Lew
|
|
« Válasz #4215 Dátum: 13 júl 21, 21:21:13 » |
|
Abban a topicban Itachi és Minato leverné az egész világot csukott szemmel...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #4217 Dátum: 13 júl 21, 21:37:48 » |
|
Pedig Itachi még el is verné.... Na fiúk, ki bírja ezt a videót végignézni? Vajon legyen ez Lew büntetése? Bár elősorban a férifnemre gyakorolt hatására vagyok kíváncsi ennek a videónak
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #4218 Dátum: 13 júl 21, 21:45:24 » |
|
Sajnos erről a videóról nem tudok a jó ízlés keretein belül nyilatkozni. Ha szavakba kéne öntenem a véleményem, valószínűleg fórumos pályafutásom a végéhez érne...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #4220 Dátum: 13 júl 21, 21:50:25 » |
|
Megnéztem belőle 43 másodpercet, majd röhögve kinyomtam, mondván, szenvedjen ezzel a hülyeséggel inkább valaki más. Ja, Itachi még el is verné, de ezt nehogy nclearunak is elmondd. Minato meg úgyis csak egy papucs marad a szememben, most már bármit csinálhat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #4221 Dátum: 13 júl 21, 21:55:10 » |
|
Itachi is túl van értékelve. Nem is kicsit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #4222 Dátum: 13 júl 21, 22:13:31 » |
|
Szerintem kurva nagy poén ez a videó Itachi max. túltápolva van, túlértékelni nem is nagyon tudják emiatt. Minato nem elég hogy papucs, piszok nagy suttyó is mellé. El van hitetve sokmillió kisgyerekkel hogy milyen überjófej, de a manga összes többi szerpelője együttvéve nem ártott annyit a főhősnek mint ő. xD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #4223 Dátum: 13 júl 21, 22:15:57 » |
|
Azért a nagyágyúk közelébe sincs Itachi. ( Madara, Naruto, Sasuke, 1. és 2. Hokage )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #4224 Dátum: 13 júl 22, 12:09:55 » |
|
Miért a második hokage mit tud? És Madara edo nélkül, ha már itt tartunk? A yata tükör+ totsuka kard kombó túl ultimate lett, egy kis szerencsével meg ésszel még ezeket is le lehet vele nyomatni 1 vs 1-ben, hidd el. Na de izé, kéne valami nem off is, szóval... képzeljétek, már megint nem sikerült negyed 1 előtt fölkenem!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #4225 Dátum: 13 júl 22, 12:10:27 » |
|
Kitöröltettél velem egy levelet, aztán meg nem is válaszolsz, Saphira? Nem túl szép húzás. Amúgy tudtátok, hogy Katalin végre megszüli azt a mennyire nagyon várt gyereket és... nos, nem hiszem, hogy véget ér a körülöttük folyó mizéria, szóval nem is értem, minek örülök ennek. De nagyon elegem van már belőlük.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #4226 Dátum: 13 júl 22, 12:14:27 » |
|
Utána meg jön a fórumherceg születése körüli mizéria, szóval nem lesz vége sajnos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #4227 Dátum: 13 júl 22, 12:24:34 » |
|
Persze hogy ez még sokáig így lesz, de inkább a királyi családról legyen hír (lehetőleg normálisak), mint az hogy most melyik celebbel mi van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #4228 Dátum: 13 júl 22, 12:32:21 » |
|
Nem válaszoltam? Akkor kinek írtam helyetted?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #4229 Dátum: 13 júl 22, 13:28:52 » |