pankeper
Újonc
Nem elérhető
eperke
|
|
« Válasz #3795 Dátum: 13 júl 10, 19:58:59 » |
|
Egyébként pankeper nagyon jó az aláírásod és az avád is jó. köszönööööm *o* @dreamfolow : muszáj volt, mert az alapbeállítása ennek a betűtípusnak nagyon pici. nem akartam, hogy nagyítót kelljen használni, miközben elolvassa valaki a szöveget @Syzygy igen, eredeti formációban: punkstrawberry. az egész 2006-'07 táján kezdődött. egy msn-es avával, ami annyit takart, hogy: i'm not emo, i'm just a fruit. és akkor barátnőmmel akartunk brahi-zenekart (=nem tudtunk/tudunk hangszeren játszaniXD) és de kellett nekünk bandanév. és akkor gondolkoztunk, mik legyünk. végül, mert akkor volt a nagy Sex Pistols lázunk, ezért lettünk punk strawberries ;D és innen levezetve
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 10, 19:59:45 írta pankeper »
|
Naplózva
|
Ha színház az egész világ, akkor én akarom kezelni a süllyesztő ajtaját.
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #3796 Dátum: 13 júl 10, 20:02:41 » |
|
De a nyalás miért lenne perverz? Jó mindegy, mondjuk ha a szemgolyót akarják mint a japánok. Sex Pistols láz? azok akkor szép évek lehettek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Papirtigriske
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Milyen Ottó? O.o
|
|
« Válasz #3797 Dátum: 13 júl 10, 20:04:08 » |
|
A gyümölcsgagyi nyáron jobb, mert talán kevésbé édes és nem halsz bele az édességbe. Bár ha abba bele lehet, inkább abba, mint bármi másba. Embere válogatja, kinek mi a perverz. A japánok meg... egyáltalán, kinek juthatott ez eszébe? Alapból lehetett olyan hülye, mint a többi nekifutásból.
|
|
|
Naplózva
|
A stressz akkor jön létre, amikor az agy megtiltja a testnek, hogy seggbe rúgjon valakit, aki amúgy megérdemelné.
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #3798 Dátum: 13 júl 10, 20:04:47 » |
|
Nem rossz képek. A pisztácia fagyi a tuti, meg a vanília eper/málna öntettel. és már megint beírtak elém ketten is.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 10, 20:05:56 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
pankeper
Újonc
Nem elérhető
eperke
|
|
« Válasz #3799 Dátum: 13 júl 10, 20:05:55 » |
|
ahh, nem volt az olyan durva csak vörös volt a hajam (de olyan tűzvörös, nem, inkább paprikavörösXD) meg kockás ingem volt, szakadt nadrággal, stb. nem mertem többet, a hajborotválásért mert fülest kaptam volna
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #3800 Dátum: 13 júl 10, 20:07:24 » |
|
De a nyalás miért lenne perverz? Jó mindegy, mondjuk ha a szemgolyót akarják mint a japánok. Mikor olvastam rrögtön az jutott eszembe, hogy az mekkora poén lehet már, ha előtt a nyalogató fél valami csípős cuccot evett.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #3801 Dátum: 13 júl 10, 20:09:20 » |
|
Elég lazák lehetnek a szüleid. Nekem sose engednék ezeket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #3802 Dátum: 13 júl 10, 20:09:47 » |
|
Amúgy én mindig elszomorodok, amikor egymás aváját dícséritek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
pankeper
Újonc
Nem elérhető
eperke
|
|
« Válasz #3803 Dátum: 13 júl 10, 20:10:35 » |
|
magamnak varrtam az inget, még jó hogy! Amúgy én mindig elszomorodok, amikor egymás aváját dícséritek. miért? :O
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Papirtigriske
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Milyen Ottó? O.o
|
|
« Válasz #3804 Dátum: 13 júl 10, 20:11:19 » |
|
Egy kis hagyma, megspékelve chilipaprikával? Szemnyalás előtt kötelezővé kéne tenni
|
|
|
Naplózva
|
A stressz akkor jön létre, amikor az agy megtiltja a testnek, hogy seggbe rúgjon valakit, aki amúgy megérdemelné.
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #3805 Dátum: 13 júl 10, 20:12:51 » |
|
Na és a vörös haj? Én egyből repülnék a házból, ha befesteném a hajamat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #3806 Dátum: 13 júl 10, 20:13:04 » |
|
Szerintem ehhez nem laza szülők kellenek, ezek normális szülők, szerintem. Persze, olyan gyerekkel aki azért ismeri a határokat...
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #3807 Dátum: 13 júl 10, 20:15:15 » |
|
Ha tényleg 21 éves, akkor miért kéne szülői engedély a hajfestésre? gman, te emg csak féltékeny vagy hoyg nem a tiedet dícsérik. Apropó, nekem se ártena már egy csere.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Papirtigriske
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Milyen Ottó? O.o
|
|
« Válasz #3808 Dátum: 13 júl 10, 20:15:52 » |
|
A legtöbb szülő egyébként szerintem azt felejti el, hogy ő is volt tizenéves és csinált egyet s mást. Ezért van ez a sok, nem engedik, meg büntetés.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #3809 Dátum: 13 júl 10, 20:17:09 » |
|
De nem most akar hajat festeni, hanem 15 éves körüli korában volt a pánk mánia.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|