dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2085 Dátum: 13 máj 15, 21:21:36 » |
|
Igen ,az az,wááá.. (Télen legyen ez az italunk melegen,nyáron meg a jó hideg sör. ) Az azért komoly hogy még hallani se hallottál róla,állandóan a reklámja megy a tv-ben telente. Szilvát azt nem lehet nem szeretni,(rá is tüsszentettem) nem csak szilvás,hanem fahéjas is ,vagy tököm tudja,de az hogy finom az biztos. 1x próbáld ki,melegítsd meg,úgy sztem jobb mint simán,am nem hiába limitált ,csak télen esik jól.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2086 Dátum: 13 máj 15, 21:22:58 » |
|
De mért havas szilva? Mért nem mézes szilva?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #2087 Dátum: 13 máj 15, 21:24:56 » |
|
Of course, Éjfél. Itt is van olyan promó. Yay, ąljiva! Itt télen almás-fahéjas Nestea volt. Valaki üssön agyon, hogy máskor ne válasszak debileket partnernek csoportmunkára, mert úgy járok, mint most. Nem gáz, ide írogatok, közben meg rajzolnom kellene. Érdekes módon általában akkor nézek fel ide, amikor grafikait kellene csinálnom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2088 Dátum: 13 máj 15, 21:56:18 » |
|
Érdekes mikor valami dolgom van én is nekiállok fórumot böngészni. Gyanús vagy A-chan. Én még nem láttam ilyen fene különleges üveget a Cocánál. Hm.. egyszer megkóstolom ezt a Nesteat ha találok. Nem nagyon tvzem. Nem irigyellek MrSaiyan..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #2089 Dátum: 13 máj 15, 22:13:56 » |
|
Miért vagyok gyanús? Magyarázatot kérek. Itt nem csak neves kóla van, de mindenféle titulusos is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2090 Dátum: 13 máj 15, 22:17:34 » |
|
Mert sajt és perec és mert azt mondtam. Fáradt vagyok nem ér visszakérdezni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #2091 Dátum: 13 máj 15, 22:22:17 » |
|
Nagyon kérek mindenkit holnap drukkoljon nekem délelőtt. szakvizsgázok és nagyon félek.... Sőt annál is jobban... Áhh aludni sem tok megkattanok .....
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #2092 Dátum: 13 máj 15, 22:23:53 » |
|
Jó, na. Bocsánat. Ha fáradt vagy, miért nem alszol? Én is az vagyok, aludnék is, csak nem lehet, mert ezt a szart csinálom. Te is aludj Micsudi, ne edd magad, semmi haszna. Drukk-drukk. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2093 Dátum: 13 máj 15, 22:28:44 » |
|
Segítenék.. de nem fogok. Nem is tudom.. éjfél előtt nem sűrűn fekszem le aludni. Én idióta meg Ashe-s videókat nézegetek. Drukkolunk Micsudi ne stresszelj, azzal csak ronthatsz rajta. edit: nah barátom elrángatott hogy menjek vele csekkolni.. képtelen egyedül menni, ki érti ezt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 15, 22:30:20 írta Éjfél »
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #2094 Dátum: 13 máj 15, 22:55:32 » |
|
Köszi, rendes vagy. :* Milyen videókat meg mit csekkolni? Tudom, hogy szőke vagyok; de ennyire? Rákenem én is a fáradtságra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2095 Dátum: 13 máj 15, 23:05:37 » |
|
Szivi Ashe egy LoL-os karakter... Ne magadban keresd a hibát Egy cég telephelyére ki kell menni csekkolni napi háromszor, hogy minden rendben van e. Az a vicc az egészben, hogy ez a dolga, de én elkísérem, amit egyébként nagyon szívesen teszek. Egyszer teszek kivételt és nekiáll hisztizni.. de az a tipikus érzelmi zsarolás. "Olyan jó hogy így lehet számítani a barátnőmre.." becsapja az ajtót és leviharzik.. Ennyit erről. és még a nők a hisztisek. No blog off, jó éjt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #2096 Dátum: 13 máj 15, 23:17:25 » |
|
Hát, legalább nem unod magad mellette. Nem tudom, lehet, egy pillanatra elküldeném a fenébe azt, aki nekem ilyennel jönne... Én is jobban teszem, ha elmegyek aludni, már úgyis csak szenvedek. Inkább reggel felkelek és befejezem. Remélem, a többiek is készen lesznek a részükkel holnapig, különben megszívtuk. Na, mindegy. Jóccakát. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2097 Dátum: 13 máj 16, 09:06:44 » |
|
Szép jó reggelt!
Beállítottam reggel 8-ra az órám, de éreztem, ahogy az Isten erejét felülmúlóan tuszkol vissza az ágyba. Ki vagyok én, hogy ne engedelmeskedjek neki?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2098 Dátum: 13 máj 16, 09:30:15 » |
|
Hahaha,én is így voltam most vele :DD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2099 Dátum: 13 máj 16, 09:56:00 » |
|
A-chan majd számolj be, hogy mi lett végülis.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|