24 nov 16, 22:33:19 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 283 284 [285] 286 287 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1227475 alkalommal)
0 Felhasználó és 30 vendég van a témában
Aes Sedai
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4260 Dátum: 13 júl 23, 11:30:27 »

és éljen a Konföderáció!  Nevet

Helyes! Nevet The South Shall Rise Again! Nevet
Naplózva
Kletta
ANBU újonc
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

csodameséss

« Válasz #4261 Dátum: 13 júl 23, 11:32:01 »

Sziasztook, ooo úristen százezer éve nem voltám már itt Nevet
Naplózva

memories last forever. <3
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #4262 Dátum: 13 júl 23, 12:13:46 »

Helyes! Nevet The South Shall Rise Again! Nevet

Egy olyan életstílust el tudnék képzelni mint Jim Raynor ( starcraft ), az a tipikus déli whiskyzős sheriff karakter, fegyverekkel és motorokkal, távoli bolygókon, persze zerghibrid barátnők nélkül.  Nevet
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4263 Dátum: 13 júl 23, 12:18:07 »

Ezt az utóbbit valahogy én is kihagynám. ikszdé Starcraftot nem ismerem, de a hapsit, meg a zergeket azért vágom. ikszdé

Hát igen, a Régi Dél. Nevet Mennyit hallgatok Johnny Rebelt. ikszdé Erősen nem píszí country zenész, déli témájú dalokkal. Nevet Nagyon hozza a hangulatot. Egyszer tényleg kéne úgy hallgatnom, h beülök az említett zászló alá egy szivarral, meg egy üveg whiskyvel. Nevet

Szia Kletta!
Naplózva
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #4264 Dátum: 13 júl 23, 12:26:06 »

Akkor ezt majd hallgasd meg, a szöveg kifejezi az életérzést.  Nevet

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=vsQzw_Ax8Cw" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=vsQzw_Ax8Cw</a>

Naplózva
Laterneman
Kezdő Jounin
*

« Válasz #4265 Dátum: 13 júl 23, 12:26:56 »

(Van is egy Konföderációs hadilobogó a szobámban. xD)

De hát az nem is az eredeti Konföderációs lobogó :­(((((
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4266 Dátum: 13 júl 23, 12:32:51 »

Akkor ezt majd hallgasd meg, a szöveg kifejezi az életérzést.  Nevet

Meghallgatom, amint lesz rá lehetőségem, itt most nem lenne szerencsés. xD

Laterneman. Mintha nem tudnám. De valóban pontatlanul fogalmaztam. Mondjuk akkor úgy, hogy az un. neo-Confederate mozgalom által kedvelt zászló van kitűzve.
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #4267 Dátum: 13 júl 23, 18:08:31 »

Az angol királyi család neveit miért magyarítják? Rajtuk kívül ezt csak Verne Gyula bácsival csinálják meg.
Vilmos herceg miért lehetett bent a szülésnél? Neeem
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #4268 Dátum: 13 júl 23, 18:14:33 »

Mert a hüllők néha megzabálják a kicsinyeiket Nevet ???  najó beteg poén volt ikszdé
Jó kérdés. Miért nem lehetett bent ? Manapság az nem nagy cucc Mosolyog
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #4269 Dátum: 13 júl 23, 18:32:04 »

Nem nagy cucc, szerintem sem kellene, hogy az legyen...
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #4270 Dátum: 13 júl 23, 18:33:43 »

Császárnál nem lehet bent azt tudom.  Mosolyog Anyum férje sem mehetett be anyumhoz anno.
Naplózva

Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #4271 Dátum: 13 júl 23, 19:03:25 »

gman, az európai kultúrkörből származó, illetve a magyarokkal a történelemben gyakrabban érintkező uralkodók neveit magyarosítják a hagyomány szerint már évszázadok óta. Így van ez egy-két ismertebb történelmi személyiséggel (Kolumbusz, Luther Márton stb.) illetve 18-29. századi írókkal is.
De mintha erről egyszer már beszéltünk volna.

