dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3840 Dátum: 13 júl 10, 21:03:54 » |
|
Ha zavar téged ,akkor mond nekik ...Mondjuk nem is illik más nevével viccelődni ,főleg nem a vezeték nevén.Szégyeljétek magatokat! Én is úgy tudom hogy a mate a "hivatalosabb",na de felvettem a japók mentalitását... Ugye voltam nyaralni,aki nem tudná,és a hotelba jött vagy 30 japán,olyan aranyosak voltak,tök picik ,ott beszélgettek a recepciónál és azt mondta hogy demooo...egy két szót megértettem ,woááá.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 10, 21:04:44 írta dreamfolow »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #3841 Dátum: 13 júl 10, 21:05:34 » |
|
Biztos keveset voltam angolok között, de nem nagyon hallottam még őket szlenget használni. Amúgy alapjelentést néztem inkább, ha ahhoz raksz fosztóképzőt, akkor van értelme a létrejövő szónak, szlengnél nem igazán. Touché Syzygy! Amúgy Sabaku, nem lett igazad, mert nem Máté Zitának hívják. Felettébb kellemes, szóval igen Zita. Mivel nem veled szórakozunk, ezen csak nem szakad meg a lelkivilágod.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #3842 Dátum: 13 júl 10, 21:06:52 » |
|
Tök picik? Kis sárga emberkék. A nővérem egyszer volt kocsonyafesztiválon és valami kajára mondta két japán csaj hogy oishii.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #3843 Dátum: 13 júl 10, 21:06:55 » |
|
Én arra értettem az előbb, hogy egymással ilyenek. A nevem nem zavar. Bocsi ha félreérthető voltam.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 10, 21:08:43 írta zitagirl »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #3844 Dátum: 13 júl 10, 21:08:57 » |
|
Milyenek vagyunk egymással? Ez érdekel.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #3845 Dátum: 13 júl 10, 21:10:21 » |
|
Csak az, hogy mennyire megörült Syzygy, hogy sikerült rajtad fogást találni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #3846 Dátum: 13 júl 10, 21:11:02 » |
|
Nichrom, hű hívem, üdv körömben!
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #3847 Dátum: 13 júl 10, 21:11:26 » |
|
Csak az, hogy mennyire megörült Syzygy, hogy sikerült rajtad fogást találni.
oh ez neki csak az alap személyisége része ezért vagyunk sütikirályság tökéletes uralkodói, mert az én tisztaságom kiegészíti az ő romlottságát xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 10, 21:12:42 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3848 Dátum: 13 júl 10, 21:11:51 » |
|
Sárgának nem mondanám őket,azok inkább a kínaiak, valószinűleg.De igen klisések voltak,lehet sok animét néztem.Volt az öreg szemüveges üzletember papi,meg volt egy fiatal fekete hajú srác,inkább idősebb korú nők voltak,vagy csak nem láttam fiatalokat.És nem mondták állandóan hogy Ara-ara.xD De kkááárrr,pedig megnéztem volna egy fiatalabb csajt.Amúgy mi a rákért jöttek a szomszédba... Japánból??? Mentek volna Hawaiira,annyi pénzből simán.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 10, 21:13:19 írta dreamfolow »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #3849 Dátum: 13 júl 10, 21:12:19 » |
|
...ééééss meghalt.... Keresek valami más zöldet, addig jó lesz Kisuke Hmm, Matamune kimonója minth zöld lenne
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #3850 Dátum: 13 júl 10, 21:14:02 » |
|
A nagy szellemben találkozunk még.
Mikihisa ruhája is az volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #3851 Dátum: 13 júl 10, 21:14:16 » |
|
Mentek volna Hawaiira,annyi pénzből simán.
De mi nekik egy egzotikus ország vagyunk.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3852 Dátum: 13 júl 10, 21:15:05 » |
|
Ayumi,nem itt voltak,hanem Kelet-Horvátban. Sabaku,épp találtam egy tök jó vörös avát,csak annyira szeretitek ezt,ezért nem cserélem le.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #3853 Dátum: 13 júl 10, 21:15:25 » |
|
Mondjuk egyszerűbb lene megtartani Nichromot és kitenni még valami pirosat, de már elegem van ebből a színből
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #3854 Dátum: 13 júl 10, 21:16:04 » |
|
ezért vagyunk sütikirályság tökéletes uralkodói, mert az én tisztaságom kiegészíti az ő romlottságát xD
Az érme két oldala vagyunk.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 10, 21:16:50 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
|