Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
 |
« Válasz #2055 Dátum: 13 máj 14, 12:57:38 » |
|
Csak ez mind pénz, pénz, pénz és hát az ugye nem nagyon van.
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::

|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2056 Dátum: 13 máj 14, 13:15:48 » |
|
Az sajnos nincs,de hamu az ágyban dögivel.Szépen kiburítottam a hamutálat xDD (Y)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2057 Dátum: 13 máj 14, 13:17:19 » |
|
Az ágyra? Aaaaz nagyon kellemes xD Akkor jó takarítást. 
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::

|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #2058 Dátum: 13 máj 14, 13:17:54 » |
|
Mi nem pénz ? Minden az.... De pont ezért minden befektetés... Ami hosszútávon megtérül.. A közbiztonság erősödésével a bűnözés csökkenne, az igazságszolgáltatás hosszútávon nem lenne túlterhelve... Többen keresnék a valódi munkát mint megélhetési forrást nőnének az adóbevételek. A népesség morálja nő. Egy boldogabb népesség termelékenyebb szívesebben dolgozik ha tudja nem lopják meg. A kisvállalkozások és kistermelők életképesebbek lennének. Ami szintén bevétel adó formájában, és költekezés formájában is. Porszívó és mosás 2x de akkor sem biztos hogy kijön a szaga 
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn. 
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2059 Dátum: 13 máj 14, 13:22:13 » |
|
Na megvan ,végülis csak a nagypárnára ment rá.Leszedem a huzatot azt dobok rá másikat. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2060 Dátum: 13 máj 14, 13:28:07 » |
|
A paprikaspré... Önvédelemre teljesen alkalmatlan.. Oké lefújod vele a támodót, taknya könye egyben lesz tőle, a támadás meghiúsul, de a filmekkel ellentétben te is ott fetrengesz utána mellette... Az is kap egy jó adag permetet, aki használja... Ja és raboltak már légpuskával, gáz riasztó pisztollyal, flóbert pisztollyal is.. A svájci példa meg az, hogy a seregben használt stukkered kapod meg otthoni használatra átalakítva... Automatából félautomatára alakítva, limitált lőszerkészlettel... Ugye ott még sorkatonaság van tartalékos visszahívásokkal... Hasonló mint az izraeli példa.. Magyarországon ezt több okból nem lehetne kivitelezni.. 1. már nincs magyar sorkatonaság, 2. a magyar sorállomány enyhén szólva ramaty állapotú AMD-ket kapott, pl sokon nem volt már meg az irányzék... 3. A FÉG nem hiszem hogy bírná kapacitással egy olyan fegyver gyártását, és éves felülvizsgálatát, amit a szolgálati időd lejártával a saját költségeden félautomatává alakíttatsz... A hadsereg AMD-inek a korszerűsítésébe is beletörik a bicska... Persze ez az utóbbi az saját vélemény..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #2061 Dátum: 13 máj 14, 13:48:10 » |
|
A FÉG egy ki nem használt aranybánya.... A fegyvergyártás a világ egyik legnagyobb üzlete... Ha csak egy morzsát ki tudnánk kapni a tortából... Az a felvirágzás záloga lenne....
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 14, 14:11:46 írta Micsudi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Laterneman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2062 Dátum: 13 máj 14, 13:51:18 » |
|
Annyira déjà vu-m van valamiért....  ... ... ... 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 14, 13:55:14 írta Laterneman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #2063 Dátum: 13 máj 14, 14:12:40 » |
|
Óóóó már vártam az ügyeletes kötekedő mindent személyeskedésnek vevő főpacifistát hogy belém kössön Üdv körünkben DE megjegyzésként egy évi több ezer milliárdos piacból ki lehetne szakítani egy kis pénzt... nem az usa vagy oroszország lepipálásáról beszéltem. Van lehetőség bőven is. Csak per pill az a kevés pénz ami van. Szarul van elosztva. Érdemi gazdasági előrelépés nem történt talán már 30 éve... Hallgassuk a te elképzeléseidet... Kíváncsi lennék rá
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 14, 14:27:45 írta Micsudi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2064 Dátum: 13 máj 14, 16:57:38 » |
|
Ne hallgassunk ebben a topicban semmilyen vitát. Az nem ide való. Van annak saját helye.  Megint le fogják zárni a Duma-t.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #2065 Dátum: 13 máj 14, 17:18:38 » |
|
Úristen, Japán valami eszméletlenül szar hely, ezt most megállapítottam a Google segítségével.  Persze csak nekem, nem bírom az ilyen szintű szűkösséget. De durva, hogy Angliából mentem Japánba, és itt kicsit más a városszerkezet... Magasról nem látni mást, csak nagy szürke pacát.  Tanulni kéne, de most ez annyira elterelte a figyelmemet. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2066 Dátum: 13 máj 14, 17:38:37 » |
|
Erre én is rákattantam valamelyik nap. Ott ültem vagy egy órán keresztül és nézegettem a városokat. Az egy tök jó elfoglaltság xD Igazából engem pont ez zsúfoltság vonz Japánban 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 14, 17:39:39 írta Hédi »
|
Naplózva
|

|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
I love you spagetti Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #2067 Dátum: 13 máj 14, 19:00:39 » |
|
Sreet viewel néztétek?  nagyon zsír szerintem 
|
|
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2068 Dátum: 13 máj 14, 19:09:17 » |
|
Lehet, hogy azzal néztem, nem tudom mi az pontosan xD Amivel én néztem, látszódtak a házak a kocsik minden 
|
|
|
Naplózva
|

|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
I love you spagetti Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #2069 Dátum: 13 máj 14, 19:42:59 » |
|
igen az az nagyon király dolog  én rajta vagyok 
|
|
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
|