasz #4305 Dátum: 13 júl 23, 20:43:05 » |
|
Vajon mi történik egy Time Lord házassággal ha az egyik fél regenerálódik ? És nem tudja elviselni a párja új személyiségét ?
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #4306 Dátum: 13 júl 23, 20:44:37 » |
|
A másiknak is regenerálódnia kéne, hátha az meg elfogadja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #4307 Dátum: 13 júl 23, 20:45:06 » |
|
Time Lord válás? Vagy ő is kárt tesz magában hogy regenerálódjon..
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #4309 Dátum: 13 júl 23, 20:46:33 » |
|
Drágám ha továbbra is ilyen vagy esküszöm lelövöm magam XDXD Kicsit új értelmet nyer ez a dolog
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #4310 Dátum: 13 júl 23, 20:47:43 » |
|
Egyáltalán mennyi ideig él egy átlag Timelord? Nem hiszem, hogy mindegyik olyan rendszeresen regenerálódik, mint a doktor.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #4311 Dátum: 13 júl 23, 20:47:53 » |
|
Syzygy, inkább neked is el kellene kezdeni nézni. Mit ér az élet, ha nem láttad a DW-t? Nem sokat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #4312 Dátum: 13 júl 23, 20:48:21 » |
|
Szegény Syzygy... DW-s információkkal bombázzuk itt és sikerült leírnom a nevét copyzás nélkül. Tényleg, mi van akkor ha csak az egyik fél a Time Lord. A sci-fi irodalomban úgy is "divat" a faji keveredés.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 23, 20:50:01 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4313 Dátum: 13 júl 23, 20:52:16 » |
|
Akkor színt vallok: engem nem tudott megfogni a dolog Am miért kell "mindenkinek" copyzni azt, hogy Syzygy... semmi bonyodalom nincs benne... meg amúgy is Sütikirályfinak hívják , de nektek csak Őfelsége, pont mint én (akarom mondani Mi)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 23, 20:55:08 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #4314 Dátum: 13 júl 23, 20:53:20 » |
|
A szülők gyorsan elválnának több ok miatt is, a gyerek meg majd ellesz a timelord képességeivel, ha egyáltalán elmondják neki az igazat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #4315 Dátum: 13 júl 23, 20:54:39 » |
|
Noe. Csak az első részt nézted vagy tovább is? Az első nagyon szar és nem is tudom mi vett rá, hogy folytassam, de a másodiktól fantasztikus sztem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4316 Dátum: 13 júl 23, 20:56:21 » |
|
Akkor lehet még 5 évig emésztjük és azután nézzük tovább, mint a One piece-vel tettük
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Laterneman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4317 Dátum: 13 júl 23, 20:57:55 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #4318 Dátum: 13 júl 23, 20:58:34 » |
|
Szegény Syzygy... DW-s információkkal bombázzuk itt és sikerült leírnom a nevét copyzás nélkül. Örülj, hogy ebben leglaább felettem állsz
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #4319 Dátum: 13 júl 23, 20:58:41 » |
|
Bad Luck MrSaiyan - mire végignézi a GOT mindhárom évadát és elolvassa a könyveket is, addigra már a DW a menő fórumon és mindenki arról beszél
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|