Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
I love you spagetti Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #2025 Dátum: 13 máj 13, 19:08:25 » |
|
Elkezdeni sem, edzésen van két 30 év feletti és ők úgy 3-4 éve kezdték de mégis versenyeznek, tesóm 23 akkor kezdte mint én de ő is versenyszerűen jár de haha nekem előbb lesz meccsem 
|
|
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
 |
« Válasz #2026 Dátum: 13 máj 13, 19:09:54 » |
|
Na nehogy már itt a végén meggyőzöl  Úgyis mozognom kell valamit, asszem mégiscsak utána nézek 
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::

|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2027 Dátum: 13 máj 13, 19:11:41 » |
|
Helyes  mozogni sosem árt és el lehet azért lenni 
|
|
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2028 Dátum: 13 máj 13, 19:17:54 » |
|
Karatéra?:DD Hogy is ne, 40-ig simán tudsz versenyszerűen.Am tudtátok hogy Európába szokás csak az öveket megkülönböztetni? Sárga,zöld,barna meg ilyenek.A japánoknál nem így van,ott vagy megkapod a mestertől a feketét vagy mész a süllyesztőbe (Nemám,maradsz fehér öves.  )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 13, 19:18:33 írta dreamfolow »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2029 Dátum: 13 máj 13, 19:19:44 » |
|
Hát azért szerintem mégiscsak motiválóbb "felküzdeni" magad a fekete övig  Amúgy ha jól tudom a karate olimpiai szám lesz már 
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::

|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2030 Dátum: 13 máj 13, 19:21:08 » |
|
Klassz lenne ha thai boxban is lenne öv 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #2031 Dátum: 13 máj 13, 19:24:37 » |
|
Én sárga övig jutottam el, de már igen közel voltam a narancshoz. Szóval japánoknál egyből jön a fekete öv? Hát akkor biztos jó sok évet kell tanulnia, és még akkor sem biztos, hogy sikerül. Legyen olimpiai szám belőle.  Kezdve a katákkal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2032 Dátum: 13 máj 13, 19:27:19 » |
|
Igen,náluk az van,csak fekete meg fehér.Izé,kick-boxba azt hiszem van öv.Az a karatét is utánozza valamilyen szinten ,úgy tudom. Kösz Hédi,szerintem nem olyan könnyű egy fekete öves karatésnak lenni.xD (Főleg náluk...) Azok már darálhatnak..Én kyokushin karatéra jártam,mert ezeknek is megvan a maguk fajtája (Karatén belül).És azt mondják hogy ez a legdurvább fajta,szóval örülök xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2033 Dátum: 13 máj 13, 19:32:27 » |
|
Kick boxban sincs elvileg  régen az edzőm kick boxot, boxot, mma-t is tanított a thai mellett. Most visszatért az mma szóval gondolkozom azon, hogy járjak arra is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2034 Dátum: 13 máj 13, 19:34:49 » |
|
Dreamfolow, pontosan ezért mondom (írom xD) hogy jobb, hogy van több színű öv is és nem csak a fekete mert így nem maradsz öv nélkül, még ha a fekete nem is sikerül 
|
|
|
Naplózva
|

|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #2035 Dátum: 13 máj 13, 19:51:30 » |
|
én szeretek nem versenyszerű sportolni... igazából csak nem versenyszerű sportolni szeretek... meg talán alapjáraton se szeretem a versengést (minek, ha tisztában vagyok a képességeimmel, a dolgokkal amikben jó vagyok és amikben kevésbé jó)... én kiskoromban aikidoztam 2 évet, és most egy felet előző félévben, csak sajnos az időm nem engedte, hogy most is járjak... de hátha kövi félévben tudok majd  hmm... sikerült eldöntenem a szakirány jelentkezésem sorrendjét, ill. a dolog már pár hete kiforrt bennem, de most már lassan le kell adni a papírt... szóval szurkoljatok, hogy összejöjjön az első, hely és Sör- és szeszipari mérnök lehessek... az Állati termékes szakirány egyre kevésbé érdekel szerencsére/sajnos... a többi meg annyira sosem érdekelt
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2036 Dátum: 13 máj 13, 21:32:24 » |
|
Eddig sosem ment az ugrókötél  de most edzés miatt ma bele kellett jönnöm és meglepően jól ment  ami még meglepőbb, hogy elképesztően kitudja fárasztani az embert nagyon hamar 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2037 Dátum: 13 máj 13, 21:33:56 » |
|
Valaki tud ajánlani egy jó mászkálós játékot?
Épp a Prototypeot töltöm.. de valami kalandjátéknak most jobban örülnék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
 |
« Válasz #2038 Dátum: 13 máj 13, 21:45:24 » |
|
Spyro 2 Ripto's Rage örök kedvencem < 3 egyébként ott a sok Crash, Earthworm Jim, Sonic, Rayman hogy csak klasszikusokat idézzek. Logikaiban meg ott a Machinarium, ami nagyon szép kis steampunk világ, noha feladványaiba jó párszor bele tört mára bicskám. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2039 Dátum: 13 máj 13, 22:39:14 » |
|
Ne már Sizi  anno mikor kijött a Spyro nagyon szerettem volna kipróbálni, de nem volt rá lehetőségem.. el is feledkeztem róla...ps1es korszak. Crash bandicoot? Alap. Sonic :DDDDDD Sega, nem köszi, az már tényleg nagyon gyerekkor idéző. Rayment is imádtam. Kösz a tippeket. Most így a Jazz Jack rabbit jutott még eszembe. Machinarium ránézésre fene jó.. máris leszedem, nagyon gáz ha a Syberiára asszociáltam róla?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|