24 nov 26, 11:45:26 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 192 193 [194] 195 196 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1254155 alkalommal)
0 Felhasználó és 40 vendég van a témában
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2895 Dátum: 13 jún 16, 14:03:15 »

Izgalmasak a mindennapjaim ikszdé  Hát köszi... lehet azok de én annyira nem élvezem...  de inkább végigszívom a nyarat átlag 4 óra esti alvással hogy ősztől úgy élhessek mint egy kiskirály és tömve legyek zsíros zsebbélelő zsetonnal. Ingek Zakók Airsoft veszek egy kardot Mosolyog kb  majdnem mindent amire vágytam és szórakozni is marad rendesen meg haza is tudok adni Mosolyog Az egyetemet jól fogom így indítani Nevet Munkafronton minden oké most... Már csak 1 fronton állok vesztésre... De sanszos azt sose nyerem meg szóval nem erőlködök hiába olyan mint egy rohadt tüske az ember oldalában... Na m1
Vizsgaidőszakról meg annyit hogy sok szerencsét mindenkinek! Remélem mindenki átmegy és kb jó jegyekkel Mosolyog

Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2896 Dátum: 13 jún 16, 14:05:07 »

A kettes a legjobb jegy, annál csak szebb van. xD
Irigyellek azért Micsudi. Én is akarok végre pénzt keresni.
Jövőre kellene találni valami diákmelót. Még jobb lenne ha szakmai diákmeló lenne.
Naplózva
Cool
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Cool.

« Válasz #2897 Dátum: 13 jún 16, 14:12:32 »

És melyikbe jársz a (4? talán..) közül, ha szabad tudni, Cool?  Hümm-hümm

Igen , végzős ahogy mondod.
Sporttal ütöm agyon a stresszt amit a vizsga ad , na meg zenével.
Naplózva

Ahogy a levelek , te is elhullasz.
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #2898 Dátum: 13 jún 16, 14:19:33 »

ömm szerintem nem a kérdésre válaszoltál, szerintem a kérdés az volt, hogy melyik városban tanulsz...
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #2899 Dátum: 13 jún 16, 14:36:48 »

Nem is értem lányok, hogy lehettek úgy egyetemisták, hogy nem tudjátok milyen az utolsó napon, azaz július első hetének péntekén szigorlatozni.  Már kétszer is jártam így, harmadéven meg csak azért nem mert akkor nem volt szigorlat, de most van, július jövök Nevet

Naplózva
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #2900 Dátum: 13 jún 16, 16:26:27 »

Ja, tényleg arra gondoltam, amit noemimi is írt. Nevet
Naplózva
Cool
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Cool.

« Válasz #2901 Dátum: 13 jún 16, 17:10:44 »

ömm szerintem nem a kérdésre válaszoltál, szerintem a kérdés az volt, hogy melyik városban tanulsz...

Kicsit félre értettem , Szekszárdon végzem tanulmányaim!  Nevet
Naplózva

Ahogy a levelek , te is elhullasz.
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #2902 Dátum: 13 jún 16, 21:08:31 »

Idegesítő szomszédból kijutott nekem is!  Lehánylak
Az egyiknél visít a szájba rágott elektro a másik meg karaoke bajnok. 
Ilyenkor jó ízlésűen benyomok egy kis német Rockot mondjuk Rammstein , hehe. Ördögi
Nálunk a legidegesítőbbek a 15-16 éves randalírozó gyerekek persze piával meg cigivel a kezükben.
A legdurvább hogy ötven évestől 100 évesig mindenkibe belekötnek.
Legutóbb épp épp bicikliztem amikor oda jön két cigány gyerek örökbe venni a bringám.
Másnap a saját tanáromnak kellett feleljek azért mert az egyiket beleépítettem a falba , nevetséges. 
Ez így pont nem tett jót a nevemnek , Rendészeti középiskolás létemre.  Neeem
Nincs igazság a földön.
Ha nem aludtam volna át a délelőttöt (mivel kb 5kor aludtam el miattuk), gondolván hogy délelőtt úgy is alszanak, nyomattam volna nekik egy kis Jrockot, azt a legtöbb magyar ember úgy is nagyon szereti.  Ördögi *irónia*

Idézet
Én nem is értem, hogy mernek az emberek szombat este bulizni otthon. Micsoda arcátlanság. Ohh My God
Pontosítsunk, hogy vasárnap hajnalban, egy panel házban ahol mások is laknak, akik (most tőlem tekintsünk el), lehet hogy vasárnap épp dolgozni mennének, esetleg kisgyerekek, idős beteg emberek.
Nem az a baj hogy buliztak, szívük joga, de ne zengjen a ház ahogy csak bír hajnal 3kor, amikor anyám (aki szintén "virrasztott") lekiabált az ablakon 4 órakor. És ezek elég sűrűn csinálnak hasonló "kellemességeket".

A szúnyogok viszont tényleg irritálóak, de én "kizárom" őket a szobámból. a függönyt kicsipeszelem 3 helyen (hogy ne fújja el annyira a szél, és csak akkor oltok villanyt ha nagyon muszáj.
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #2903 Dátum: 13 jún 16, 21:22:27 »

Tény és való, hogy tekintettel kéne arra lenniük, hogy az azért mégis csak egy panel...

Mondjuk én általában ha fáradt vagyok úgy tudok aludni, hogy felőlem mellettem ágyú is dörrenhet. Barátom szokta mondani, hogy "aki fáradt alszik, nem hallgatózik", én pedig jelenleg úgy állok a dolgokhoz, hogy igaz, hogy álmos vagyok, de "csak a gyengék alszanak". Ezen a holnapi 2 vizsgán nagyon át kéne mennem Szomorú már félek, hogy még a végén nem vesznek fel a szakirányra ami jelenleg az álmommá vált :/. Sajna oda jelentkeztek idén a legtöbben, de én nagyon be akarok oda jutni. Arra amit pedig második helyen jelöltem jelentkeztek a második legtöbben :/, ha pedig nem vesznek fel egyikre sem, csúszok egy évet, gagyi ez a rendszer...
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #2904 Dátum: 13 jún 17, 08:11:15 »

Szurkolunk. ^^

Az nekünk is csak jó, ha talikon az általad főzött sörrel jelensz meg. Nevet

Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2905 Dátum: 13 jún 17, 08:31:55 »

Szombatonként mi se zavartatjuk magunkat. Ha pénteken hangoskodnánk, akkor elhiszem, hogy sokakat zavarnánk, mert sokan dolgoznak még szombat délelőtt. De vasárnap azért elvétve van olyan, aki dolgozik.
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2906 Dátum: 13 jún 17, 08:40:32 »

Ayumichan-al értek egyet. Rengeteg olyan hely van, ami direkt a hangoskodó bulizásra van kitalálva, kocsmák, koncertek, diszkók, stb. Ott lehet zajongani, oda mindenki azért megy. Aki meg nem megy oda az lehet pl este aludni szeretne mert egész héten dolgozott/suliban volt, fáradt. Vagy kisgyerekek idős emberek stb. Vagy épp valakinek tanulnia kell még hajnalig minden nap, és nem boldog tőle, hogy mások zavarják ebben. (Miközben minden városban bőséggel vannak erre kitalált helyek is.)

Egyébként a jrock-ot én ugyan utálom, de a koncepció jó. Én a death metalt javaslom, max hangerőn, bár nem rég egy hasonló esetben a konföderációs indulóval is jó eredményeket értem el, reggel negyed nyolckor. Jó kis menetelős, trombitálos zene, kihangosítottam a telót, úgy sétáltam el az ablakuk alatt. Be is vállt, nem sokkal később nagyon mérges pofával hajtottak el mellettem a kocsijukkal. ikszdé
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2907 Dátum: 13 jún 17, 08:44:02 »

Sok olyan hely van Aes, ez igaz, de ott sajnos elég sokat fizetni is kell. Amíg meg otthonról hozott finom házid van, nem mész el feleslegesen kidobni az ablakon x ezer forintot.
Bár nyilvánvaló, hogy a bulizásnak is vannak korlátjai, és azért tisztában vagyunk vele.

Miért van az, hogy akkor görcsöl csak a lábam, mikor magnéziumot szedek?
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2908 Dátum: 13 jún 17, 08:47:23 »

Azért egy tíz emeletes házban elég sok család lakik, nehogy már egy lakás lakóinak a pénze miatt sz*pjon az egész lépcsőház. Éljen a demokratikus többségi elv! ikszdé
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #2909 Dátum: 13 jún 17, 09:00:03 »

Mi Szilveszterkor csinátunk kis zártkörű bulit idehaza és előtte megkérdeztünk mindenkit a házban, hogy nem e baj? Semmi balhé nem volt. Jó, mondjuk nem is voltunk hangosak, de mindegy.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 192 193 [194] 195 196 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins