dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3810 Dátum: 13 júl 10, 20:18:44 » |
|
Amúgy igen,lesüt arról a mondatról hogy nem sokat dicsérgetik gman aváját. Miért is? Az én környezetemben már a 15 éves csajok csináltatták a piercinget,meg a tetkót...Aztán a családja tök normális,vagyis hát annak tűnik.Ez a szülőtől függ,hogy mennyire bízik a gyerekében.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #3811 Dátum: 13 júl 10, 20:19:03 » |
|
Ja, visszaolvasni nem olvastam Amúgy emg nekem is nemrég osztálytársnőm vörösre festette a haját, jól állt neki
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #3812 Dátum: 13 júl 10, 20:19:35 » |
|
Ha tényleg 21 éves, akkor miért kéne szülői engedély a hajfestésre? gman, te emg csak féltékeny vagy hoyg nem a tiedet dícsérik. Apropó, nekem se ártena már egy csere. Igen, vagyis akkor 2006/2007 tájt 15 éves volt, akkor még kell engedély... normál esetben... Nekem akkor voltak először lila csikjaim és kis rövidke hajcsim *-* jóidőszak volt az is Na mind1 már azért is elküldöm
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #3813 Dátum: 13 júl 10, 20:21:48 » |
|
17 évesen festettem először hajat akkor vörösre azóta már volt mindenféle színű.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
pankeper
Újonc
Nem elérhető
eperke
|
|
« Válasz #3814 Dátum: 13 júl 10, 20:22:54 » |
|
Na és a vörös haj? Én egyből repülnék a házból, ha befesteném a hajamat.
attól függ, hogyan kéred meg őket, hogy megcsináltathasd Ha tényleg 21 éves, akkor miért kéne szülői engedély a hajfestésre? gman, te emg csak féltékeny vagy hoyg nem a tiedet dícsérik. Apropó, nekem se ártena már egy csere. Igen, vagyis akkor 2006/2007 tájt 15 éves volt, akkor még kell engedély... normál esetben... Nekem akkor voltak először lila csikjaim és kis rövidke hajcsim *-* jóidőszak volt az is Na mind1 már azért is elküldöm igen, akkor voltam annyi 8.-as voltam, amikor kaptam vörös melír csíkokat a hajamba, tablóképre. utána, 9.-be kerülve szőke melíros voltam, végül pedig egyhamar vörös. nem szólták meg, sőt, anyunak be is jött
|
|
|
Naplózva
|
Ha színház az egész világ, akkor én akarom kezelni a süllyesztő ajtaját.
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #3815 Dátum: 13 júl 10, 20:24:50 » |
|
Szerintem valami idegen bolygóról jöhettem, mert hajfestés, piercing, tetkó stb. szinte meg sem fordult a fejemben. Igaz vannak szőke csíkok a hajamban, de azt is anya akarta.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 10, 20:26:21 írta zitagirl »
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3816 Dátum: 13 júl 10, 20:27:34 » |
|
zita, most nézem hogy pala.zita az e-mail címed ,ez direkt azért van? Amúgy ez a dolog teljesen szülőfüggő,nincs mit ezen furcsállni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #3817 Dátum: 13 júl 10, 20:28:40 » |
|
Tetkóról nálunk se eshetett volna szó... szerintem... Pircing meg volt engedve... de végül sose jutottam el odáig... mindig nyáron lett volna alkalmam, akkor meg inkább a pancsolást választottam xD Am én hiába vagyok 20 éves mai napig sok dologra kérek, úgymond engedélyt ill. inkább jóváhagyást
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
pankeper
Újonc
Nem elérhető
eperke
|
|
« Válasz #3818 Dátum: 13 júl 10, 20:29:58 » |
|
Szerintem valami idegen bolygóról jöhettem, mert hajfestés, piercing, tetkó stb. szinte meg sem fordult a fejemben. Igaz vannak szőke csíkok a hajamban, de azt is anya akarta.
dehogy is, mindenki más, ami nagyon is jó ha mindenki festett hajú, teletetovált meg piercingelt ember lenne, a világ elég uncsi hellyé válna
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #3819 Dátum: 13 júl 10, 20:30:46 » |
|
Mert neked nincs rá szükséged, te egyszerűen másban keresed az "önkifejezés" módját.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
pankeper
Újonc
Nem elérhető
eperke
|
|
« Válasz #3820 Dátum: 13 júl 10, 20:32:55 » |
|
már 1 órát és 42 percet voltam a fórumon \o/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #3821 Dátum: 13 júl 10, 20:33:19 » |
|
zita, most nézem hogy pala.zita az e-mail címed ,ez direkt azért van? Amúgy ez a dolog teljesen szülőfüggő,nincs mit ezen furcsállni. Volt egy pal.zita még nagyon régen, de az megszűnt. Meg még utána volt Pali.Zita is, de annak meg elfelejtettem a jelszavát. Egyébként nincs ahhoz semmi köze. Egyszerűen csak az lett. Mert neked nincs rá szükséged, te egyszerűen másban keresed az "önkifejezés" módját.
Akkor megnyugodtam.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 10, 20:34:53 írta zitagirl »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #3822 Dátum: 13 júl 10, 20:36:03 » |
|
Na várjál, én azt hittem hogy Máté Zita vagy
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #3823 Dátum: 13 júl 10, 20:37:23 » |
|
Én Pál Zita vagyok. Anyám leánykori vezetékneve volt Mátyás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #3824 Dátum: 13 júl 10, 20:38:30 » |
|
De pont nemrég írtál valami olyasmit, hogy a vezetékneved ékezet nélkül angolul havert jelentene, nem? mate=haver
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|