Shiro
|
|
« Válasz #4185 Dátum: 13 júl 21, 03:37:39 » |
|
| e g y é n e n k é n t v á l t o z ó . | |
P e r s z e
e z
| | C s u p á n e n n y i a j e l e n t é s e . | |
m i n t a z a s z m á j l i ?
| | a m i k o r p o n t o l y a n k é p e t v á g s z ,
| |
m i l y e n é r z é s t ö l t e l ,
| |
M i r e g o n d o l s z ,
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4186 Dátum: 13 júl 21, 08:14:20 » |
|
Ezek a szmájlik igazából tök felesleges dolgok, csak díszítőelemek.. Megfelelő fogalmazással kiválthatóak lennének... Húgomék gépére meg jó volna egy új billentyűzet... Beálltam dinnyét árulni... Eddig vevő nulla...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #4187 Dátum: 13 júl 21, 08:18:33 » |
|
A hatalmas dinnyék manapság a kutyának sem kellenek, mindenki vézna spárgát akar.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #4188 Dátum: 13 júl 21, 08:22:07 » |
|
Arányosság gman, arányosság, és nem szélsőségekben gondolkodás, bár tudom hogy direkt írsz baromságokat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4189 Dátum: 13 júl 21, 08:57:23 » |
|
Nem mindenütt teremnek meg a hatalmas dinnyék, valahol nem lehet mást termelni csak vézna spárgát. Persze lehet más agrárgazdasági módszereket is alkalmazni, de szerencsére sokan értékelik, ha valami bio, még ha az vézna spárga is...
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #4190 Dátum: 13 júl 21, 09:09:28 » |
|
Biokaját nem eszem, mert azt homoszexuális kolibrik örömkönnyével permetezik. Most tényleg a zöldségekről beszéltem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4191 Dátum: 13 júl 21, 09:37:10 » |
|
A hatalmas tököket nem is viszik... Mindenki a 3 kiló körülieket viszi.. Itt is érvényesül, hogy legyen kicsi és formás! Biokaja... Lassan már olyan drága a vegyszer, hogy akkor is bio-t termel a gazda a nem akar...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #4193 Dátum: 13 júl 21, 10:37:47 » |
|
Bulmának nagyjából az összes volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #4194 Dátum: 13 júl 21, 12:08:25 » |
|
Hát. Ez szerintem nem csak az animében működik, hanem a valóságban is. Az emberre tudat alatt kihat a hajviselete. Pl. ha én kopasz vagyok, akaratlanul is felveszek egy "szétverlek köcsög tekintetet. Egyébként meg nem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4195 Dátum: 13 júl 21, 14:13:52 » |
|
én valahogy mindig én vagyok akármilyen a frizurám lehet mert belül még mindig cuki rövid hajúnak érzem magam *-*
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #4196 Dátum: 13 júl 21, 15:22:14 » |
|
Az én szomszédaim valami csodaemberek. Van egy kölyökkutyájuk és beszélgetnek vele. Feltehetnétek a kérdést, hogy ez miért baj. Én is szoktam Jennyhez beszélni, mert jó neki, hogy hallja a hangomon átszűrődő érzelmet. De ők nem így beszélnek. Ők azt hiszik, hogy tud emberül!
30-szor elmondják neki, hogy ül, de komolyan végtelen türelemmel és várják, hogy leüljön. Becsülettel leéltem eddig 22 évet, de én ilyet még nem láttam. Ahelyett, hogy lenyomnák a seggét a kutyának és mondanák, hogy ül, várják, hogy megértse és feldolgozza ezt a szót.
Ma ugyanezt megcsinálták egy másik paranccsal is. Valamit a szájába vett a kutya és ahelyett, hogy azt mondták volna, hogy add ide és kiveszik a szájából. Elkezdte magyarázni a nő, hogy add ide és ezt is olyan jó harmincszor. Illetve, hogy megtörje a monotonitást néha a helytelen "add oda" szófordulattal élt.
Amúgy ezek felnőtt emberek, mielőtt valaki félreérti.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 21, 15:24:11 írta Gdat88 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #4197 Dátum: 13 júl 21, 15:51:28 » |
|
Én is beszélgetek a kutyával, ez van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #4198 Dátum: 13 júl 21, 15:55:15 » |
|
Te is megpróbálsz neki pusztán szavakkal megmagyarázni neki fogalmakat és várod, hogy megértse?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #4199 Dátum: 13 júl 21, 15:59:11 » |