25 feb 16, 22:05:53 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 124 125 [126] 127 128 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1315305 alkalommal)
0 Felhasználó és 31 vendég van a témában
Arysha
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Otaku o~baa-chan/Gea jobbkeze :D

« Válasz #1875 Dátum: 13 máj 06, 23:22:13 »

Aranyos lehetett. Milyen korán kezdi az udvarlást. Mosolyog
Szeret minket, szereti a keresztapját is. Annyira, hogy a múltkor kajak féltékeny lett azért, mert amikor jöttünk el tőlük, a párom a kiscsaj kisöccsének adott előbb puszit és nem neki. ikszdé
Mondja neki a férjem hogy gyere Sztella (így hívják) adj egy puszit - mire a gyere: "Adjál Zalánnak (kisöccse)! - és kb ilyen fejet vágott hozzá:  Fegyverek XDDDD
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 06, 23:22:47 írta Arysha » Naplózva

Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó. Egyszer majd úgyis az lesz...
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1876 Dátum: 13 máj 07, 06:11:33 »

Végre egy aranyos és kedves téma. Mosolyog

Am Arysha, dehogynem lehet, mi is akarunk majd örökbe fogadni a saját három gyerkőc után. Persze ő is ugyanúgy a mi gyerekünk lesz. Ők is megérdemlik a szerető családot, csak mindenki babát akar befogadni, ezért egy 6-8 éves gyereknek már alig van esélye családra találni. Érdemes lenne megpróbálni. Mosolyog
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #1877 Dátum: 13 máj 07, 06:21:03 »

Az a baj hogy az örökbe fogadás nem egy egyszerűen működő dolog. Már ahhoz is, hogy egy nagyobb gyereket megkapj rengeteg felettébb szigorú feltételnek kell megfelelned. Ha már csak az anyagi oldalt nézzük, ismerek egy családot ahol 2 gyógyszerészi fizetés épphogy elég volt az anyagi feltétel teljesítésére... (más gyerek nincs, hitel nincs...)

Szóval az igazi élet nem épp egy rózsaszín állom Mosolyog

Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1878 Dátum: 13 máj 07, 06:26:14 »

Én meg olyat ismerek, ahol az apa rokkantnyugdíjat kap, mert hiányzik az egyik lába és csak az anya dolgozik, mégis sikerült egy 3 éves fiút kapniuk.
Miért jó mindennek a rossz oldalát nézni? Meg kell próbálni, anélkül aztán tényleg biztos, hogy nem sikerül.

« Utoljára szerkesztve: 13 máj 07, 06:30:56 írta gman » Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #1879 Dátum: 13 máj 07, 06:34:26 »

és nevelőszülők vagy örökbefogadó szülők?

a rokkant nyugdíj összege am lehet felettébb magas is ezt se szabad elfelejteni

én sose a rossz oldalt szemlélem én csak élesen látom a valóságot
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #1880 Dátum: 13 máj 07, 06:37:42 »

Egy gyermek örökbefogadásának egyáltalán miért feltétele az, hpgy valaki mennyire gazdag? Egy fix, minimumon felüli jövedelem felett már inkább csak az emberrel kellene foglalkozniuk, a környezettel, meg hasonlókkal. A legtöbb ember egyáltalán nem érdemli meg az apa vagy anya megszólítást, mások pedig, akik igen, nekik valószínűleg nem lehet. Gondolom, mindenkinek vannak ilyen emberek a környezetében.
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1881 Dátum: 13 máj 07, 06:42:45 »

Örökbefogadó szülők.

Niki, bocs, hogy itt kérdem meg, de van velem valami gondod?
Naplózva
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #1882 Dátum: 13 máj 07, 11:21:53 »

Valamelyik nap elmentünk vásárolni és egy kb tíz éves beállt az útba és épp hogy kikerültem, mire az anyja:
- Figyelj oda, neki mész a néninek.

Köszönöm a bókot, azt hiszem a lány kategória már nem fér bele..

Niku, nem a gazdagság a feltétel, hanem egy alapvető életminőség. Egy minimálbér plusz egy rokkant nyugdíj például nem biztos hogy elég arra, hogy a gyereket vagy gyerekeket megfelelően öltöztessék, megfelelő taníttatást kapjon stb. Manapság például egy gyerekes szülők nem kapnak állami támogatást a tankönyvekre.

Ezt jobb helyeken szakemberek állapítják meg és ha úgy látják, hogy azt az életminőséget kapja a gyerek ami az alapvető elvárás akkor minden rendben van. (nem csak a szeretet a szempont, de ezt ugyebár tudjuk)
Naplózva
Hédi
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Tesco Gazdaságos Kage Bunshin

« Válasz #1883 Dátum: 13 máj 07, 14:57:01 »

Engem is valamelyik nap elért ez a trauma xD Szállok ki a liftből és egy 6-7 éves lány meg be akar furakodni, mire az anyja: "Várj, engedd ki a nénit!" Mivan? xD Hát én rosszul lettem xD
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 07, 14:58:04 írta Hédi » Naplózva

"Dissect me 'til my blood runs down into the drain
My bitter heart is pumping oil into my veins"
-------------------------------------------------------
::MAL::
::TUMBLR::
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1884 Dátum: 13 máj 07, 15:23:10 »

Hédi, te Hedvig vagy? Ha igen, akkor rohadtul szép neved van és adtál vele egy jó ötletet is, arra az időre, amikor lesz lányunk is. Nevet

Kutyát pénzért árulni csak szerintem aljas dolog?
Naplózva
hanii
Uchiha Madara
*

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #1885 Dátum: 13 máj 07, 16:13:07 »

Ne panaszkodj, hogy huszonakárhány évesen lenéniznek, én még csak 15 vagyok, meg a barátnőm is, és múltkor a vonaton megkaptuk, hogy: "Nézd, a néniknek milyen szép hajuk van!" Szomorú
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1886 Dátum: 13 máj 07, 16:21:47 »

Úgy csináltok, mintha ti kiskorotokban nem néninek és bácsinak hívtatok volna minden idegent, aki legalább tíz évvel idősebb volt nálatok...
Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #1887 Dátum: 13 máj 07, 16:22:49 »

Kutyát pénzért árulni csak szerintem aljas dolog?

Semmivel sem aljasabb mint csirkét vagy disznót. A disznót/csirkét a tojásukért/húsukért tartjuk, a kutyát pedig többnyire azért mert egy remek társ akivel tudunk játszani, felvídit és őrzi a házat.
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1888 Dátum: 13 máj 07, 16:28:55 »

Hát ezaz, barátot vásárolni elég hülyén hangzik.
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #1889 Dátum: 13 máj 07, 16:43:33 »

Én barátnak embereket tartok... persze szeretem az állatokat, de nem szeretném csak rájuk lekorlátozni a szociális kapcsolataimat...

Egyáltalán nem aljasság kutyát pénzért árulni, azért árulják pénzért, mert alapjáraton belefektetett a tenyésztő egy csomó pénzt: etette, itatta, orvoshoz hordta... szerintem teljesen ok ha szeretné ha ez megtérülne... plusz persze van rajta nyereség is, de az anyakutyát is el kell tartani valamiből... és persze a tenyésztőnek rengeteg munkaórája is fekszik a kiskutyában...

Engem már nem zavar ha néniznek... sőt igazából inkább szeretem magam nőnek érezni, mint "kis"lánynak Mosolyog
Naplózva

Oldalak: 1 ... 124 125 [126] 127 128 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins