24 nov 22, 16:09:11 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 166 167 [168] 169 170 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1238512 alkalommal)
0 Felhasználó és 51 vendég van a témában
Morita
Rikodu Sennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #2505 Dátum: 13 máj 29, 20:14:13 »

Köszi mindenkinek!
Én tegnap kiborultam egy kicsit a vizsga miatt. Lakótársam azonnal orvosolta a problémát egy kis szilvával.

Nem tudom gman. Ahogy mondják, az idő megszépít mindent.
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2506 Dátum: 13 máj 29, 20:27:25 »

Én ma elintéztem a felvételiből a maradékot, scanneltem és feltöltöttem a bizim... Most már az égiek meg az állam kezében vagyok Mosolyog
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #2507 Dátum: 13 máj 29, 22:03:25 »

Sosem értettem, miért elvárás gimiben kitűnőnek lenni. Egyetemen más kérdés, ott már elvileg azt tanulod, ami érdekel, és ösztöndíj miatt is számít, de gimisen ezt elvárni csak felesleges stresszt okoz. Nem lehet senki sem ugyanolyan tehetséges minden tárgyból, és továbbtanulás szempontjából is irreleváns, hogy most valaki éppen 3-ast vagy 4-est kapott rajzból (kivéve persze, ha ilyen irányban akar továbbtanulni). Én mai fejjel visszatekintve nagyrészt csak az érettségibe beleszámító tárgyakkal foglalkoznék (plusz letennék két nyelvvizsgát az érettségiig, de minimum a közelébe eljutnék nyelvtanulásban), meg azokkal, amik érdekelnek és később is foglalkozni akarok velük, a többire csak annyit tanulnék, hogy azért egy 4-es (jelentéktelenebb tárgyaknál 3-as) meglegyen. Ha jól emlékszem, csak az utolsó két év jegyei számítanak az érettségi pontszámnál, és abból is csak a fontosabbak (magyar, matek, töri, nyelv + 1 választott).

Anyánál még okésabb a dolog, mert ő nem volt akkor kitűnő, de apa a nehezebb személyiség, elég makacs, maximalista és...ő kitűnő volt, pedig egyszer úgy, de úgy a fejéhez vágnék egy "Bezzeg te..!" kezdetű hihetetlen kamaszokosságot, de nem, nekem még ez sem adatik meg. Anyánál nem probléma, azt hiszem épp, hogy négyes volt fizikából, szóval a fizika meg kémia négyes az itt felőle el van fogadva. Nevet

Amúgy...nem tudom...karácsonyra (aktuális téma) kaptam egy ilyen kamasz kezelő könyvet vagy mifélét... Zseb barátnő. Elméletileg kielemzi a problémáimat, és megoldást nyújt, gyakorlatilag leír egy problémát, amivel nem találkoztam sosem, vagy nem foglalkoztat, és a megoldás, hogy NÉZZÉ' MAGADBA.
Nekem konkrétumok kellenek, vagy legalább ne ennyire behatárolatlan fogalmak..

A kompetencia mérés tök jó volt. A magyart végigcsináltam, a matekot meg...ahol nagyon kellett számolni, azt ott hagytam, így lazán 10 perccel előbb végeztem mindkét matekon és olvashattam.

Nem tudom kinek van meg a 100 Történelmi tévhit könyv, de nekem nagyon bejött, mondjuk apától csórtam, illetve...találtam a polcon, gondoltam csak nem bánja, ha kölcsönveszem pár hónapra. Emellett még A Hobbitot olvasgatom, de...elspoilerezték a végét...nekem mindig elspoilerezik a dolgokat, Narutot is anno amikor még olvastam, Death Noteot, Harry Potterből lelőtték az összes meglepetést (ami érdekes volt, mert először lelőtték nekem Lupin halálát, aztán mondja a gyerek, hogyha ezt már tudom, akkor végülis mindegy, Dumbledore meg Piton is meghal, de amúgy Piton igazából nem is volt gonosz.. ha nem telefonon lett volna, megütöm.) Sherlockot is, Árnybírót is... nem értem miért olyan nehéz valakinek tartani a száját, főleg ha világosan megmondtam a legutóbbi alkalommal, hogy ne... never mind..
Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #2508 Dátum: 13 máj 30, 17:52:36 »

Jól kihaltunk Nevet

Na sebaj ilyenkor legalább nyugodtan közölhetem, mintha csak magamnak írnám, hogy holnap 10-től szurkoljatok, hogy jól sikerüljön az élelmiszer mikrobiológia vizsgám...
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #2509 Dátum: 13 máj 30, 18:06:18 »

Lol,ez aztán kérdés: Te mit csinálnál ha 1 hétig ellenkező nemű lehetnél? Naa?Nevet
Naplózva

Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #2510 Dátum: 13 máj 30, 18:11:00 »

Hát ez jó kérdés.  ikszdé Most megfogtál.  smirksweat
Szerintem ugyanazt mint most, csak némi biológiai változással.  Gondolkozik
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #2511 Dátum: 13 máj 30, 18:39:27 »

Anyánál még okésabb a dolog, mert ő nem volt akkor kitűnő, de apa a nehezebb személyiség, elég makacs, maximalista és...ő kitűnő volt, pedig egyszer úgy, de úgy a fejéhez vágnék egy "Bezzeg te..!" kezdetű hihetetlen kamaszokosságot, de nem, nekem még ez sem adatik meg. Anyánál nem probléma, azt hiszem épp, hogy négyes volt fizikából, szóval a fizika meg kémia négyes az itt felőle el van fogadva. Nevet

Amúgy...nem tudom...karácsonyra (aktuális téma) kaptam egy ilyen kamasz kezelő könyvet vagy mifélét... Zseb barátnő. Elméletileg kielemzi a problémáimat, és megoldást nyújt, gyakorlatilag leír egy problémát, amivel nem találkoztam sosem, vagy nem foglalkoztat, és a megoldás, hogy NÉZZÉ' MAGADBA.
Nekem konkrétumok kellenek, vagy legalább ne ennyire behatárolatlan fogalmak..

A kompetencia mérés tök jó volt. A magyart végigcsináltam, a matekot meg...ahol nagyon kellett számolni, azt ott hagytam, így lazán 10 perccel előbb végeztem mindkét matekon és olvashattam.

Nem tudom kinek van meg a 100 Történelmi tévhit könyv, de nekem nagyon bejött, mondjuk apától csórtam, illetve...találtam a polcon, gondoltam csak nem bánja, ha kölcsönveszem pár hónapra. Emellett még A Hobbitot olvasgatom, de...elspoilerezték a végét...nekem mindig elspoilerezik a dolgokat, Narutot is anno amikor még olvastam, Death Noteot, Harry Potterből lelőtték az összes meglepetést (ami érdekes volt, mert először lelőtték nekem Lupin halálát, aztán mondja a gyerek, hogyha ezt már tudom, akkor végülis mindegy, Dumbledore meg Piton is meghal, de amúgy Piton igazából nem is volt gonosz.. ha nem telefonon lett volna, megütöm.) Sherlockot is, Árnybírót is... nem értem miért olyan nehéz valakinek tartani a száját, főleg ha világosan megmondtam a legutóbbi alkalommal, hogy ne... never mind..

Fizika négyes? Ez aranyos Nevet A mi tanárunknál ha sikerül összeszedned egy hármast akkor már lambadázol egy sort örömödben. A sulimba aránylag okos emberek járnak, fizikadogánál meg volt már 2,5 alatt az évfolyamátlag.

Kamaszkezelő könyv!? Holy Shit. Még egyet nem olvastam hála a jó égnek, de ha már a téma felé kacsingatsz, akkor inkább olvasd el a Neveletlen Hercegnő sorozatot Meg Cabottól, az biztos többet segítene. Szüleid nem olvasták véletlenül az SZJG-ket hogy ilyesmit adnak neked?

Kompetencia? Te most 10.-es vagy, vagy 8.-os?

A spoilerkedő ágát az emberi fajnak lánszóróval kéne kiírtani Nevet Bár hogy ha ne adj isten folyton azt hajtogatod hogy el ne merjék mondnai a végét, az a legtöbb embernek vörös posztó a szeme előtt.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #2512 Dátum: 13 máj 30, 19:07:38 »

Te mit csinálnál ha 1 hétig ellenkező nemű lehetnél?
Fortuna istenasszony fanyar humorát ismerve valószínű, hogy menstruálnék.

Először persze más jutott eszembe, de annak boncolgatását sajna nem szeretné a fórumszabályzat.
Naplózva
Hidetada
Kezdő Jounin
*

I love you spagetti Vallás: mugen

« Válasz #2513 Dátum: 13 máj 30, 19:18:50 »

Hmm hát én bebiztosítanám magam, hogy ne teljen eredménytelenül a hét, a kezemen ülnék, a mellemen pihentetném a kezemet. De hosszabb tervem nem lenne ikszdé
Naplózva

Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana
Mesterem: Hiname Shion
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #2514 Dátum: 13 máj 30, 19:27:42 »

gman ezen besírtam Nevet Ám ez a kérdés felesleges ikszdé  Kb mindenki ugyan azt... 
Naplózva

Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2515 Dátum: 13 máj 30, 21:34:01 »

Isten igazából, én nem tudom mit akarnék csinálni, ha egy hétre fiú lennék. Így is elég fiús lány vagyok. xD
Amúgy Micsudinak igaza van a dologban.
Naplózva
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #2516 Dátum: 13 máj 30, 21:53:38 »

Azért azt tisztázzuk, hogy csak testben lennék nő vagy lélekben is? Pl. továbbra is a nőket szeretném és tudnék tájékozódni? Nevet
Naplózva

Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2517 Dátum: 13 máj 30, 23:10:25 »

MrSaiyan, közlöm, hogy mi is tudunk tájékozódni. Parkolni, azt nem. Ezt elismerem.
Csak úgy mókás a játék, ha csak testben vagy más.
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #2518 Dátum: 13 máj 31, 00:46:10 »

Hmmm anyum nevében kikérem ezt a rágalmat Nevet Parkolni és tájékozódni is tud Nevet 
Morita látom benned sincs kétely Nevet A kíváncsiság az ember legnagyobb hajtóereje Nevet
Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #2519 Dátum: 13 máj 31, 08:11:32 »

én is kikérem magamnak Rita autósulis vizsgán még meg is dicsért a rendőr, a parkolásom miatt, az enyém volt a legszebb Durci (bár most már nem biztos, hogy menne xD... de talán mégis, apu kombiját egész szépen le tudom parkolni Durci)
A tájékozódással meg úgy vagyok, hogy ha nagyon kell megoldom, bár igaz, hogy 5.-ben vagy 6.-ban matektáborban eltévedtem az erdőben számháború közben és nem találtam meg a többieket, de a szállást viszont igen...  és jó vagyok az ittasan unatkozva elcsászkálásban és hazatalálásban is Durci

Na egy óra múlva akkor kérem a drukkolást Nevet

Ellenkező neműként meg..hmm... biztos találnék érdekes dolgokat... ha ellenkező neműként tölthetsz egy hetet rengeteg új dolgot lehet kipróbálni  Pojén
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Oldalak: 1 ... 166 167 [168] 169 170 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins