Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #4275 Dátum: 13 júl 23, 19:41:07 » |
|
Abszolút szeretném. Tedd hát meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #4276 Dátum: 13 júl 23, 19:43:19 » |
|
Mit szeretnél ? Valami összeesküvés elméletet? Esetleg öntsem ki a lelkem, és szidjam a nőket akik összetörtek ? Az általánosítások is jóóók
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Laterneman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4277 Dátum: 13 júl 23, 19:44:06 » |
|
Ajj, én egyszerűen csak be akartam írni Gédatnak, hogy "baszd meg" és tök vicces lett volna, de Micsudi beírt :(((((((( Micsudi baszd meg! :((((
Tessék vita
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #4278 Dátum: 13 júl 23, 19:44:28 » |
|
Melegházasság? A melegeknek legyen joguk jelen lenni a gyerekük születésénél?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #4279 Dátum: 13 júl 23, 19:47:02 » |
|
Sokkal több joguk is van, mint egy hetero párnak, mert egy meleg férfinak az ánuszán keresztül kell megszülnie a gyerekét, ami sokkal szűkebb és kevésbé tágulékony, mint egy vagina. Ilyen nehézségek mellett hadd legyen már ott a büszke férj is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4280 Dátum: 13 júl 23, 19:51:27 » |
|
Semmi bajom a melegházassággal avagy a melegekkel míg nem illegetik magukat előttem tangában parádézva, szexuális tevékenységet imitálva egymáson. Noémi Nagyon jó az avád Most készült a conon ? Nem 3,5 évvel ezelőtt készült gimis karácsonyi műsoron, most találtam meg sulihonlapon
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #4281 Dátum: 13 júl 23, 19:53:11 » |
|
A deviáns viselkedés ma már támogatottabb mint a normális A jövőben még rosszabb lesz. De általánosságban megállapítható hogy egy civilizáció bukása mindig az erkölcsi lezülléssel jár. Ezt követi az összeomlás aztán az anarchia amiből megszületik az új rend Róma a legjobb példa erre. Nagyon jó jó voltál barnán Cukii vagy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #4282 Dátum: 13 júl 23, 19:54:41 » |
|
illetve 18-29. századi írókkal is.
Saphi nem is tudtam, hogy időutazó is vagy. Majd hozz már 1-2 könyvet a 29. századból, érdekelne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #4283 Dátum: 13 júl 23, 19:56:40 » |
|
Amíg deviánsok támadják a deviáns(nak tartott) egyéneket, akik nem ártottak nekik semmit, addig átmenetileg a deviáns(nak tartott) egyének lesznek jobban támogatottak. Bár az is kérdés, ki számít deviánsnak?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #4284 Dátum: 13 júl 23, 19:57:36 » |
|
Saphi nem is tudtam, hogy időutazó is vagy. Majd hozz már 1-2 könyvet a 29. századból, érdekelne. Biztos van neki egy Tardisa.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4285 Dátum: 13 júl 23, 19:58:57 » |
|
Micsudi: ömm ez amúgy fekete egy kis vörössel megspékelve, csak itt már kopottabb
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #4286 Dátum: 13 júl 23, 20:00:05 » |
|
Amikor elmentem a magyarszigetre, egészséges fejbőr és titkolt ellenállás koncertre. A titkolton annyit gyűlölködtek (ugye a melegekről is volt külön dal, meg tövid beszéd a színpadról, hogy mennyire kell őket utálni.), hogy az rettenet volt és nagyon kínosan éreztem magam, hogy ilyen emberekkel vagyok körülvéve akinek az az eszme az élete része, hogy utálnak valakit. Ettől függetlenül megérte mind a két koncert, mert imádom őket. Nagyon nagy volt a hangulat és kevés dolog jobb érzés, mint vadállat skinheadekkel pogózni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #4287 Dátum: 13 júl 23, 20:02:53 » |
|
Kell a tolerancia. De ne reklámozzák magukat! Mint követendő út. Az oroszok jól csinálják Nem bántanak semmit de minden vadhajtást eltaposnak mielőtt gazosodna a kert
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #4288 Dátum: 13 júl 23, 20:10:45 » |
|
illetve 18-29. századi írókkal is.
Majd hozz már 1-2 könyvet a 29. századból, érdekelne. Milyet szeretnél? Természettudományosat vagy esetleg valami humán irányba hajló írást?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #4289 Dátum: 13 júl 23, 20:12:08 » |
|
a 21-22. század nagy találmányait esetleg az jó lenne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|