24 nov 22, 21:40:12 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 164 165 [166] 167 168 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1239575 alkalommal)
0 Felhasználó és 179 vendég van a témában
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #2475 Dátum: 13 máj 28, 11:03:16 »

Báthory: Pont ez az, hogy nem... sőt...

Sissy: Am ja a filmek, bár akad bennük némi másítás... de hát csak nem akartak kinyírni benne egy kisgyereket... elég történelem hű... Ezért is gondolom, hogy Rita még a rajzfilmre gondol, arra viszont nem emlékszem milyen volt...
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2476 Dátum: 13 máj 28, 11:26:47 »

Hiába nem volt nehéz a gimi annyira, nem sírom vissza Nevet  Sok volt a vadparaszt...
Ám aki szurkolt köszönöm Nevet Átmentem Nevet WEBMESTER vagyok Nevet Websensei Nevet Nevet Nevet
Most már jöhet az egyetem Mosolyog
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #2477 Dátum: 13 máj 28, 16:54:02 »

Már semmi sem szent? Szegény atyát kiközösíteni a faluból...mi lesz így a tátika borozóval? Neeem
http://hvg.hu/panorama/20130528_kiutaltak_mariakalnokrol_tibi_atyat
Naplózva
Hidetada
Kezdő Jounin
*

I love you spagetti Vallás: mugen

« Válasz #2478 Dátum: 13 máj 28, 17:22:44 »

szegény Tibi atya Szomorú hova tart ez a világ? Neeem
Naplózva

Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana
Mesterem: Hiname Shion
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #2479 Dátum: 13 máj 28, 17:39:28 »

Jól esett a gratuláció áradat Nyelvesít Nyelvesít Nyelvesít

Ám röhej egy isten háta mögött (milyen ironikus ikszdé ) Falu végre felkerül a térképre, és ahelyett hogy marketinget turisztikai központot építenének ki köré mint egyfajta kulktuszt, lazán letagadják és feljelentik... kit sért? az egyházat ? Sztem elég embert sértettek a történelem folyamán ahhoz hogy ilyen békát benyelhessenek...  Tibi atya egy antihős Nevet és pont, egy karikatúra... de ezek szerint a Máriakűlnokiak mé ahhoz is hülyék hogy ezt felfogják... lehet túl sokat ittak a Humbák féle tablettásból és elment az eszük ikszdé
Naplózva

Hidetada
Kezdő Jounin
*

I love you spagetti Vallás: mugen

« Válasz #2480 Dátum: 13 máj 28, 18:11:23 »

Jajj bocs Micsudi nem olvastam ikszdé Gratulálook :DD
Naplózva

Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana
Mesterem: Hiname Shion
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #2481 Dátum: 13 máj 28, 19:29:33 »

Gratula Micsudi, és mindenki másnak is aki vizsgázott.  Nevet
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #2482 Dátum: 13 máj 28, 19:57:21 »

Már ha van mihez gondolom úgy érted... mert engem spec meghúztak, mondjuk tény, hogy nem nagyon izgat úgyis más szintű a 2 és még pót is van belőle... Remélem nem úgy járok mit Kiss Ádám, hogy "de jó elfogytak a vizsgaidőpontok"...
Jó lenne ha mostmár minden próbálkozásom sikerrel járna...így is pénteken vár egy kis mikrobiológia, hétfőn nyersanyag ismeret, kövi hétfőn újra a drága analitika, majd azutáni hétfőn Eu ismeretek
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #2483 Dátum: 13 máj 28, 20:03:55 »

Úgy értem, neked és "sorstársaidnak" még mindig a "sok sikert" van érvényben.  Nyelvesít
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #2484 Dátum: 13 máj 28, 20:05:26 »

Mondtam, hogy elmegyek helyetted Eu-ból, az úgy is államvizsga tárgy lesz Nevet

« Utoljára szerkesztve: 13 máj 28, 20:06:07 írta Syzygy » Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #2485 Dátum: 13 máj 28, 20:26:55 »

Jól van akkor 17-én reggel tali a Móriczon Nevet
Naplózva

Laterneman
Kezdő Jounin
*

« Válasz #2486 Dátum: 13 máj 28, 20:44:13 »

Jól esett a gratuláció áradat Nyelvesít Nyelvesít Nyelvesít

Ám röhej egy isten háta mögött (milyen ironikus ikszdé ) Falu végre felkerül a térképre, és ahelyett hogy marketinget turisztikai központot építenének ki köré mint egyfajta kulktuszt, lazán letagadják és feljelentik... kit sért? az egyházat ? Sztem elég embert sértettek a történelem folyamán ahhoz hogy ilyen békát benyelhessenek...  Tibi atya egy antihős Nevet és pont, egy karikatúra... de ezek szerint a Máriakűlnokiak mé ahhoz is hülyék hogy ezt felfogják... lehet túl sokat ittak a Humbák féle tablettásból és elment az eszük ikszdé

Azt mondjuk szeretném tudni miféle turisztikai központot lehetne felhúzni Tibi atyára.  Hümm-hümm
Plusz itt nem az egyház megrökönyödéséről van szó - meg ha arról is lenne, akkor sem legitim azzal érvelni, hogy x száz éve miket csináltak - hanem a faluéról. Szerintem senki nem szeretne egy olyan városban, faluban élni, ami arról híres, hogy egy fiktív trágár alkoholista ott él, görbe tükör ide, vagy oda. Ez nem hülye-nem hülye dichotómiában felfogható kérdés, hanem egy falu megítéléséről van szó, illetve annak lejáratásáról, amit a falu lakói-vezetése dönt el, és nem fordítva - Tibi atya, vagy random emberek. Jogilag fogalmam sincs, de erkölcsileg mindenképpen a falu lakóinak van igaza.
Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #2487 Dátum: 13 máj 28, 21:00:11 »

Belőled nem lenne jó marketinges Nyelvesít

Sajnálom Noé Szomorú Szomorú Szomorú  remélem a pót-zh-n megleszel és kapsz vizsgaidőpontot Mosolyog  Drukkolok!
Naplózva

Laterneman
Kezdő Jounin
*

« Válasz #2488 Dátum: 13 máj 28, 21:04:06 »

lulz.
Akkor kérlek mondd el, hogy Te hogyan képzelnéd el a Tibi atyára felhúzott turisztikai központot Máriakálnokon!  Mosolyog
Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #2489 Dátum: 13 máj 28, 21:08:16 »

én is meghallgatnám...

Micsudi a szorgalmi időszak rég elmúlt mostmár vizsgaidőszak van amikor is bármily meglepő vizsgákat ír az ember....

pfffffff
Naplózva

Oldalak: 1 ... 164 165 [166] 167 168 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins