gman
|
|
« Válasz #4200 Dátum: 13 júl 21, 16:42:18 » |
|
Én meg emberrel, de úgy sem működik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #4203 Dátum: 13 júl 21, 17:31:24 » |
|
Ja, hát legtöbb embernek a skyremes az etalon tőle. De ez is jó, bár ez főleg a hárfajáték miatt tetszik, lehet csak azért, mert jobban kedvelem a hárfát, mint a hegedűt. Na de Rohan utánozhatatlan!!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 21, 17:32:14 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #4204 Dátum: 13 júl 21, 17:35:49 » |
|
Jó ez a hegedű+hárfa kombináció. Nálam a hegedű az etalon a hangszerek között. Egyébként sosem Skyrimeztem és nem is érdekel, szóval nem a játék miatt tetszett meg. Nah de nem akarom elterelni gyűrűk uráról a témát.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 21, 17:39:02 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #4205 Dátum: 13 júl 21, 18:17:50 » |
|
Nah de nem akarom elterelni gyűrűk uráról a témát. Ne is!! Nem engedem!!! Fehér királynőnk! Asszonyunk, ott túl a Nyugat tengerén! E fák közt vándorok vagyunk, de látjuk arcod, tiszta Fény! Gilthoniel! Ó, Elbereth! Mily édes a leheleted! Téged idézünk szüntelen, itt túl a tágas tengeren. Kezed nyomán csillagsereg virágzik: tarka hímű rét; ezüstös szirmok fénylenek a Nagy Sötétben szerteszét! Ó, Elbereth! Gilthoniel! E fák közt sem felejtjük el, hogy milyen az a tiszta fény a messzi Nyugat tengerén.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #4206 Dátum: 13 júl 21, 18:27:00 » |
|
De te már egyből tündéül énekled nem?
A Elbereth Gilthoniel, silivren penna míriel o menel aglar elenath! Na-chaered palan-díriel o galadhremmin ennorath, Fanuilos, le linnathon nef aear, si nef aearon!
A Elbereth Gilthoniel! o menel palan-díriel le nallon sí di'nguruthos! A tiro nin, Fanuilos!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #4207 Dátum: 13 júl 21, 18:41:33 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #4208 Dátum: 13 júl 21, 18:54:06 » |
|
Shiro nem szereti, ha a ki nyerne extrában animétől nagyon távol álló karaktereket ugrasztuk össze, szóval ott ez off lenne, itt meg tudok vele szavart kelteni, szóval: Gandalf vs. Aslan?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #4209 Dátum: 13 júl 21, 19:00:51 » |
|
Aslan Isten megtestesülése, illetve része, a krónikákban Jézust szimbolizálta, szóval szerintem ő. Bár azért az istarokat sem kell félteni, végül is ők maiák. De míg a maiák eltörpülnek Ilúvatar és a valák mellett, addig a Narnia krónikákban Aslan fölött nem állt szinte senki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #4210 Dátum: 13 júl 21, 19:02:40 » |
|
Aslan győzne. Gandalf is erős, de Aslan meg Narnia istene.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #4211 Dátum: 13 júl 21, 19:13:33 » |
|
Ajj, a pi... ri néni! Hát nem tudtam zavart kelteni! A másik Sauron vs. Jadis lett volna, de ott meg az előbbi győzne, bár utóbbit imádom...
Am Saphi, bocs, hogy bókfélét mondok most néked, de szerintem a te társaságod komolyan emelné bármely verekedős topic fényét, kár, hogy esélytelen, hogy benézz ezekbe.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 21, 19:14:09 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #4212 Dátum: 13 júl 21, 19:48:48 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 21, 20:00:52 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #4213 Dátum: 13 júl 21, 19:55:19 » |
|
És mindeközben figyeljétek Martint. Ó, gman, még a végén meghatódom. Milyen verekedős topicok?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #4214 Dátum: 13 júl 21, 20:27:55 » |
|
A ki nyerne csatában extra + ki nyerne versenyben topicokat érintené ez első sorban A narutos ki nyerne csatában 'visszafoglalása' úgy gondolom még veled is esélytelen lenne.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
|