Ayumichan
|
|
« Válasz #4290 Dátum: 13 júl 23, 20:13:15 » |
|
Semmi bajom a melegházassággal avagy a melegekkel míg nem illegetik magukat előttem tangában parádézva, szexuális tevékenységet imitálva egymáson.
Ezzel én is így vagyok. A deviáns viselkedés ma már támogatottabb mint a normális Lassan már az lesz az extrém ha valakinek "normális" családja van (papa, mama, gyerekek). Na de sebaj, attól szép a világ hogy változatos. Saphi nem is tudtam, hogy időutazó is vagy. Majd hozz már 1-2 könyvet a 29. századból, érdekelne. Biztos van neki egy Tardisa. Jaja, vagy egy örvény manipulátor.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #4291 Dátum: 13 júl 23, 20:15:16 » |
|
Az azeri baltás miatt nincs idén System a szigeten, hogy ***************************!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #4292 Dátum: 13 júl 23, 20:16:29 » |
|
Lassan már az lesz az extrém ha valakinek "normális" családja van (papa, mama, gyerekek). Ez a világ egyik legmodorosabb megszólalása. Ha már én irányítom a világot, lesz egy modorrendőrség. Akik pofonokkal állítják helyre az ilyen eseteket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #4294 Dátum: 13 júl 23, 20:23:13 » |
|
a 21-22. század nagy találmányait esetleg az jó lenne A hiperhajtómű technikai dokumentációját kérem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #4295 Dátum: 13 júl 23, 20:28:39 » |
|
Én is arra gondoltam Esetleg egy kis antigravitáció is jöhet Egy kvantumszámítógép tervei is jöhetnek Meg bármilyen transzporter vagy replikátor is jöhet
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #4296 Dátum: 13 júl 23, 20:29:29 » |
|
Nekem jöhet magának az időutazásnak a technikája és akkor mindent beszerzek magamnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #4297 Dátum: 13 júl 23, 20:30:45 » |
|
Milyet szeretnél? Természettudományosat vagy esetleg valami humán irányba hajló írást?
A Halálcsillag tervrajzát. Illetve egy DNS manipulációs kézikönyvet is küldhetnél, ha arra felé jársz az időben. Nyah mivel én kértem nektek nem hoz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #4298 Dátum: 13 júl 23, 20:32:09 » |
|
Nanobotokat amik belülről gyógyítják a testet A felesleges zsírt eltüntetik, az izomzatot erősítik(nagyobbá teszik az izmokat ) növelik az agy teljesítményét stb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #4299 Dátum: 13 júl 23, 20:33:56 » |
|
Nekem is jöhet egy az időutazásról. Meg még más bolygók népeiről is jöhet egy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #4300 Dátum: 13 júl 23, 20:35:08 » |
|
Az nekem is jöhetne (a nanobotok), és valami spéci teleportot amivel képes vagyok féreglyukat nyitni akár egy másik galaxisba is, és valami intelligens robotot ami helyettem csinál dolgokat.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 23, 20:36:40 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #4301 Dátum: 13 júl 23, 20:35:37 » |
|
A Halálcsillagnak amúgy tényleg van egy tervrajza, már szinte csak a kábelezés hiányzik róla
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #4302 Dátum: 13 júl 23, 20:36:39 » |
|
Azt belinkelnéd nekem az a tervrajz kell nekem Hmm valaki elmondhatná a nyilvános kapcsolatfelvétel napját Remélem megélem azt a napot
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #4303 Dátum: 13 júl 23, 20:38:46 » |
|
Saphi nem vagy véletlenül egy Timelady? Időben utazol meg a világszemléleted. Kicsit gyanús.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #4304 Dátum: 13 júl 23, 20:41:45 » |
|
Lehet hogy ő a Doktor titokba született lánya? De ő amúgy is doktor lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|