Shiro
|
|
« Válasz #3240 Dátum: 13 jún 24, 07:57:38 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #3241 Dátum: 13 jún 24, 08:04:29 » |
|
A suli adta? Mondjuk egy ilyennek még örültem volna is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #3242 Dátum: 13 jún 24, 08:06:10 » |
|
nem aszem ofő, de emmég altalánosba vót
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #3243 Dátum: 13 jún 24, 08:14:25 » |
|
Ez nekem is jöhetett volna, bár amekkora szőke nő tudok lenni csak bénáztam volna vele.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3244 Dátum: 13 jún 24, 09:00:35 » |
|
Nem hiszem, hogy számomra különösebb előnyt jelent egy iránytű. Max könnyebben megtalálnám a déli kijáratot innentől a K épületben, de kb ennyi.
Hóó...úgy néz ki mégis csak fél évet csúszok és nem egyet...feltéve, hogy teljesítek minden tárgyat ebben a fél évben
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 24, 09:13:25 írta Morita »
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #3245 Dátum: 13 jún 24, 12:08:03 » |
|
Gratu Ritus! Ezt hogy sikerült elérni/rájönni erre? Mi anno se, sót se földet nem kaptunk... pogit kaptunk, bort egy kémcsőben és osztálynévsort, meg persze szegfűt... meg a városházán egy képeslapot a városról és egy tollat... meg az igazgatói dicséret mellé járt a könyv, az meg valami Felvidék földrajzás volt azt hiszem... Most a diploma osztó előtti ballagásra csomagoltunk földet, sót és pogit a tarisznyába.... Noe inkább örülj, hogy ennyi mindent fogsz csinálni nyáron. Nekem, ha nem találok munkát akkor sajna marad az itthon ülés. én tényleg örülök neki, csak közben kicsit soknak is érzem, főleg a GT-től félek
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #3246 Dátum: 13 jún 24, 12:18:02 » |
|
Most jut eszembe, hogy mi is kaptunk még vmi polgármesteri biztató üzenet félét, de MSZP- s városvezetés volt akkoriban úgyhogy nem hatott meg különösebben. A GT az melyik programra utal? Tudom nagyon hülye kérdés, de okostelefon megvirusosodhat?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #3247 Dátum: 13 jún 24, 12:31:03 » |
|
gólyatáborra
am persze, hogy megvírusosodhat
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #3248 Dátum: 13 jún 24, 12:47:06 » |
|
És egy sima butatelefon?
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #3249 Dátum: 13 jún 24, 12:51:36 » |
|
Az nem. Abban nincs oprendszer.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #3250 Dátum: 13 jún 24, 12:53:49 » |
|
Háhá, akkor jó nekem. Syzygy: egyenlőre --> 10 oldalnyi találat egyelőre --> 8 oldalnyi találat Ez sokat elárúl, a forumózok hejesírássárol.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 24, 12:56:48 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #3251 Dátum: 13 jún 24, 12:57:11 » |
|
Ez nem változtat a tényen, hogy az egyelőre a helyes.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #3252 Dátum: 13 jún 24, 13:02:44 » |
|
Nem bizony. Nem is megyek el írónak. Vagy ha mégis, majd használok beépített helyesírásjavítót.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Laterneman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3253 Dátum: 13 jún 24, 13:06:13 » |
|
Azzal nem sokra mész ilyen esetekben, mert az csak azt nézi, hogy helyesen írtad-e a szót
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #3254 Dátum: 13 jún 24, 13:06:41 » |
|
Értitek, hogy mit akar közölni, vagy sem? Játszunk olyat, hogy egy hétig csak az kötekedhet, aki soha nem hibázott még egész életében semmit!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|