24 nov 22, 20:10:43 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 135 136 [137] 138 139 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1238727 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #2040 Dátum: 13 máj 13, 23:01:41 »

Jazz Jack Rabbit sem rossz. Nevet

Ám a Spyro-t érdemes, szerintem simán leszedhető ps emulátorral, még úgy is nagyon nagy élmény.

Syberiát is szeretem, csak hivatalosan is bugos a játék, ezért nem tudtam végig vinni, utálom is ezért a készítőket. >.<

Machinariumhoz sok idő kell, rengetegszer elakadtam benne, de nagyon szép.

Syberiáról eszembe jutott a Fahrenheit, még azt is bepróbálhatod, noha eléggé lineáris, nagyon nagy hangulata van.

Nem tudom, hogy offnak számít-e, vagy csak közérdekű közleménynek, de akkor itt abbahagytam. Nevet
Naplózva
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #2041 Dátum: 13 máj 14, 06:34:49 »

Hát a lányok tudják csapkodni rendesen a kötelet,a fiúknak nem tudom mértnem megy annyira.Nevet
Hidetada-Pedig én most néztem utána és úgy olvastam hogy a kick-boxban is van öv.Mosolyog (Meg láttam is)
Hédi,jövő szeptembertől szerintem érdemes lenne benézned egy edzésre hogy milyen is,aztán ha kedvet kapsz eljársz.Nem vesztesz vele semmit.Személy szerint nekem a karate tetszik a legjobban a küzdő sportok közül,mert nem olyan mint a kung-fu ,hogy eltáncikálsz,hanem megtanulsz bunyózni,meg erős leszel tőle.Meg nem olyan mint a Box hogy csak ököllel ütsz,hanem megtanulod hogy hogyan kell kivédeni az ütéseket,rúgásokat.
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 14, 06:38:52 írta dreamfolow » Naplózva

Hidetada
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

I love you spagetti Vallás: mugen

« Válasz #2042 Dátum: 13 máj 14, 09:01:12 »

LOL Nevet tényleg? Nevet klassz majd megkérdezem az edzőmet, lehet nála is volt öv. Egyébként boxba is középsúlynál nagyon jó védekezések is vannak csak ugye a felett olyan felesleges védekezniük mert csak a kezük bánná. Thai boxba pedig védekező fogások vannak főképpen na meg a nagyon nagyon sok elkerülés hiszen ha beviszel valami kis kombót szinte rögtön kerülnöd kell. Emellett még a boxban és a thai boxban ott van a rock and way Nevet nagyon klassz tud lenni de nagyon fárasztó is, első menetet lehet vele rendesen végig dolgozni aztán utána már kevésbé lesz erőd rá. Minden esetre nekem a thai box jobban tetszik mint a karate Nevet a karate védekezősebb a thai box pedig kerülgetősebb Nevet jah és még főként azért tetszik a thai box mert több ütés éri az ellenfelet meg téged mint bármelyik sportban (sok sport van amibe még több de mind1 XDD)
Naplózva

Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana
Mesterem: Hiname Shion
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #2043 Dátum: 13 máj 14, 11:03:09 »

Azért az se mindegy, milyen karate, mert sok helyen csak formagyakorlatokat csinálnak, ami biztos nagyon hasznos, de az önvédelmi értéke kb. nulla. Ha most megint elkezdenék küzdősportolni, akkor biztosan vagy thai bokszra vagy bokszra, esetleg krav magára vagy systemára mennék. Karatéztam több évig, de utólag visszatekintve nem volt sok értelme, mert csak a haladóbbaknál volt életszerű küzdelem, a kezdők még egy homokzsákon vagy ütőpárnákon sem gyakorolhattak.
Naplózva

dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #2044 Dátum: 13 máj 14, 11:12:35 »

Ja,krav magán én is gondolkodtam de csak max akkor kezdem el ha a rendészetire megyek.Még a box-ra meg a kick-boxra is gondoltam,inkább a kick-box.A karate azért is tetszik mert Japó.
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 14, 11:13:49 írta dreamfolow » Naplózva

MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #2045 Dátum: 13 máj 14, 11:35:04 »

Ha választani lehet, én thai bokszra mennék kick box helyett, ha az önvédelmi célokat nézzük. A kick boxban túl sok a szabály és a kötöttség, inkább versenysport, mint önvédelem.
Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #2046 Dátum: 13 máj 14, 11:49:13 »

Önvédelmi célra egy normális országban a lövészetet ajánlanám Nevet de itt tényleg a thai box az ami talán a legjobb... Vagy ha valakinek vastag a pénztárcája ezt vegyítheti a kravmagával. De a sima box sem rossz... Az alapokat ott a fejedbe verik.
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #2047 Dátum: 13 máj 14, 11:57:06 »

Talán a direkt önvédelemre fejlesztett sportok se rosszak ebből a szempontból Nevet Lásd Defendo-t például. Meg én személy szerint örülök, hogy Mo-n nem vehet meg minden vadbarom egy pisztolyt a sarki közértben.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2048 Dátum: 13 máj 14, 12:00:33 »

Én is örülök, hogy Magyarországon nem elterjedt a fegyverviselés.

Ma a BME-n lesz egy ilyen előadás:
JAPÁN ÁLLAMI ÖSZTÖNDÍJAK TÁJÉKOZTATÓ ELŐADÁS
A Japán kormány egyetemi hallgatóknak és kutatóknak kínál ösztöndíjakat, melyről Zsiga Mariann, a Magyarországi Japán Nagykövetség munkatársa tart tájékoztató előadást.

16:00-tól a K épületben, Földszint 83-ban.

Esetleg ha Pesti valaki és érdekli a dolog. Én elmegyek. A fejemben megfordult a gondolat , hogy kiutazok tanulni vagy dolgozni. De jó lenne tudni, hogy mégis milyenek a feltételek hozzá.
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #2049 Dátum: 13 máj 14, 12:02:37 »

A sok idióta már rég halomra lőtte volna egymást... Na meg a nemidénbarnultak is dobtárassal mennének kirámolni a nyuggereket...
Naplózva
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #2050 Dátum: 13 máj 14, 12:12:21 »

Na,na.Azért a légpityu még megengedett ,és nem rabolnak vele boltot.xD
Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #2051 Dátum: 13 máj 14, 12:12:31 »

Én annak a híve vagyok amit pl. Svájcban csinálnak. Fegyvert csak otthon tarthatsz. A lőszeresdoboz lepecsételve. Szigorú ellenőrzések vannak. Ha használod jogtalanul, magas büntetés... De jogosan otthonvédelemre felbonthatod a dobozt és megvédheted magad...  Utcai önvédelemre meg a gumis pisztolyt tuti engedélyezném.... Nagyobb erővel, hogy akár 10 15 méterről is megvédhesd magad.   A Gázos néha szart sem ér...  Beltérben detto.. Ha a metrón jönnek neked akkor kb az egész kocsit sikerül elgázosítanod...
Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #2052 Dátum: 13 máj 14, 12:21:51 »

Én is örülök, hogy Magyarországon nem elterjedt a fegyverviselés.

Ma a BME-n lesz egy ilyen előadás:
JAPÁN ÁLLAMI ÖSZTÖNDÍJAK TÁJÉKOZTATÓ ELŐADÁS
A Japán kormány egyetemi hallgatóknak és kutatóknak kínál ösztöndíjakat, melyről Zsiga Mariann, a Magyarországi Japán Nagykövetség munkatársa tart tájékoztató előadást.

16:00-tól a K épületben, Földszint 83-ban.

Esetleg ha Pesti valaki és érdekli a dolog. Én elmegyek. A fejemben megfordult a gondolat , hogy kiutazok tanulni vagy dolgozni. De jó lenne tudni, hogy mégis milyenek a feltételek hozzá.

Mivel itthon vagyok, esetleg majd elmesélheted mi volt Nevet

Am sztem pont a Svájci dolog hülyeség. Ha tényleg bajban vagy nem jut időd ilyen hülyeségekkel foglalkozni.. és messziről minek vedd meg magad aki bántani akar úgyis közel jön, szal elég a paprika-spray... 
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Hédi
Osztag Vezető
*

Tesco Gazdaságos Kage Bunshin

« Válasz #2053 Dátum: 13 máj 14, 12:55:33 »

Arról nem is beszélve, hogy úgysem fogod lelőni a támadót, azért az nem olyan egyszerű mint a filmekben. Na nem mintha én lőttem volna már embert, de csak gondoljatok bele.
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 14, 12:56:08 írta Hédi » Naplózva

"Dissect me 'til my blood runs down into the drain
My bitter heart is pumping oil into my veins"
-------------------------------------------------------
::MAL::
::TUMBLR::
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #2054 Dátum: 13 máj 14, 12:56:05 »

Lehetne valami arany középút... Lazítani a szabályozáson keményen lecsapni a visszaélőkre, és ezt megtámogatni egy kemény rendőrséggel-csendőrséggel-vagy valamilyen csak a közbiztonsággal foglalkozó szervezettel...   Mert jelenleg a népet nem igazán védi semmi... A hadsereg védi az államot a külső fenyegetéssel, a rendőrség védi a rendszert mindenkivel szemben...   De a népet a bűnözőktől nem igazán védi semmi... Nincs megelőzés, csak ha megtörténik a baj akkor van ott a rendőrség általában, helyszínelni stb... Kéne valami még ami ütközőzóna...  Ami csak a megelőzéssel foglalkozik... Erre lenne lehetőség... Még jobban kibővíteni a polgári ön- és vagyonvédelmi jogokat (persze a visszaélések erősebb szankcionálással. Vagy a polgárőr mozgalmakat erősebben támogatni államilag, mert per pill ami van az inkább vicc. Vagy külön szervezetet létrehozni, csendőrség vagy akármilyen másik néven mert tudom ez nem éppen népszerű, mondjuk legyen Magyar Népvédelmi Szolgálat...  De ők a rendőrségnek alávetve, más jogkörrel, de kellőképpen felszerelve és sokkal nagyobb számban legyenek ott az utcán...  Akkor a rendőrség nyomozhatna, egy kocsmai bunyóhoz nem ők mennének ki...   Más országokban ez működik így... vagy hasonlóan...

Naplózva

Oldalak: 1 ... 135 136 [137] 138 139 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins