24 nov 26, 11:20:38 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 163 164 [165] 166 167 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1254055 alkalommal)
0 Felhasználó és 14 vendég van a témában
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #2460 Dátum: 13 máj 27, 19:48:05 »

Magyar rendőr dns mintát csak a filmekben vesz betörésnél... A magyar rendőr traffizáson, meg rendőrkordonállításon kívül semmire sem jó...
Nagyon kicsi a valószínűsége, hogy elkapják a tetteseket...
Azzal meg nem jutsz messzebb, ha sejted ki lehetett.. Főleg ha apacs az illető..
Ilyen tapasztalataim nekem is vannak... Nagyszüleimnél visszajáró vendégek... Tudom hogy kik azok, de nem tudom rájuk bizonyítani... Pofátlan módon még a góré deszkáit is leszedték, és kerítést tákoltak belőle a saját házuk előtt az utcán...
Ha meg rajtakapom őket, akkor meg én vagyok a bűnöző, mert megvédtem a tulajdonom...
Elhiszem hogy megviselt, gondolom ez volt az első betörés nállatok.. Nem kell félned.. Olyankor amikor otthon vagytok, nem mernek bemenni a házba...
Amúgy nem lehet, hogy egyszerűen csak nem kapcsoltátok be a riasztót? A kódot csak ti tudjátok, akárkinek meg nem kötitek az orrára a kombinációt.. smirksweat
Naplózva
zitagirl
Legendás Sannin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #2461 Dátum: 13 máj 27, 19:52:56 »

Én kapcsoltam be mont minden reggel. Még mondták is hogy fél tizenkettő körül kilapcsolták.
Én azért remélem hogy valamennyire komolyan veszik. Ez velük is megtörténhet.
Naplózva
Laterneman
Kezdő Jounin
*

« Válasz #2462 Dátum: 13 máj 27, 20:30:11 »

Nyugalom Zita! Annak a sötét képnek az ellenére, amit itt mások lefestenek, közvetett tapasztalatból mondom, hogy nagy többségben igenis lefolytatják a nyomozást.  Mosolyog A helyszínelés során meg remélem elmondtad vagy a szüleidnek, de inkább a rendőröknek amiket itt leírtál - nevezetesen, hogy sejted kihez tartozik a kesztyű.
Naplózva

zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #2463 Dátum: 13 máj 27, 20:40:41 »

A személyt nem momdtam mertt egyrészt csak gyanítom és össz-vissz 2-szer találkoztunk, meg mikor erre gondoltam máe elment. Minden mást elmondam nekik. Én azért remélem nem ő volt. Az biztos hogy ma nem fogok aludni meg holnap is itthon maradunk.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #2464 Dátum: 13 máj 27, 21:40:25 »

Nem értem miért mondják sokan, hogy nem vesznek ujjlenyomatot. Keresztanyáméknál is vettek és később el is kapták a tetteseket és így tudtak rájuk bizonyítani 13 betörést.
Az már nem a rendőrség hibája volt, hogy érték addigra nem volt náluk. Keresztanyán szegény maradt, de legalább másokat nem rámolnak meg.
Ettől független a rendőrségünk mocsokmód korrupt.
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 27, 21:41:04 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2465 Dátum: 13 máj 27, 23:49:32 »

Ismeritek az az érzést, amikor éjjel 0:30-kor frissen kipihenten ébredtek? Hát én már igen.

A mi környékünkön is nyomoznak a rendőrök, bár kicsit lassabban mint kéne, de legalább nyomoznak.
Zita én a helyedben nevet is mondtam volna. Abból nem lett volna neked semmi gondod.
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #2466 Dátum: 13 máj 28, 00:36:48 »

Jah nevet adni lehetett volna szerintem is...

Ajj most ért véget a Sissi maratonom... egy kicsit hatott rám a délutáni beszélgetésünk... sajna negatívan, ugyanis elvont a tanulástól -.-
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #2467 Dátum: 13 máj 28, 00:41:20 »

Ó, Noe, pont említeni akartam délután, hogy amikor kicsi voltam, hogy rajongtam azért a sorozatért, és nyáron biztos újranézem. Nevet
A szlovák Báthory filmet is meg akarom nézni, nem tudom, láttad-e már. Ha igen, akkor véleményt szívesen fogadok róla, egyáltalán érdemes-e letölteni. Mosolyog
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #2468 Dátum: 13 máj 28, 05:20:03 »

Még régebben egyszer odahaza a szomszédba rontottak be tévedésből valami hatósági emberek, mert lopott holmit sejtettek ott. Szegény néninek és bácsinak felforgattak mindent, pár cuccot össze is törtek, mert úgy kutattak, mint a vaddisznók. Aztán mikor rájöttek, hogy az egy házzal arrébb élő Kalányosékhoz kellett volna menni, köszönés nélkül távoztak. Semmi következménye sem lett az ügynek.
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #2469 Dátum: 13 máj 28, 08:38:38 »

Saphi én ajánlom neked a filmet, nekem nagyon tetszett. Jól van az egész kidolgozva és szerintem hiteles is.
Még anno megnéztem otthon moziban amikor kijött, de megnéztem egyszer barátommal magyarul is.

A Sissi szerintem mindig is jó sorozat marad, biztos, hogy majd ha lesz lányom megnézetem vele még kiskorában. Unokatesómmal mikor mi kicsik voltunk mindig megnéztük a TV-ben... és azért elég sokszor adták.
Ah Ferenc József olyan kis cukorfalat volt benne *-*
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 28, 09:32:03 írta noemimi-chan » Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #2470 Dátum: 13 máj 28, 09:18:15 »

Noémi, nem is mondtad, hogy kocsi is voltál? Ohh My God

Mi vagy te, transformers? Nevet
Naplózva
Sevanna
VIP

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Goddess Skuld- the mischievous

« Válasz #2471 Dátum: 13 máj 28, 09:26:39 »

A Sissit nagyon imádom én is. *.* Legalább kétszer láttam. Meg volt egy olyan sorozat is, ami a húgáról szólt. Sophie, Sissi lázadó húga ez volt a címe. Az is nagyon nagyon jó. Érdemes megnézni.
Naplózva

Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2472 Dátum: 13 máj 28, 09:32:34 »

A Sissy-t én is mindig néztem reggelente. Kicsit csalódás volt utána megtudni, hogy mi is volt a valóság.
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #2473 Dátum: 13 máj 28, 09:35:13 »

Azt is letöltöttem tegnap, de most tanulni kell Durci

Pssszt Sütikirályfi .... véletlen elszóltam magam, de már javítottam is nehogy más is rájöjjön a titkomra Durci

Reggelente? Te most a rajzfilmre gondolsz?
Naplózva

Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #2474 Dátum: 13 máj 28, 10:50:30 »

Pedig eléggé törtênelemhű. Az udvar elől menekülő Sissi, mindig kedves Andrássy, "gonosz" anyós, fülig szerelmes Ferenc Jóska... Nevet
Inkább adnák azt ma is a Szulejmán helyett. Komolyan, már megint kiakadtam, hogy egy-két picsa mindig azt lesi, és abból művelődik, miközben olyanokat osztogat meg Facebook-on, hogy "Magyarország de köcsög volt, Lajos rohadjon meg." :/

Noe, azért remélem nem úgy állítják be Báthoryt, mint egy vámpírt, ahogy a korábbi filmekben. Nevet
Naplózva

Oldalak: 1 ... 163 164 [165] 166 167 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins