24 nov 26, 10:44:04 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 181 182 [183] 184 185 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1254027 alkalommal)
0 Felhasználó és 20 vendég van a témában
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #2730 Dátum: 13 jún 09, 00:04:40 »

Egyet sem, mert nem engedélyezik. A Denerisz meg hülyén néz ki. Mosolyog
Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2731 Dátum: 13 jún 09, 00:19:04 »

Szerintem az ilyet engedélyezik Mosolyog Vagyis egyszer tuti fogják... ha a Jose Armandot engedik ikszdé
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #2732 Dátum: 13 jún 09, 11:32:50 »

Szerintem meg nem...

Am a M... annyira talán nem ismerlek, hogy tudjam a H-t is  Ohh My God Nevet vagy csak elfelejtettem :/
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 09, 11:39:47 írta noemimi-chan » Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #2733 Dátum: 13 jún 09, 11:38:23 »

A H pedig kifejezetten szép, talán a legszebb női H a Hedvig után. Nevet

Am nekünk is mondták már páran, hogy kicseszük a gyerekkel, ha Vilmosnak nevezzük, de szerintem ez baromság.
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 09, 12:07:31 írta gman » Naplózva
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #2734 Dátum: 13 jún 09, 12:42:38 »

Honnan származhat vajon az a reflexszerű beidegződés, hogy a Hedviget le fiúnevezem?

Vilmossal nincs semmi baj. Mosolyog
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #2735 Dátum: 13 jún 09, 12:49:34 »

A Hedvig nevet a Harry Potterben hallottam először, a baglyot pedig fiúnak képzeltem, mert a bagoly egy férfias madár.
Gondolom neked is ezét van így.
Naplózva
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

hipsztersznobművész

« Válasz #2736 Dátum: 13 jún 09, 12:54:05 »

Nem, mert soha sem érdekelt a HP, azt se tudtam hogy hívják a  baglyot. Valami más lehet ebben... Gondolkozik

Vajon mit láttak/halhattak a lányok? Nevet
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m74bthgOZN1qzlt9yo3_250.gif
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #2737 Dátum: 13 jún 09, 13:10:45 »

Én is csak a Malina Hedvig ügy óta voltam biztos a dologban, hogy az lány név... de először mivel szlovák tudósítást láttam ahol Hedviga volt, nem volt 100% a dolog... utána persze olvastam a szlovák kiadású HP könyveket is stb. stb.
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #2738 Dátum: 13 jún 09, 13:46:06 »

Most meg megtanultam az összes töritételem jutottam ez az imádkozós szakaszáig a dolognak Nevet Mondjuk felesleges, mert úgyis Augustust meg a principátusát fogom húzni. Ha nem, akkor is.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #2739 Dátum: 13 jún 09, 15:04:13 »

A töri egy jó tárgy... hiányzik is épp úgy mint az irodalom, szerettem azokat a tárgyakat ahol eszmecserét lehetett folytatni a tanárral...

Személy szerint a holnapi analitika vizsga miatt imádkozom  3 napja =/  szóval hátha isten megsegít Nevet
nem is alszom miatta rendesen olyan rossz Szomorú még nem izgultam ennyire... pedig alapból is izgulós vagyok... rémálmom, hogy nem tudom rendesen összehasonlítani a termodinamikai és a nnévleges stabilitási állandót ill. jellemezni a standard addíciót... belekavarodok a fogalmakba, műszerek neveibe... egyéb kifejtésekbe

Gimisnek olyan jó volt lenni én is rengeteget streszeltem az érettségi miatt, a kémiától féltem a legjobban (mondjuk ott közben is azt hittem, hogy menten keresztbe harap a tanár... pedig azt hittem, nagyon jó tételt húztam és megy ez, de kb. még abba is belekötött, hogy rosszul használom a névelőket és a kötőszavakat)... a biológia meg az a tárgy volt ami felett a legtöbbet könyököltem... de az felett szerettem is... Akkor még... Nevet
Naplózva

Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

hipsztersznobművész

« Válasz #2740 Dátum: 13 jún 09, 15:58:50 »

és aki busszal, meg trolival jár? Szomorú
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #2741 Dátum: 13 jún 09, 16:01:45 »

A buszon oldalt van csomagtartó. Hogy ezt miképp kell másképp értelmezni az egy érdekes filozófiai kérdés.
Naplózva
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

hipsztersznobművész

« Válasz #2742 Dátum: 13 jún 09, 16:05:57 »

Oldalt, oldalt, de legalább lehet hova tenni. Mosolyog

És ahhoz nem kell nagy előkészület, mondjuk a buszozás csak pár perc, de gyakoribb is jóval, na meg nem kerül annyiba, mint ha a hátsó ülésre tennéd.
Ez is egy értelmezés.
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 09, 16:06:43 írta Syzygy » Naplózva
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

hipsztersznobművész

« Válasz #2743 Dátum: 13 jún 09, 16:17:36 »

Na jó de azokat a huzatokat azért eléggé rendbe kell tartani, folyamatos odafigyelést, és tisztítást igényel.

Igaz hogy a busz meg zsákbamacska, mert van hogy egy szakadt vászonülést kapsz, sőt van amikor állni kell ( sajnos egyre többször), de van hogy kényelmes és akkor volt egy jó utad. Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 09, 16:18:36 írta Syzygy » Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #2744 Dátum: 13 jún 09, 16:22:54 »

A lelkiismeretes autótulajdonos mindig szívesen pucolgatja szeretett kis kocsiját. Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 181 182 [183] 184 185 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins