Saphira
|
|
« Válasz #3225 Dátum: 13 jún 23, 17:14:48 » |
|
Ezt már tavaly is ellőtték, szóval már egyáltalán nem izgat senkit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #3226 Dátum: 13 jún 23, 17:16:17 » |
|
Ez már tavaly is így volt, bár az állandó módosítások miatt nem sok értelme van.
Nah kösz Saphi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #3227 Dátum: 13 jún 23, 19:48:36 » |
|
Jah. szépnek szép kiadás, de egy történelem könyv lehet jobb ötlet lenne. Azt még lehet lapozgatnák is....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #3228 Dátum: 13 jún 23, 20:39:14 » |
|
Franc, ha már itt nem téma, kinek fogom elpasszolni...?
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #3229 Dátum: 13 jún 23, 20:41:32 » |
|
Csak azért nem mondom hogy jó lesz vele begyújtani, mert sajnálom szegény fákat akiket a könyv miatt vágtak ki :S
Edit: Sabaku nézzed a Gargantiát =D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #3230 Dátum: 13 jún 23, 20:59:39 » |
|
Rendben, de te hibád lesz ha idegrohamot kapok nézés közben. És ezt akkor rajtad is fogom kitölteni. Ez a grafika nagyon-nagyon nem ígér jót...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 23, 21:00:42 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #3231 Dátum: 13 jún 23, 22:05:37 » |
|
Ismerhetnél már annyira, hogy tudd én nem nézek szemetet =D De állok elébe leverheted rajtam az elpocsékolt időd =D
Amúgy a csini-vili grafika ne tévesszen meg. Elég komoly darab, szerintem a szezon legjobbja.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 23, 22:09:19 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #3232 Dátum: 13 jún 23, 22:07:57 » |
|
Az a rohadt vicces, hogy az én sulimba mindenki kapott egy aprócska "Magyarország Alaptörvényei" könyvet. Csak már fingom sincs, hogy az enyém hol van.
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #3233 Dátum: 13 jún 23, 22:12:20 » |
|
Na, egy részen már túl vagyok, potenciál tényleg van benne, szóval egyenlőre a fejed biztonságban van Csak moe szereplőkre/grafikára hajalmos vagyok túlzott agresszióval reagálni. Most jut eszembe, szerintem én is kaptam már tavaly... jó hogy emlékeztem rá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #3234 Dátum: 13 jún 23, 22:20:59 » |
|
Valamikor én is kaptam azt, de szerintem már másnap elhagytam, vagy jól elraktam valahova.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #3235 Dátum: 13 jún 23, 22:23:40 » |
|
Én nem kaptam (mondjuk lehet hogy azért mert amikor én jártam középsuliba akkor nem adtak ilyet).
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #3236 Dátum: 13 jún 24, 06:42:57 » |
|
Bezzeg mi annak idején egy száraz pogácsát, egy egyforintost, egy verseskönyvet, az iskola fotóját és egy kis zacskónyi földet kaptunk (az iskola földjéből). Látom, sokat fejlődött azóta a világ.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #3237 Dátum: 13 jún 24, 06:52:24 » |
|
Sabaku nekem elküldheted. ^^ Noe inkább örülj, hogy ennyi mindent fogsz csinálni nyáron. Nekem, ha nem találok munkát akkor sajna marad az itthon ülés. MrSaiyan mi is ezeket kaptuk, a földet kivéve. Mondjuk az nem is hiányzott volna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #3238 Dátum: 13 jún 24, 06:56:28 » |
|
Zacskóföld? Már értem miért süllyed az oktatás, egyszerűen aláássák az iskolákat. A pogi az meg nem ilyen sóliszt gyurma volt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #3239 Dátum: 13 jún 24, 07:19:50 » |
|
Trolling : Sabaku, ez az "egyelőre" még mindig nem megy. Tesóm még annak idején egy fokost is kapott, ami lehet hogy fából volt, de egész jó fegyvernek lehetett használni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|