24 nov 22, 15:44:23 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 177 178 [179] 180 181 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1238425 alkalommal)
0 Felhasználó és 30 vendég van a témában
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Szupercsillagparaszt

« Válasz #2670 Dátum: 13 jún 07, 11:03:46 »

Jaja, én is akkor voltam a leginkább házias, amikor még érettségire kellett készülnöm. Levittem a szemetet, átmentem a boltba, elmosogattam stb., csak addig se kelljen tanulni. Nevet
Naplózva

Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #2671 Dátum: 13 jún 07, 11:13:48 »

Dél? Mosolyog Még soha nem csináltál olyat hogy egész nap pizsamában vagy? Nevet Vagy abban amiben alszol.

Pedig azt nagyon szeretem, néha nem árt elhagyni magad.. egész nap topisnak lenni és.. filmezni, nassolni.. semmit se csinálni.

A fórum demokratizálását nem támogatom, de Latte kitartása értékelendő, lehet hogy a végén még..

Ah, valaki lőjön le..
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2672 Dátum: 13 jún 07, 11:22:07 »

Érdekes, én akkor is, amikor egész nap nem csinálok semmi értelmeset/hasznosat, akkor is minden reggel normálisan felöltözök. xD
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #2673 Dátum: 13 jún 07, 11:31:02 »

Én is szeretek felöltözni, a kis melegítő nacimba, csak most azért maradtam pizsiben, mert várom, hogy kiürüljön a ház és rendezzek magamnak egy wellness pancsit   Kúl
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 07, 11:32:39 írta noemimi-chan » Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2674 Dátum: 13 jún 07, 12:09:24 »

Na lenyirattam a hajam Nevet és nekem megvolt a "wellness" pancsim Nevet ha fogalmazhatok így ikszdé
Holnap party, ma meg a legjobb haverommal futok össze aki nem tud ott lenni holnap :/ Gáz az egyik legrégebbi haverom nélkül bulizni, de ez most így jött ki....  A másik kérdés meg miből fogok én bulizni Nevet  Már csak a kondibérletpénzem van, ami mostmár létkérdés hogy visszamenjek. ez a bő 1 hónap kihagyást megérzem, szarul alszok rossz a közérzetem fáradékonyabb vagyok, és egyébb eü gondok is visszajöttek amik zavarnak.. :/ Szóval go gyurmázni...
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Laterneman
Kezdő Jounin
*

« Válasz #2675 Dátum: 13 jún 07, 12:16:09 »

mert várom, hogy kiürüljön a ház és rendezzek magamnak egy wellness pancsit   Kúl
és nekem megvolt a "wellness" pancsim Nevet ha fogalmazhatok így ikszdé

« Utoljára szerkesztve: 13 jún 07, 12:38:43 írta Laterneman » Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #2676 Dátum: 13 jún 07, 12:25:53 »

Egy kisebbségi embertársunk kért egy dupla jegyet a sofőrtől. Az persze értetlenül nézett vissza, mire professzor Kalányos nagy fölényesen kioktatta, hogy az 50%-os jegyet szokás dupla árúnak nevezni. Köszönjük professzor!
Naplózva
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #2677 Dátum: 13 jún 07, 12:26:43 »

Nem írták ki egy tantárgyból a 3. kört. Anyám folyton azzal zaklatott, hogy hívjam fel a tanárnőt és beszéljem meg vele. Az iskola egyik legszigorúbb, vadállatabb tanáráról van szó. Hívtam párszor, de nem vette fel. Azt hittem anyát hívom utána és ledaráltam egy 20 másodperces szöveget arról, hogy mi van. Aztán derült ki, hogy a tanárnővel beszélek. Azért örülök, hogy semmi csúnyát nem mondtam. Nevet

Idézet
Esetleg egy arra alkalmasabb topicban, megtudhatjuk miben fogadtatok?
Szívesen leírnám Syzy, mert vicces is am, csak súlyosan sértené Mr.saiyan személyiségi jogait. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 07, 12:29:26 írta Gdat88 » Naplózva
Éjfél
*

« Válasz #2678 Dátum: 13 jún 07, 12:36:52 »

Mindig figyelmesen nézd meg a kijelződet. -.-"

Sose értettem a filmekben hogy tudják úgy felkapni a telefont, hogy rá se néznek ki hívja őket vagy úgy tárcsázni. S néha még a való életben is találkozom ilyennel. Nyelvesít
Egyébként egy barátnőmnek így bukott le a pasija. Mosolyog
Naplózva
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

« Válasz #2679 Dátum: 13 jún 07, 12:38:32 »

És mit mondott a pasija a barátnődnek amikor (gondolom) tévedésből őt hívta fel?
Naplózva
Éjfél
*

« Válasz #2680 Dátum: 13 jún 07, 12:42:59 »

Azt hitte, hogy a haverját hívja és lelkesen azzal nyitott hogy este buli.. csajozás stb, még ideje se volt beleszólni a telefonba a másik félnek.
Egyébként meg folyamatosan titkolózott és nem mondott igazat.
Naplózva
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

« Válasz #2681 Dátum: 13 jún 07, 12:50:36 »

Megnéztem volna azért a fejét abban a pillanatban, amikor kiderült, hogy  rossz számot hívott. Nevet
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #2682 Dátum: 13 jún 07, 13:11:12 »

Az gáz Nevet én sem értem Nevet Még sosem volt téves hívásom...  erre találták fel a kijelzőt....
Engem a napokban egyik exbarátnőm pasija zaklat (sose úszom meg másfél óra alatt ha haí bár utoljára elküldtem a picsába :d azóta nem hívott) hogy magyarázzam meg neki ezt a nőt, mert hazudozik, fura dolgai vannak, stb stb...   
Megmondtam neki ezért dobtam Nevet Mondjuk a srác is megér egy misét... Betegesen féltékeny....   De tényleg.. Ilyet még nem láttam... 
Naplózva

Éjfél
*

« Válasz #2683 Dátum: 13 jún 07, 13:13:48 »

Én mondjuk vagyok olyan khm.. alávaló hogy nem veszem fel a telefont ha nem akarok valakivel beszélni...
Pláne nem egy olyan embernek aki nem fontos számomra.

(és igen.. énnel kezdtem a mondatot, ami egész sűrűn megesik, *a saját kezére csap*)
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 07, 13:14:52 írta Éjfél » Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #2684 Dátum: 13 jún 07, 13:17:21 »

Privát szám... Az lehet a várva várt meló (istenem de jó lenne ha visszahívnának Mosolyog ) Vagy a Bankból vagy bármi hasonló Mosolyog
Nagyon örülnék Nevet
Naplózva

Oldalak: 1 ... 177 178 [179] 180 181 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins