Saphira
|
|
« Válasz #2730 Dátum: 13 jún 09, 00:04:40 » |
|
Egyet sem, mert nem engedélyezik. A Denerisz meg hülyén néz ki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #2731 Dátum: 13 jún 09, 00:19:04 » |
|
Szerintem az ilyet engedélyezik Vagyis egyszer tuti fogják... ha a Jose Armandot engedik
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2732 Dátum: 13 jún 09, 11:32:50 » |
|
Szerintem meg nem... Am a M... annyira talán nem ismerlek, hogy tudjam a H-t is vagy csak elfelejtettem
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 09, 11:39:47 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2733 Dátum: 13 jún 09, 11:38:23 » |
|
A H pedig kifejezetten szép, talán a legszebb női H a Hedvig után. Am nekünk is mondták már páran, hogy kicseszük a gyerekkel, ha Vilmosnak nevezzük, de szerintem ez baromság.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 09, 12:07:31 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #2734 Dátum: 13 jún 09, 12:42:38 » |
|
Honnan származhat vajon az a reflexszerű beidegződés, hogy a Hedviget le fiúnevezem? Vilmossal nincs semmi baj.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2735 Dátum: 13 jún 09, 12:49:34 » |
|
A Hedvig nevet a Harry Potterben hallottam először, a baglyot pedig fiúnak képzeltem, mert a bagoly egy férfias madár. Gondolom neked is ezét van így.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2737 Dátum: 13 jún 09, 13:10:45 » |
|
Én is csak a Malina Hedvig ügy óta voltam biztos a dologban, hogy az lány név... de először mivel szlovák tudósítást láttam ahol Hedviga volt, nem volt 100% a dolog... utána persze olvastam a szlovák kiadású HP könyveket is stb. stb.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #2738 Dátum: 13 jún 09, 13:46:06 » |
|
Most meg megtanultam az összes töritételem jutottam ez az imádkozós szakaszáig a dolognak Mondjuk felesleges, mert úgyis Augustust meg a principátusát fogom húzni. Ha nem, akkor is.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2739 Dátum: 13 jún 09, 15:04:13 » |
|
A töri egy jó tárgy... hiányzik is épp úgy mint az irodalom, szerettem azokat a tárgyakat ahol eszmecserét lehetett folytatni a tanárral... Személy szerint a holnapi analitika vizsga miatt imádkozom 3 napja =/ szóval hátha isten megsegít nem is alszom miatta rendesen olyan rossz még nem izgultam ennyire... pedig alapból is izgulós vagyok... rémálmom, hogy nem tudom rendesen összehasonlítani a termodinamikai és a nnévleges stabilitási állandót ill. jellemezni a standard addíciót... belekavarodok a fogalmakba, műszerek neveibe... egyéb kifejtésekbe Gimisnek olyan jó volt lenni én is rengeteget streszeltem az érettségi miatt, a kémiától féltem a legjobban (mondjuk ott közben is azt hittem, hogy menten keresztbe harap a tanár... pedig azt hittem, nagyon jó tételt húztam és megy ez, de kb. még abba is belekötött, hogy rosszul használom a névelőket és a kötőszavakat)... a biológia meg az a tárgy volt ami felett a legtöbbet könyököltem... de az felett szerettem is... Akkor még...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #2740 Dátum: 13 jún 09, 15:58:50 » |
|
és aki busszal, meg trolival jár?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2741 Dátum: 13 jún 09, 16:01:45 » |
|
A buszon oldalt van csomagtartó. Hogy ezt miképp kell másképp értelmezni az egy érdekes filozófiai kérdés.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #2742 Dátum: 13 jún 09, 16:05:57 » |
|
Oldalt, oldalt, de legalább lehet hova tenni. És ahhoz nem kell nagy előkészület, mondjuk a buszozás csak pár perc, de gyakoribb is jóval, na meg nem kerül annyiba, mint ha a hátsó ülésre tennéd. Ez is egy értelmezés.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 09, 16:06:43 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #2743 Dátum: 13 jún 09, 16:17:36 » |
|
Na jó de azokat a huzatokat azért eléggé rendbe kell tartani, folyamatos odafigyelést, és tisztítást igényel. Igaz hogy a busz meg zsákbamacska, mert van hogy egy szakadt vászonülést kapsz, sőt van amikor állni kell ( sajnos egyre többször), de van hogy kényelmes és akkor volt egy jó utad.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 09, 16:18:36 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2744 Dátum: 13 jún 09, 16:22:54 » |
|
A lelkiismeretes autótulajdonos mindig szívesen pucolgatja szeretett kis kocsiját.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|