gman
|
|
« Válasz #4170 Dátum: 13 júl 20, 05:38:01 » |
|
Én psion/szerzetes lennék, mert keverni is lehet a kasztokat, csak nem mondtam, mert én akartam lenni a legkirályabb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #4171 Dátum: 13 júl 20, 12:47:59 » |
|
Niki, betelt a postafiókod.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #4172 Dátum: 13 júl 20, 15:37:38 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #4173 Dátum: 13 júl 20, 20:33:48 » |
|
Fuu de rühellem amikor 2 barátom balhézik -.- Na jó el kell tolnom 1 cigit...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #4174 Dátum: 13 júl 20, 20:56:53 » |
|
Provokáld még őket és rendezz fogadást, hogy ki győz a bunyóban. Mivel a barátaid, jobban ismered a képességeiket és nagy eséllyel nyersz, ha te is beszállsz a fogadásba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #4175 Dátum: 13 júl 20, 20:57:27 » |
|
Ha már tolod, akkor csináld rendesen. Ha már Bruce Lee, ő ilyet is tudott Nem mintha bejönnének az ázsiai pasik. kivéve hogy ez nem Bruce Lee
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 20, 21:08:53 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #4176 Dátum: 13 júl 20, 21:10:57 » |
|
Fuu de rühellem amikor 2 barátom balhézik -.- Na jó el kell tolnom 1 cigit...
Provokáld még őket és rendezz fogadást, hogy ki győz a bunyóban. Mivel a barátaid, jobban ismered a képességeiket és nagy eséllyel nyersz, ha te is beszállsz a fogadásba.
Vagy csapj szét közöttük és akkor már el is felejtik a vitát mert rád fognak "haragudni".
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #4177 Dátum: 13 júl 20, 21:25:42 » |
|
Ha már Bruce Lee, ő ilyet is tudott Nem mintha bejönnének az ázsiai pasik. kivéve hogy ez nem Bruce Lee Ki mondja? A kommentelők nagy részt fogyatékosok, Bruce Leeről meg inkább elhiszem hogy tud ilyet, mint egy noname arcról. Lew te meg hagyd őket, majd megunják.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 20, 21:26:29 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #4178 Dátum: 13 júl 20, 21:38:46 » |
|
Azért értékelem, hogy ennyire tiszteled Bruce Lee-t.
Nokia reklám :
"Az N96-os modellből ugyanis készítettek egy Bruce Lee-s változatot is, és ennek reklámvideója kezdett el úgy terjedni, mintha valódi felvétel lenne. Polly Chu a JWT kreatív igazgatója egy interjúban elmondta, hogy a videó trükkfelvétel. Bruce Lee-t egy hozzáhasonló színész alakítja, összemixelték az egész videót egy valódi pingpong meccsel, és annak hangjaival."
Egyébként nem tudom volt-e már a kezedben nunchaku, de azzal elég valószínű, hogy darabokra törné a labdát. És látszik hogy aki a videóban van nem Bruce Lee.
Jah ez nem oltás / kioktatás, semmi irónia nincs benne, csak akkor tisztázzuk, ne hogy azt higgyék hogy Bruce Lee szerepel a képen. és tényleg értékelem hogy ismered, és kinéznél belőle ilyesmit, ebben sem volt irónia.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 20, 21:51:06 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #4179 Dátum: 13 júl 20, 21:57:01 » |
|
Örülök hogy ezt így leírtad a végére, de enélkül is elgé egyértelmű votl a dolog Sajnos annyi irónia van a topicban, hogy az ember megtanulja felismerni azt... Mindenesetre ez egy szép technikai teljesítmény kb. 30-40 évvel ezelőttről.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #4180 Dátum: 13 júl 20, 22:04:01 » |
|
De ezt néhány évvel ezelőtt rakhatták össze egy stúdióban, nincs szó 30-40 évről szerintem. Az a baj, hogy ez a smile : , már annyira az iróniát jelképezi, amikor tényleg nem volt szándékomban így használni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #4181 Dátum: 13 júl 20, 22:13:04 » |
|
Egy Bruce Lee-s mondatban még ez sem elég az iróniához. De ha már itt tartunk, a ' ' még egy dolog, a legeslegbunkóbb smiley az a ' '. Bár az már messze nem irónia.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #4182 Dátum: 13 júl 20, 22:24:51 » |
|
Mert mit is jelentene az a smiley?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #4183 Dátum: 13 júl 20, 23:35:57 » |
|
Annyira utálom amikor a hangulat jeleket nem az eredeti értelmükben használják. Ez annyira felesleges és idegesítő.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #4184 Dátum: 13 júl 20, 23:51:10 » |
|
Mert mit is jelentene az a smiley?
Szerintem kb. azt, hogy "Az utóbbi hozzászólásomban csak kicsúfoltam a hülye véleményedet, de azért vagyok olyan rendes, hogy jelezzek neked, hogy te is felfogd. Látod? Nem vagyok olyan gonosz."
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|