Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2205 Dátum: 13 máj 20, 22:14:28 » |
|
Annak aki nem pösze. Nekme egy halál az ilyen szó.
Gimiben volt egy dal, amit énekórán tanultunk. Valami Rabló, rabló, rabló jő. Vagy valami ilyesmi volt. Nah már most ez a sok R és L nem az én világom. Főkétn nem ilyen közel egymáshoz. Vagy Rabró vagy Lalbó lett belőle mindig. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2206 Dátum: 13 máj 20, 22:17:14 » |
|
Nekem még fel sem tűnt, a pöfeséged...
én kiskoromban az L-t nem tudtam jól kimondani, az R-el sose volt gondom... mondjuk szerintem mai napig furán beszélek xD
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #2207 Dátum: 13 máj 20, 22:23:54 » |
|
Ez nálad relatív melyik nyelvet beszéled furán ? A magyart nem Legalábbis olyan nagyon fura dolgot nem hallottam még tőled Én is tanulok... éljen a Debián meg a winszerver...
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #2208 Dátum: 13 máj 20, 22:29:25 » |
|
Béna poén, de szurkoljon mindenki, hogy holnap végre én is ezt mondhassam...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2209 Dátum: 13 máj 20, 22:30:57 » |
|
Sok sikert hozzá Saphi!
Noe pedig feltűnt, már. Néha poénkodsz is vele. Csak igyekszem ügyelni rá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2210 Dátum: 13 máj 20, 22:32:49 » |
|
Nah az se tűnt fel... lehet igazuk lesz kolis lányoknak és tényleg sokat vagyok gonosz (akkor is ha nem iszok)
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2211 Dátum: 13 máj 20, 22:51:16 » |
|
Most jöttem rá, hogy mi a sz*r ügy a kopaszodásban.. Leégett a fejbőröm... Rohadtul húzódik.. Mintha skalpolnának! Én amúgy raccsolok.. Igaz engem nem zavar... Sok szerencsét Saphi!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #2212 Dátum: 13 máj 20, 22:55:34 » |
|
El nem tudom képzelni hogy vajon mit csinálhatsz az éjszaka közepén amivel előidézel ilyen balestet
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #2213 Dátum: 13 máj 21, 00:43:23 » |
|
Én a kezemet égettem meg forró gőzzel úgy látszik a Gáboroknak vigyázni kell ma este a forró dolgokkal
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2214 Dátum: 13 máj 21, 01:10:05 » |
|
Mivel napközben süt a nap, valószínűleg napközben égett le, csak most tűnt fel a utóhatás...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #2215 Dátum: 13 máj 21, 08:47:26 » |
|
Gabesz az megvan, hogy egy 16 évesnek csapod a szelet? :DD
És az, hogy azt se tudod, hogy néznek ki az istenített lábak? Saphi drukkolok én is!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2216 Dátum: 13 máj 21, 09:53:59 » |
|
Nyugi Sevanna csak natúr hülyülök!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2217 Dátum: 13 máj 21, 11:00:06 » |
|
Nouvelle Géographie Universelle. La Terre et les Hommes. Nekem ilyet kett kimondanom holnap. Szorítani nem kell, menni fog anélkül is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Laterneman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2218 Dátum: 13 máj 21, 11:09:06 » |
|
Nuvell Zséográfí Univerzelle. Lá ter e lezommsz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #2219 Dátum: 13 máj 21, 11:13:51 » |
|
Nyugi Sevanna csak natúr hülyülök! Persze gondoltam csak sok volt ez így reggel vagy mikor. ^^" gman azért szorítok! Amúgy franciául lesz a vizsga?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|