Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #3345 Dátum: 13 jún 28, 23:35:33 » |
|
Nyáron 40 fokban a legrosszabb, mikor vagy össze kell kötnöd vagy átdobni a párnán az egészet, hogy ne gyulladj be két perc után Mosás közben ha olyan tincseket akarok szétválasztani amiket nem kéne. De mondjuk papírral is elvághatja az ember a kezét, szóval nem nagy cucc. Happyék exceedek, nem macskák.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #3346 Dátum: 13 jún 28, 23:41:52 » |
|
Fú, neked valami brutális hajad lehet, velem ilyen még nem fordult elő.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #3347 Dátum: 13 jún 28, 23:44:51 » |
|
A 'majdnem' szó azért ott van, de ezért felszisszentem már párszor Amúgy meg jóval hátközép alá ér, úgy hogy 170 centi vagyok, szóval a hossza miatt ilyen már. De legalább a súlya miatt egyenes is aránylag.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 28, 23:48:04 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #3348 Dátum: 13 jún 29, 06:05:15 » |
|
Saphi, én észre se vettem, hogy Vénusz istenasszony kövér. Nem a hasát néztem. Mi is szerettünk volna fenékig érő hajat, de feladtuk, mert hamar töredezni kezdett, ha hosszabb lett a megszokottnál.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #3349 Dátum: 13 jún 29, 10:04:33 » |
|
Hát akkor is, még a hajad is gonosz Sabaku. Nekem mindig ilyen hajam volt, kivéve mikor vissza vágatok a szárnyaimig, de szerencsére soha nem akart megvágni még a hajam. (Még "majdnem" sem. )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #3350 Dátum: 13 jún 29, 17:45:31 » |
|
Azok is jók lehettek. Mikor már éreztem, hogy csak álmodom nagyon szomorú voltam. Olyan édik voltak, és selymesek is. Arra emlékszem még, hogy egyet láttunk meg és próbáltuk legalább egy helyre terelni őket. Pontosan már nem tudom mennyi volt, de legalább 10 volt belőlük. Erről most eszembe jutott (azért ide írom mert ez nem álom) elmentünk egy jósnőhöz és neki voltak macskái, de ha nem vagy 30 akkor egy sem, de nem ilyen macskagyűjtő volt mert tisztaság volt ott. És amikor jósolt annak a személynek akit elkísértem, megvártam ilyen előtér félében és oda jöttek hozzám egy csomóan kis és nagy cicák, nagyon hízelegtek.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #3351 Dátum: 13 jún 29, 17:50:19 » |
|
Hol az a jósnő? Csak viccelek, már van két gyönyörű cicám akiket imádok, és semmiért el nem cserélném a drágaságokat. Ha jól tudom valahol Budapesten van egy macskakávézó. Oda elmennék egyszer.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 29, 17:52:16 írta zitagirl »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #3352 Dátum: 13 jún 29, 18:46:44 » |
|
Miskolcon van, és akkor még nem volt saját cicám, úgyhogy rossz volt elmenni onnan és otthagyni őket, pedig minden bajom volt már tőlük az allergia miatt (amire ugye nem szedtem semmit amíg nem volt sajátom).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3353 Dátum: 13 jún 29, 20:11:18 » |
|
Én nem értem mit szerettek ennyire a macskákon...A kutya jobb
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #3354 Dátum: 13 jún 29, 20:12:59 » |
|
Ne aggódj, szeretm én a kutyákat is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #3355 Dátum: 13 jún 29, 20:23:00 » |
|
Én is szeretem a kutyákat. Van is nekem, de inkább macskás vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #3356 Dátum: 13 jún 29, 20:26:12 » |
|
Miért ne lehetne szeretni mindkettőt? Egyébként is a wombat a legjobb. + Ez a kedvenc kutyás mémem. http://static.fjcdn.com/pictures/Dog_46346a_1406550.jpgTudom hogy nem stimmel a valóságban a vége, de szakadok mindig a pofáján, kiégés. najó egyértelmű, hogy a kutyák.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 29, 20:30:49 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #3357 Dátum: 13 jún 29, 20:34:32 » |
|
Tanulhatott volna a mém készítője egy kis biológiát, mert a kutyák nem színvakok.
Habár abban nem tévedett, hogy a zöld színt nem zöldnek látják.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #3358 Dátum: 13 jún 29, 20:43:41 » |
|
Igen az nem stimmel persze, de a poén átjött, lehet hogy csak túlkapom rajta, de a ráközelítésnél szakadok. Tényleg akkor te hajadat szőkének látják?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #3359 Dátum: 13 jún 29, 22:10:53 » |
|
Fogalmam sincs hogy honnan indult ki a tévhit hogy a kutyák színvakok, de az biztos hogy az a német juhász a képen igen csak aranyos fejeket vág.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|