noemimi-chan
|
|
« Válasz #2475 Dátum: 13 máj 28, 11:03:16 » |
|
Báthory: Pont ez az, hogy nem... sőt...
Sissy: Am ja a filmek, bár akad bennük némi másítás... de hát csak nem akartak kinyírni benne egy kisgyereket... elég történelem hű... Ezért is gondolom, hogy Rita még a rajzfilmre gondol, arra viszont nem emlékszem milyen volt...
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #2476 Dátum: 13 máj 28, 11:26:47 » |
|
Hiába nem volt nehéz a gimi annyira, nem sírom vissza Sok volt a vadparaszt... Ám aki szurkolt köszönöm Átmentem WEBMESTER vagyok Websensei Most már jöhet az egyetem
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
I love you spagetti Vallás: mugen
|
|
« Válasz #2478 Dátum: 13 máj 28, 17:22:44 » |
|
szegény Tibi atya hova tart ez a világ?
|
|
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
I love you spagetti Vallás: mugen
|
|
« Válasz #2480 Dátum: 13 máj 28, 18:11:23 » |
|
Jajj bocs Micsudi nem olvastam Gratulálook :DD
|
|
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #2481 Dátum: 13 máj 28, 19:29:33 » |
|
Gratula Micsudi, és mindenki másnak is aki vizsgázott.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2482 Dátum: 13 máj 28, 19:57:21 » |
|
Már ha van mihez gondolom úgy érted... mert engem spec meghúztak, mondjuk tény, hogy nem nagyon izgat úgyis más szintű a 2 és még pót is van belőle... Remélem nem úgy járok mit Kiss Ádám, hogy "de jó elfogytak a vizsgaidőpontok"... Jó lenne ha mostmár minden próbálkozásom sikerrel járna...így is pénteken vár egy kis mikrobiológia, hétfőn nyersanyag ismeret, kövi hétfőn újra a drága analitika, majd azutáni hétfőn Eu ismeretek
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #2483 Dátum: 13 máj 28, 20:03:55 » |
|
Úgy értem, neked és "sorstársaidnak" még mindig a "sok sikert" van érvényben.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #2484 Dátum: 13 máj 28, 20:05:26 » |
|
Mondtam, hogy elmegyek helyetted Eu-ból, az úgy is államvizsga tárgy lesz
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 28, 20:06:07 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2485 Dátum: 13 máj 28, 20:26:55 » |
|
Jól van akkor 17-én reggel tali a Móriczon
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Laterneman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2486 Dátum: 13 máj 28, 20:44:13 » |
|
Jól esett a gratuláció áradat Ám röhej egy isten háta mögött (milyen ironikus ) Falu végre felkerül a térképre, és ahelyett hogy marketinget turisztikai központot építenének ki köré mint egyfajta kulktuszt, lazán letagadják és feljelentik... kit sért? az egyházat ? Sztem elég embert sértettek a történelem folyamán ahhoz hogy ilyen békát benyelhessenek... Tibi atya egy antihős és pont, egy karikatúra... de ezek szerint a Máriakűlnokiak mé ahhoz is hülyék hogy ezt felfogják... lehet túl sokat ittak a Humbák féle tablettásból és elment az eszük Azt mondjuk szeretném tudni miféle turisztikai központot lehetne felhúzni Tibi atyára. Plusz itt nem az egyház megrökönyödéséről van szó - meg ha arról is lenne, akkor sem legitim azzal érvelni, hogy x száz éve miket csináltak - hanem a faluéról. Szerintem senki nem szeretne egy olyan városban, faluban élni, ami arról híres, hogy egy fiktív trágár alkoholista ott él, görbe tükör ide, vagy oda. Ez nem hülye-nem hülye dichotómiában felfogható kérdés, hanem egy falu megítéléséről van szó, illetve annak lejáratásáról, amit a falu lakói-vezetése dönt el, és nem fordítva - Tibi atya, vagy random emberek. Jogilag fogalmam sincs, de erkölcsileg mindenképpen a falu lakóinak van igaza.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #2487 Dátum: 13 máj 28, 21:00:11 » |
|
Belőled nem lenne jó marketinges Sajnálom Noé remélem a pót-zh-n megleszel és kapsz vizsgaidőpontot Drukkolok!
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Laterneman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2488 Dátum: 13 máj 28, 21:04:06 » |
|
lulz. Akkor kérlek mondd el, hogy Te hogyan képzelnéd el a Tibi atyára felhúzott turisztikai központot Máriakálnokon!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2489 Dátum: 13 máj 28, 21:08:16 » |
|
én is meghallgatnám...
Micsudi a szorgalmi időszak rég elmúlt mostmár vizsgaidőszak van amikor is bármily meglepő vizsgákat ír az ember....
pfffffff
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|