Kirito
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Dead
|
|
« Válasz #2625 Dátum: 13 jún 05, 18:04:47 » |
|
Ó , Sütiországban ennivaló lányok vannak, efelől ne aggódj Dicső Monarchia? Az én Yagasawanakinatilodisturbiaeverynothingdeaddeathnoteyagami- házam a főnemesek közé tartozik!
|
|
|
Naplózva
|
Gazdám: Lina Lisana (Én a hű pokemon) Mesterem: Hiname Shion Petem:(Csincsillám) dreamfolow Akinek a második leghűbb társa vagyok: Hidetada Járd végig az utam. Botladozz mindenhol ahol én. Utána ítélkezhetsz felettem. És kész:) "Sírj. Könyörögj. De nem érdekel, véged"!
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2626 Dátum: 13 jún 05, 18:13:19 » |
|
A Király, kiből valódi csak egy van, mindenki fölött áll! szép lányok akik nem roppantják össze az ember szívét
Olyan itt is van. Egy legalábbis biztosan, de róla lekéstél.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 05, 18:14:32 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2627 Dátum: 13 jún 05, 18:28:16 » |
|
Derék dolog Ha baj lesz én is megyek sztem rómaira.. Mindig kiönt ott a Duna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #2628 Dátum: 13 jún 05, 18:28:19 » |
|
Francba is... nem merek a kva fórumra írni, mert itt van az a nyomorult Flexee.
illetve mé van az hogy én engem soha senki nem vesz figyelembe????? HE?????
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 05, 18:33:00 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2629 Dátum: 13 jún 05, 18:47:30 » |
|
Minden rosszindulat nélkül mondom, hogy az enyhén szociopata megnyilvánulásaidnak lehet némi köze a dologhoz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2630 Dátum: 13 jún 05, 18:51:02 » |
|
Lehet, de akkor meg miért nem zárnak diliházba? Lehet ott jobb lenne.
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #2631 Dátum: 13 jún 05, 18:54:55 » |
|
Most miért? Én figyelembe veszlek. Amúgy is mostanában jól kijövök azokkal akikkel mások nem (vagy nem annyira). Diliházba csak azokat zárják akik ön és közveszélyesek. Különben már én se lennék "szabadlábon".
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 05, 19:02:25 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2632 Dátum: 13 jún 05, 20:19:15 » |
|
Nyugi Zizi! Ne legyen kissebbségi komplexusod! Ne foglalkozz semmivel, vegyél be egy leszarom tablettát, és nyomd a rizsát ezerrel!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #2633 Dátum: 13 jún 05, 20:26:18 » |
|
Látom a dekadens nyugat tovább viszi destruktív politikáját, nem volt elég 1792, meg 1914? Ránk akarják erőltetni liberális demokráciájukat, paternalizmus álszent köntösében demokratizálnak, amellyel, az eddig organikusan fejlődött identitástudatunkat és fórumtársi szolidaritásunkat a földbe tiporják. Írott alkotmányt nekünk? nekünk???
Köszönöm! Köszönöm! Köszönöm! Végre valaki, aki nem támogatja a fórum demokratizálását. Megyek én is Sütikirályságba, ott legalább menő a kormányzási forma. Aes, hogy tehetted? Most megyek, írok még egy regényt, ahol hat civilizáción keresztül is bemutatom, hogy az idióta nép ledönti a fenséges uralkodók hatalmát, és tönkretesznek mindent a nyomorult demokráciájukkal...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2634 Dátum: 13 jún 05, 20:50:41 » |
|
Áh, Gabesz az a baj, hogy joggal van, és joggal mondja gman amit mond, és a legtöbben joggal utálnak. Mind1, csak azért sem fogom magam hagyni, még, ha bele is döglök. De azért majd a temetkezésemet ők fogják fizetni, dolgozhat mindegyik egész nyáron, haha. Amúgy, ebben a Sütifórumországban, szerintem legyek én Fletó, akkor legalább mondhatom azt az egyetlen mondatot ami illik hozzám: Elk*tuk! Amúgy a meggylekvár finom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2635 Dátum: 13 jún 05, 22:08:50 » |
|
Lehet igazad van... Ahogy érzed.. Én nem útállak, és nem szeretem a meggylekvárt... De lehet aludni kéne már.. Fél 4-kor ébresztő... Vár a munkahely... Hogy dőlne össze...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
I love you spagetti Vallás: mugen
|
|
« Válasz #2636 Dátum: 13 jún 05, 22:56:25 » |
|
én csak annyit tudok mondani, hogy I love spagetti
|
|
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2637 Dátum: 13 jún 06, 07:25:56 » |
|
Én sem utállak Zizzentyű, tényleg segítőn próbáltam szólni, bár úgy látom, valamennyire érzékelted is.
Monarchia, demokrácia, diktatúra, mind elbukik és ha ez megtöténik, akkor átállunk a másikra, majd újra és a mókuskerékben szaladgálva ábrándozunk diktatúrában demokráciáról, demokráciában monarchiáról, monarchiában meg megint demokráciából, amiből valahogy diktatúra fog kisülni. Miért nem próbálkozunk valami újjal? Pl. én kíváncsi lennék, hogy hogy nézne ki élőben a Soul Eaterből Medusa álma, az irányított anarchia.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2638 Dátum: 13 jún 06, 08:55:58 » |
|
Na emberek,ti nem pakoljátok a dunánál a homokzsákokat? (Beszóltak a rádióba,hogy hol vannak a főiskolások,meg a középiskolások ilyenkor...) Röviden válaszoltam: Suliban,meg a vizsgákon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2639 Dátum: 13 jún 06, 08:59:33 » |