Ayumichan
|
|
« Válasz #2190 Dátum: 13 máj 20, 20:18:08 » |
|
A fogfájás az egyik legsz@rabb érzés amit én valaha tapasztaltam. Vegyél be Apranaxot, mert nekem használt, lehet hogy neked is fog.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2191 Dátum: 13 máj 20, 20:30:09 » |
|
Csipszet eszek rá... A fájó fogammal rágom a csipszet! A munkahelyen cataflamot szoktam bevenni, de ott ingyen adják, itthon meg nincs smmi fájdalomcsillapító.. Nem is kell... Darviola megsimogathatom azokat a combokat?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #2192 Dátum: 13 máj 20, 20:33:54 » |
|
Nem erősíti a szőrt a borotva, max. amikor visszanő, egy ideig vastagabb a szőrszál (mivel rövidebb) és emiatt tűnik erősebbnek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2193 Dátum: 13 máj 20, 20:46:11 » |
|
Darvolia! Na most már megengeded? Hát nem tudom honnan szerzi be a főnök, de nem opció nállunk a fájdalom miatti munkaképtelenség... Fáj valamid? Durr 2 szem cataflam szárazon, és nyomjad tovább a melót... Erős mint a lórugás...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2194 Dátum: 13 máj 20, 21:02:43 » |
|
Azért éhgyomorra, víz nélkül 2 szem erős gyógyszer nem az igazi, úgy kutyafuttában bekapva a bogyót... A lábaid elé borulok istennő!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Laterneman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2195 Dátum: 13 máj 20, 21:08:08 » |
|
Gabesz az megvan, hogy egy 16 évesnek csapod a szelet? :DD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2197 Dátum: 13 máj 20, 21:15:01 » |
|
Háát ja... A 10 év korkülömbség se zavarjon senkit... Amúgy semmi komoly...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Laterneman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2198 Dátum: 13 máj 20, 21:25:49 » |
|
Magas labda, de nem csapom le. Legyen tabula rasa. Szóval onnan, hogy még régen vagy ki volt írva a profilodban, vagy valahova írtad, hogy 14 vagy. Azóta meg eltelt 1-2 év, nem tudom pontosan mennyi, szóval 15-16 körül lehetsz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2199 Dátum: 13 máj 20, 21:51:22 » |
|
Én 19-re emlékszem a profiljából. xD
Még mindig röhögőgörcsöt kapok, ha német nyelvre szinkronizált animét hallgatok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #2200 Dátum: 13 máj 20, 21:56:59 » |
|
Pedig anno a DBZ egész jó volt németül. Mondjuk az még azelőtt volt hogy hallottam volna japánul.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2201 Dátum: 13 máj 20, 21:59:49 » |
|
én 16-ra és nem emlékszem, hogy évekkel ezelőtt lett volna, de meglehet csak sokat öregedtem xD
nyemakarok vizsgára tanulni, de muszáj T_T.... mért akarok mindig invertálás helyett inverziót mondani? -.-"
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2202 Dátum: 13 máj 20, 22:06:09 » |
|
Senki se akar vizsgára tanulni. xD Én épp tanulom kimondani a Smoluchowski-t xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2203 Dátum: 13 máj 20, 22:11:16 » |
|
S-el vagy Sz-el ejtik? Gondolom Sz-el. Nem tűnik nehéznek a kiejtése...
szép kis egyenletet írt fel a bácsi...
Oh rájöttem, hogy ha olvasok lengyelül akkor azt értem :O bármi izgalmasabb jelenleg, mint a kémiai és biológiai transzformációk az élelmiszertechnológiában
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 20, 22:14:55 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2204 Dátum: 13 máj 20, 22:13:15 » |
|
Nem a franckarikát... Nyelvtörő...
Muszáj ezt a szót neked kimondani Rita? Ez már mazochizmus...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 20, 22:15:32 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
|