A lényeg, Saphira, hogy undorítónak és szánalmasnak tartom azt, ahogy te, emberként az emberekre gondolsz magad mellett, mégis arra fogsz felesküdni, hogy az életüket mented

Csak nyugodtan.

Idézet
és elhagyod a hőn szeretett országod, hogy a munkáddal majd idegen országok embereit mentsd, hogy idegen államnak adózz

Abban a privát üzenetben, ami a jelek szerint elveszett az éterben, leírtam, hogy nem tervezek kimenni külföldre, legfeljebb Norvégiába mennék, de nincs kedvem a nyelv mellett a szaknyelvet is megtanulni. Ráadásul csak azért mennék oda, hogy Kristiansandtól Batsfjordig végigjárjam azt a csodálatos tájat, és csodáljam a természetet. Vagy emellett még talán Új-Zéland jöhetne szóba, de oda meg csak azért mennék, hogy meglessek minden gyűrűk urás-hobbitos forgatási helyszínt.
Emellett jelenleg inkább hajlok a kutatás felé.

Azt meg megjegyezném, hogy a román GDP nagy százaléka a külföldön dolgozó állampolgárok hazaküldött pénzéből származik. Segíteni az országodon sokféleképpen lehet, akár külföldről is.

Idézet
aki itt a legnagyobb Magyarország-fan lehetne, és ezzel szerintem alap esetben nem is lenne baj, de azért roppant mód érdekes, hogy a te világszemléletedbe belefér egy ilyesmi mégis

Mármint mi fér bele? A külföldi adózás és az idegen emberek gyógyítása? Nem áll fenn e lehetőség jelenleg az esetemben, de mindemellett, úgy gondolom, beleférne. Egyrészt a fent leírt okokból: ha pénzzel akarom támogatni az országot, akkor egyszerűen hazaküldöm vagy később hazahozom az ott megkeresett sok-sok pénzt. Ne adj isten, a kint szerzett vagyonból nyitok itt egy üzletet vagy alapítok valamilyen céget, és ezzel munkát adok embereknek is, nekem is gyarapodik a vagyonom és mindenki jól jár. Már Széchenyi is megmondta, a mai világban sajnos hitel kell: ezt vagy felveszed a banktól, de ez esetben nem te jársz jól, vagy megkeresed te magad. Megkeresni meg olyan helyen lehet, ahol van pénz, és később ezt befektetheted ott, ahol nincs. Ennyire egyszerű, és el sem árultam a hazámat.
Báthory István sem lett hazaáruló, csak mert lengyel királlyá vált, sőt. Természetesen megragadta a lehetőséget, akár el is feledhette volna örökre a hazáját, de nyílt titok, hogy perszonáluniót akart létrehozni Lengyel- és Magyarország között, hogy egy közép-európai nagyhatalomként az országot fenyegető törökökkel és Habsburgokkal is egyszerre leszámoljon.

Nem is emlékszem, hogy valaha is említettem volna olyat, hogy szánalmas az, aki elhagyja az országot. Nem, nekem ezekkel semmi bajom. Azokkal van bajom, akik hurrogva mennek el, hogy "mert ez szar ország", és amint kiérnek, mindenki fölött álló világpolgárnak hiszik magukat, külföldön lehordják a saját nemzetüket és országukat, meg azért vissza-visszaírogatnak a magyaroknak is, hogy "de szar nektek, én bezzeg király vagyok", a gyerekük meg már azt sem fogja tudni, hol van Magyarország. Na, ez a szánalmas.

