Lew
|
|
« Válasz #3315 Dátum: 13 jún 27, 18:50:53 » |
|
Mindig is szerettem incselkedni Csak eddig nem volt időm fórumozni, mert vizsgaidősuck volt =D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #3316 Dátum: 13 jún 27, 19:00:59 » |
|
Mai napomon érdekes volt nagyapáméknál voltunk. Uncsitesómék is ott voltak. 11 és 12 évesek... a lényeg hogy uncsitesóm eleresztett egy galambot... mire unokahugom felüvöltött hogy KILINCS és elkezdte gyepálni a másik meg futott az ajtóhoz.... ez gyanúsan ismerős volt... Szerintem itt kb mindenkinek az úgyhogy megkérdeztem őket ez mi a rák volt. Mire unokahugom mondta hogy hogy a másik nem mondta hogy Safety időben Ezért üthette és elmondta a szabályokat Megtudtam hogy az iskolában ezt játszák Na itt már sírtam a röhögéstől szóval mivel nemtudták ez honnan ered megmutattam nekik Szerintetek ?
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3317 Dátum: 13 jún 27, 19:45:33 » |
|
Nekem sajnos nincs ilyen futókerekem. :'( Verőlány? Ahh... most már ez lesz a célom. naruto-kun fórumtagok elpáholása.. szigorúan izomból. Hát biztos hogy jobban mint te.. mindig is vékonyka állandóan gondolkodó pózban üldögélő elvont figurának képzeltelek el.. Sizigi. Irigykedsz? Még ha dagi sütikirályfi is vagy.. megengedem hogy irigykedj. Lew legalább rólad tényleg tudom hogy nyüzi vagy. Vissza a vizsgaidőszakot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3318 Dátum: 13 jún 27, 20:05:52 » |
|
Micsudi honnan ered a dolog? Mert én sem tudom...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #3319 Dátum: 13 jún 27, 20:09:44 » |
|
Nem is áll messze a valóságtól az elgondolásod, a vizsgaidőszak alatti fénnyel táplálkozás azért érezteti a hatását, és még nincsen vége. Ha majd visszatérek Sütikirályságomba, ott majd minden este felszolgálnak vadat és halat s mi jó falat, szem szájnak ingere. *-* Ne már ez a kilincses cucc olyan régi., és butaa
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3320 Dátum: 13 jún 27, 20:17:23 » |
|
Neked még tart az időszak? Mikor térsz vissza? Olyan tájékozatlan vagyok.. hogy erről a kilincses cuccról se hallottam még.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #3321 Dátum: 13 jún 27, 20:37:26 » |
|
Egy akatsukis élete ?? Fingpárbaj... Ez megy az általános iskolákban És azt sem tudják honnan van a nagyrésze XDXD
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #3322 Dátum: 13 jún 27, 21:51:34 » |
|
Már azt hittem, hogy valami olyan dologról van szó amit tudnom kéne. Valami tradíció vagy diákcsíny. De megnyugodtam hogy, csak a túlértékelt Akatsuki paródia egyik hülyesége.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3323 Dátum: 13 jún 27, 22:14:04 » |
|
Ayumi,az avádon a te macsod van ? (igen aranyos .)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #3324 Dátum: 13 jún 27, 22:34:13 » |
|
Igen az én Kira névre hallgató tüneményem.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #3325 Dátum: 13 jún 28, 10:44:19 » |
|
Nem akarja valaki elásni ezt az Oravecz Nórát? Egyszerűen hihetetlen, hogyan képes ennyire alacsony szellemi színvonalon tartani azt a sok nőtársát, ezekkel az olcsó műkörmös életbölcsességekkel. Ha ezek a kommunikációs műbölcsészek, csak egyetlen egy könyvet is a kezükbe vettek volna az életük során, már nem mérgeznék ennyire a levegőt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #3326 Dátum: 13 jún 28, 10:47:19 » |
|
Szerintem van még remény, tekintve hogy én még csak nem is hallottam róla. Ha most beírnám ide hogy elolvastam a SK mangát, az vajon megint elindítana egy OFFtengert?
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #3327 Dátum: 13 jún 28, 11:16:13 » |
|
Ha vki elásná jönne helyette más. Erre van igénye a jónépnek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #3328 Dátum: 13 jún 28, 12:43:42 » |
|
Ha most beírnám ide hogy elolvastam a SK mangát, az vajon megint elindítana egy OFFtengert?
Dehogy indítana, de itt gratulálok, egy éve mondogatod.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #3329 Dátum: 13 jún 28, 13:16:46 » |
|
Sabaku, és ez a kép hogy tetszik? Ki az az Oravecz Nóra?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|