Micsudi
|
|
« Válasz #2520 Dátum: 13 máj 31, 12:08:49 » |
|
A teleportálás az ösztön Azt ne nevezd tájékozódásnak
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2521 Dátum: 13 máj 31, 12:14:05 » |
|
én nem teleportálok.... mindig tisztában vagyok azzal, hogy hogy jutottam haza sose iszok túlontúl sokat khm
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #2522 Dátum: 13 máj 31, 13:15:34 » |
|
Tudtam, hogy erre a fél mondatra majd mindenki ráharap és megint pörögni fog a duma-topic.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
I love you spagetti Vallás: mugen
|
|
« Válasz #2523 Dátum: 13 máj 31, 20:39:28 » |
|
Noe hogyan szerepeltél? hmm holnap tesómnak szülinapja, katona és anyuék elvileg valami fegyver tortát csináltattak neki már várom, hogy lássam... na és persze egyem
|
|
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2524 Dátum: 13 jún 01, 06:44:19 » |
|
Na jó reggelt... Jó dolog a szabadnap! Mi ez a pangás?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2525 Dátum: 13 jún 01, 07:10:20 » |
|
Jóreggelt, nekem tegnap nem kellett suliba mennem szóval most három napos szünetem van. Aztán kedden kirándulás és csütörtökön már szünet
|
|
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2526 Dátum: 13 jún 01, 07:15:12 » |
|
Milyen f*szság az, hogy majd vizsgálódni fognak, hogy alkalasak vagyunk-e szülőnek? Rohadjanak kereszbe! De most én vagyok a hülye, hogy azt gondoltam, hogy annyi lesz az egész, hogy hazahozzuk és nevelgetjük!?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 01, 07:21:08 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2527 Dátum: 13 jún 01, 08:30:59 » |
|
Annyira nem rossz ötlet szerintem, hogy vizsgálják, hogy azért kell a gyerek, mert fel akarod áldozni az esőistennek, vagy mert szeretnétek. Nem hiszem, hogy aggódni kellene.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2528 Dátum: 13 jún 01, 08:47:36 » |
|
Medusának is mire kellett a gyerek, mégse kérdőjelezte meg senki a jogát, hogy anya legyen! Remélem azért majd elnézést kérnek, amiért fölöslegesen pazarolták az időnket, miután végeztek. Elég megalázó ez így.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2529 Dátum: 13 jún 01, 09:03:47 » |
|
gman azt kell, hogy mondjam, úgysem fognak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2530 Dátum: 13 jún 01, 09:37:21 » |
|
Kidúr a macskám a gép elől... Bealudt az ölemben.. jólvan... Bob Jovi a rádióban! Jeahh!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2531 Dátum: 13 jún 01, 09:51:45 » |
|
Én is akarok macskát! Olyan édesek.
Annyira fantasztikus az internet. Már másfél órája nézek két anime részt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2532 Dátum: 13 jún 01, 09:55:47 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2533 Dátum: 13 jún 01, 09:58:53 » |
|
Kawaiiiii, ha már animés fórumon vagyunk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2534 Dátum: 13 jún 01, 10:34:08 » |
|
Rita én adok macskát szívesen Noe hogyan szerepeltél? hát majd kiderül egyszer egy szép napon... a május 22-ei vizsgámról sincs még hír...
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
|