Mindemellett: Magyarország csak egy földdarab. Természetesen a legkedvesebb földdarab számomra, hiszen a szülőhazám, de akkor is csak föld (természetesen ehhez a gondolatmenethez további járulékos elemek tartoznak, szóval Aes, ne köss bele ebbe a mondatba, a többit hosszú lett volna kifejteni). Ugyanolyan, mint a világ többi részén. Régen, mikor a magyarok még vándoroltak, nem a földhöz ragaszkodtak, hanem a családhoz és nemzetséghez. Ők bárhová mentek, mindig magyarok maradtak. Manapság az emberek abba a hibába esnek, hogy úgy gondolják a föld az, ami meghatározza (és birtokolja) a nemzetet, és nem a nemzet birtokolja a földet. Azt hiszik, mindenki, aki Magyarországon él, az magyar, és mindenki, aki innen kivándorol, az angol/német/amerikai/stb. lesz, pedig ez csak akkor van így, ha ő maga is azzá akar válni, és meg akarja tagadni a nemzetiségét. Egy cseppet sem érzem úgy, hogy kint nem tudnék megmaradni magyarnak, és nem tudnám segíteni az országot sehogy. Mert az, hogy ki vagyok, független a földtől, ahol élek.

Idézet
Roppant érdekes az is, hogy rólad van most szó, mégis kétségbeesetten védekezel azzal, hogy próbálsz Syzyre és Lámpásra is rossz fényt vetni

Hol, mikor?

Idézet
pedig hát te nem vagy korcs, mint az kiderült, Mohács óta te vagy az egyetlen tiszta élőlény ebben az amúgy elkorcsosult világban.

Az égvilágon senki nem vette komolyan azt a hülyeséget rajtad kívül. Ha van még valaki más is, az feltartott kezekkel jelentkezzen!

Idézet
Az arroganciád határtalan

Ez van.

Idézet
amikor te megsebzed ezzel a szerinted galamblelkű fórumtársaid, az teljesen jogos, ám amikor ugyanez a fagyi visszanyal, és telibe nyalja a te arcod, az már nem tetszik.

Én még soha nem azzal érveltem mások ellen, hogy "hogyan járhatsz így ebbe az iskolába", mikor a két téma egyáltalán nem kapcsolódik egymáshoz. Sosem írtam például Gabesznak, hogy "te hogy mersz vegetáriánus lenni (tudom, hogy nem az), mikor kacsák mészárlásához asszisztálsz nap mint nap?", mert ha esetleg Gabesz ezek után vegetáriánus lenne, az talán azért van, mert látja, milyen körülmények között gyilkolnak meg többvagonnyi állatot, csak hogy mindenki jól teletömhesse a pocakot. Az esetleg nem jutott eszedbe, hogy lehet, azért akarok orvos lenni, hogy segítsek azon a kevés emberen, akik esetleg jobbá tehetik a "korcs társadalmat"? A gyerekeken, akikben ott van a jövő, vagy az okos, művelt, kedves embereken, akikben látok némi reményt?

Idézet
Egyszerűen arról van szó, hogy ha te valóban elmész dolgozni külföldre, saját magad köpöd arcon. Nyugtathatod a lelkiismereted azzal, hogy majd kamatostul visszafizeted, amit az ország rád áldozott tanulmányaid során, ám te is tudod, hogy ez nem így van.

Erről már leírtam a véleményem. Azért feltenném a kérdést, miért érdekel ennyire, hogy kimegyek-e vagy sem? Komolyan, mintha bármiben is befolyásolná az életedet.
Ha meg kimennék, nyilván visszafizetném, és de, szerintem tényleg így van. Mi is az oka, hogy szerinted nem fizetném vissza?

« Utoljára szerkesztve: 13 júl 23, 19:15:57 írta Saphira » Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #4272 Dátum: 13 júl 23, 19:13:26 »

Nikuccia, elég kemény voltál.  Ám azon gondolkoztam megtanulok oroszul Mosolyog Egyre inkább azt látom hogy az a jövő Mosolyog
Noémi Nagyon jó az avád Mosolyog Most készült a conon ?
Naplózva

Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #4273 Dátum: 13 júl 23, 19:15:17 »

Irigyellek titeket. Én is úgy vitatkoznék most valakivel valamiről. De itt nincs semmi téma.
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #4274 Dátum: 13 júl 23, 19:40:29 »

Gdat ha szeretnéd beírok valami nagyon megosztót mindenki rám száll és beszállhatsz te is Nevet
Naplózva

Oldalak: 1 ... 283 284 [285] 286 287 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins