25 ápr 16, 16:55:24 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 180 181 [182] 183 184 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1365555 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #2715 Dátum: 13 jún 08, 20:57:34 »

Jah valószínű tudtam volna vagy tudnánk segíteni. Személyesen pedig 99% hogy tudnék, ugyanis ezekhez a dolgokhoz eléggé értek.
Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2716 Dátum: 13 jún 08, 21:06:24 »

Hát ezt komolyan nem hiszem el. Egy órája szenvedek a nyomtató telepítésével, de egyszerűen nem lehet telepíteni... A vicc az, hogy a scanner jó, meg minden program működik, csak maga az idióta nyomtató nem. Pedig a gép szerint üzemkész és használható meg minden, amikor meg rákattintok a nyomtatásra, kiírja, hogy nincs telepített nyomtató.

Hatszor telepítettem rá az illesztő-programot a CD-ről meg netről is, és még mindig semmi. Az a nevetséges, hogy eddig még egy nyomtatót sem lehetett erre a gépre telepíteni, nem tudom, mi kínja van, de nem is értem, miért hittem, hogy majd most sikerülni fog...
Format C by kőműves kalapács! Az biztos effektív lenne. Valószínűsítem ebben több ráció van, mint a spoolsv bezárásában.
Naplózva
Éjfél
*

« Válasz #2717 Dátum: 13 jún 08, 21:29:39 »

Azért egy nyomtató miatt nem tennék ilyet. Nevet
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2718 Dátum: 13 jún 08, 22:01:01 »

A Tom miért illegális ??? ezt nem értem ?
Egy ilyen nyomtatónak 1000 baja lehet... szóljatok egy hivatásos kockának Mosolyog
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #2719 Dátum: 13 jún 08, 22:07:04 »

És valaki írta hozzászólásban:

"I just know that his/her parents named him/her Brfxxccxxmnpcccclllmmnprxvclmn­ckssqlbb11116, but it´s spelled Albin... (i think they are trolls xD)"

Hát tényleg nagy trollság kitolni a kölyköddel. Nevet

Ha már megint nevekről van szó... Nekem a Bíbor meg a Hajnal név nagyon tetszik. Nevet Ugyanakkor, ha valami szín lenne a vezetéknév, például fekete/fehér, akkor máris elég érdekes a Fekete Bíbor. De a Fekete Hajnal az király.  Kúl

Micsudi, ha nem jutok vele egyről a kettőre, majd megmondom Aesnek, küldje fel a volt infótanáromat.  Pojén
Naplózva

Éjfél
*

« Válasz #2720 Dátum: 13 jún 08, 22:16:42 »

Az én középiskolai osztályfőnökömnek most született meg a második gyereke. Neve: Kabdebó Soma Gáspár

Meghalok.. Nevet Előre sajnálom ezt a kölyköt.
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #2721 Dátum: 13 jún 08, 22:21:00 »

Az én hugom Szaffi Mosolyog összesen 2 van az országban azthiszem Nevet
Naplózva

Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #2722 Dátum: 13 jún 08, 22:25:23 »

A Szaffi az egy eléggé ritka név.
De ez a "Kabdebó Soma Gáspár" ez kész.  Nevet Ilyen cifra egy nevet még életemben nem hallottam.  ikszdé
Csóri kölyök.  smirksweat
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #2723 Dátum: 13 jún 08, 22:31:53 »

én egész sok Soma nevű srácot ismerek... és szerintem a Gáspár se rossz (csak a vezetéknév fura)

az én fiam Áron Álmos lesz a lányom pedig Nóra Amália Nevet a 3. gyereket elnevezheti a férjem xD

szerintem biztos több van Szaffi-ból is azért...

mikor én anno megkaptam a Noémi nevet anyura néztek a szülészeten, hogy "mi fura nevet választott már" erre hemzsegett az évfolyamom a Noémiktől (30-emberre jutott 3... mondjuk most ismét kb. 180-ra csak 2 jut Nevet)... amúgy azért örülök, hogy nem Xénia lettem mint apám tervezte (szerencsére elvesztette a fogadást anyuval ami alapján az lettem volna) és azt se bánom, hogy nem Kitti lettem (nem állna jól) az még akkor nem szerepelt a Szlovákiában engedélyezett női nevek közt (mondjuk a Noémi is felettébb új keletű volt ugyebár... azért is volt nagy népszerű)
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #2724 Dátum: 13 jún 08, 22:38:24 »

A Xénia illene hozzád Nevet halál komoly Nevet Apudnak kellett volna nyernie ikszdé
A gyereknév terveid meg tök jók Mosolyog
Én nemtudom hogy fogják hívni a gyerekeimet Mosolyog ha lesznek egyáltalán...  lehet nem fog összejönni a család... 
Naplózva

Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #2725 Dátum: 13 jún 08, 22:44:02 »

Ne add fel, ha családot akarsz akkor össze is fogod hozni.
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #2726 Dátum: 13 jún 08, 23:14:31 »

Ne már, Micsudi, ennyire reméltétek, hogy olyan lesz a kis hölgy, mint én? Nevet

Nekem a H betűvel kezdődő nevek jönnek be nagyon. Biztos az enyém miatt. Lesütöttszemek A Hajnalra még rátesz a jelentése is (megjegyzem, a becézést nem szeretem).

Fiúnevek közül nem tudnék választani. Ha fiam lenne, jelenleg Rhaegarnak vagy Maegornak nevezném, esetleg valami tündenevet kapna, ami valljuk be, nem a legjobb választás. Szóval remélem, ha valaha is feljön ez a téma, már kinövöm ezt. (Persze valójában úgy sem lennék ilyen idióta. Filmekből és egyéb szórakoztatóipari termékekből más etnikum szokott nevet választani.)

Noémi szerintem elég megszokott név, tömegével ismerek Noémiket. Bár legtöbb jól bevált név tömegével előfordul, révén nem valami nagy a névválaszték, ha valaki nem akar Anasztáziát meg Eufrozinát adni a gyermekének.
Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #2727 Dátum: 13 jún 08, 23:20:43 »

am nekem a te neved is tetszik Saphi
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #2728 Dátum: 13 jún 08, 23:33:06 »

Melyikre gondolsz Noe, az M-re vagy a H-ra? Nevet

(Á, amúgy mostanában csak azért írtam ennyit, mert kellett volna a hely a pü-s ládikában, de most, hogy látom, még 200 hozzászólás kell, elment a kedvem a hsz-vadászattól.)
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 08, 23:50:39 írta Saphira » Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #2729 Dátum: 13 jún 08, 23:58:16 »

Őszintén Szerintetek az elkövezkező 5-6 évben pl hány Daenerys-t fognak anyakönyveztetni Nevet ? szerintem sokat Nevet és kétlem hogy a kisebbségnél... ők a tömegtermelt délamerikai vackokat szeretik, nem az igényes műveket Nevet 
Naplózva

Oldalak: 1 ... 180 181 [182] 183 184 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins