24 nov 22, 16:15:04 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 115 116 [117] 118 119 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1238535 alkalommal)
0 Felhasználó és 57 vendég van a témában
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #1740 Dátum: 13 ápr 28, 21:34:46 »

Oké! Nagyon figyelni fogok, mert nagyon félek, hogy a gép mögül ki hogyan keménykedik.  Nevet Még akár ki is tilt!

Furcsa ezt egy olyan valaki szájából hallani, aki a gép mögül szeretné megváltani a világot, a gép mögül szeretne filozofálni, vagy éppen helyesírást oktatni kacsint
Miattam is lett kitiltva? Ezért legalább négy halált érdemlek Nevet

Nem érdemelsz te semmilyen halált =D inkább egy virtuális vállveregetést =DD

Közben papírra vetettem a Fórum történetét :DD Bárki magára ismer az csak a véletlen műve nem kívántam személyeskedni =) Ez egy fiktiv, kitalált kis képregény , a valósággal való bármilyen egyezés csupán a véletlen műve  Hümm-hümm

http://i44.tinypic.com/1j6tys.png
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 28, 22:14:00 írta Lew » Naplózva

Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #1741 Dátum: 13 ápr 28, 22:29:22 »

Szakadok Lew. Nevet Ezt ki kéne tenni a főoldalra is. Nevet
Naplózva
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #1742 Dátum: 13 ápr 28, 22:54:48 »

Idézet
Jól összehoztad ezt a kis művecskét.  Nevet
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Laterneman
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1743 Dátum: 13 ápr 29, 05:42:29 »

Furcsa ezt egy olyan valaki szájából hallani, aki a gép mögül szeretné megváltani a világot, a gép mögül szeretne filozofálni, vagy éppen helyesírást oktatni kacsint

Maximum neked furcsa, mert ebben a tévképzetben élsz. Ha néha tudomást vennél a valóságról, akkor hidd el, egyből nem lenne az.  kacsint

ad#1 Halkan súgom, hogy én a való életben többet foglalkozok ilyen dolgokkal, ha épp helyesírás okítással nem is, és veled ellentétben tisztában vagyok azzal, hogy mik az internetes csatornák korlátai. Ezért is tartom többre a face2face kommunikációt, és röhögök egyébként azon, hogy frusztrált emberkék minimális (nevetséges) hatalommal felruházva zsebhitlert játszanak egy animés fórumon  kacsint

ad#2 Ha meg tovább gondolom az egészet, akkor meg nem kicsit félelmetessé válik az, hogy mi lenne, ha ezek az emberek a valóságban is valamiféle hatalmat birtokolhatnának, legyen szó bármilyen hatalomról. Szerencsére erről szó sincs, hisz a frusztráltságuk épp abból adódik, hogy a társadalom szélén helyezkednek el, mindenféle valós hatalmi szereppel járó foglalkozás nélkül (pölö kertész).

És akkor visszatérek oda, hogy nem moderátorhoz, sőt tovább megyek, nem ép lelkületű emberhez méltó hozzászólás az, amit Hiei megengedett magának Sabakuval (aki egy 15 éves lány, írjuk le, mert fontos) szemben.
Először is megemlíti, hogy Sabaku miatt lett kitiltva Morause, ami több mint ferdítés. Aki esetleg nem volt jelen, annak itt a print screen, hogy miért is volt bannolva a fiatalúr. (A kép kattintásra nagyobb lesz)

Amint látni, szó sincs arról, hogy Sabaku durván sértegette volna, egyszerűen odaszúrt viccesen, egyébként teljesen jogosan (aki követte az eseményeket tudja).
Mikor Hiei azt állítja, hogy Sabaku miatt lett bannolva Morause, az épp olyan, mikor valaki azt mondja, hogy az erőszakot elszenvedő nők a hibásak az erőszakért, mert kirívóan öltözködtek. Vagy, hogy az emberke a hibás a lopásért, mert olyan helyen hagyta a bezárt kocsijában az értékeit, ahol szem előtt volt. (Sajnos az ehhez hasonló gondolkodásra már eddig is volt példa itt, ugye Gabesz?)

És akkor Hiei, az egyik moderátor, akinek elvileg pártatlannak kéne lennie, illetve az alapvető emberi értékek mellett a fórum értékeit kéne betartatnia, Sabakut vádolja meg, majd - újra hangsúlyozom, egy 15 éves fiatal lányról van szó - olyan kijelentést enged meg magának, hogy idézem:

Ha ő nem is öl meg én kivégezlek egy csepp bűntudat nélkül... tudod miért? Mert megtehetem.

Ha nagyon komolyan venném, akkor azt mondanám, hogy ezzel nyugodtan mehetne Sabaku a bíróságra, de még úgy, hogy nem veszem komolyan, akkor is minimum kiábrándító, hosszú távon meg nagyon félelmetes és sötét lélekre mutat rá.
Mert, hogy mit implikál ez a mondat? Hiei teljes egyetértését abban, hogy Sabakut kívánatos lenne, legalább összeverni, de inkább megölni (halálra verni), de ha már ezt Morause nem tudja megtenni, akkor ő itt a fórumon rituálisan kivégzi (értsd: bannolja, megvonja az íráshoz való jogát).

Ezek után pedig fogja, és törli a hozzászólásom, amiben szóvá teszem ezt, mert hogy őt itt nem szokás megkérdőjelezni. Gratulálok! Kemény srác vagy, egyszerre sikerült online egyetértésed adnod abban, hogy jó lenne megölni egy 15 évest, és keményen megmondani a frankót annak, aki ezt nem tartja emberi gondolkodásnak.

Innentől kezdve jöhet a ban, akár permban is, mert nem szeretnék egy olyan fórumon tartózkodni, ahol a fórum rendfenntartói tizenéves lányok megölését, de minimum megverését elfogadható, sőt kívánatos tevékenységnek ítélik meg.

Viszont! Mivel szinte biztos vagyok benne, hogy sunyi módon ez a hozzászólás is el fog tűnni, ezért bátorkodom egyrészt lementeni a lapot, Hiei-re mutató bizonyítékkal együtt, illetve a print-screent erről a hozzászólásról elküldöm pár embernek, egyrészt Lew-nek, mert neki címeztem a hozzászólásom, másrészt Sabakunak és Morausenak mert őket érinti, harmadrészt pár olyan embernek, akit még érdekelhet.

A továbbiakban más kommunikációs csatornákon vagyok elérhető, pl. tumblr-en, aki erre kiváncsi, az mail-en keresztül megtudakolhatja a címet. (mail: herpderpherpy@gmail.com)
Sziasztok! Mosolyog
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1744 Dátum: 13 ápr 29, 05:55:59 »

Hogy ez milyen kawaii. :3
Oly csodálatra méltó az emberi faj, nagyságát és tudását annak köszönheti, hogy unalmában olyan dolgokat művel, amik más állatoknak eszükbe se jutna, és az esetek 0,001%-ában eme cselekedetek vagy szavak merő véletlenségből az egész fajt egy új szintre lökik, ám a maradék 9,999% továbbra is csak baromság. Annak viszont, aki néha megpróbálja felülröl nézni a dolgokat, az ember kifogyhatatlan szórakozási lehetőséget kínál teljesen ingyen!
De unalmas is lenne a világ ha eme módfelett figyelemre méltó faj tagjai megértenék egymást és békében élnének tovább. Csak remélni tudom, hogy ez soha nem következik be!
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 29, 06:06:23 írta gman » Naplózva
Sevanna
VIP

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Goddess Skuld- the mischievous

« Válasz #1745 Dátum: 13 ápr 29, 06:43:17 »

Ez a hsz bizonyítja, hogy te is neten keresztül ítélkezel mások felett. Ha ismernéd Hieit élőben nagyon jól tudnád, hogy nem gondolta komolyan, amit beszólt Sabakunak vagy akárki másnak... Plusz virtuális kivégzésre gondolt alapból, nem szó szerintire.  smirksweat
A kertészes részére pedig lásd be, hogy még tőled is nagyon nagyon durva... Szerinte inkább ez tartozik abba a kategóriába, amit nem mondunk másik embernek sem neten keresztül sem élőben...
Naplózva

Laterneman
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1746 Dátum: 13 ápr 29, 07:20:18 »

Ez nagyon szép lenne, ha Hieiről nem tudnánk, hogy nagyon is komolyan gondolja, amit írt. Elég csak visszanézni korábbi hsz-eit, vagy benézni a moderátori figyelmeztetések topicba, és meglátja mindenki, hogy a nagyon egyenes és bátor Hiei hogyan is aláz meg másokat folyamatosan - egyébként kizárólag azokat, akikről tudja, hogy nem mernek vagy nem képesek neki visszaszólni, mert bannolja őket. Ha esetleg mégis megteszik törli a hszüket, nehogy ne neki legyen igaza. = zsebhitler

A kertészes részére pedig lásd be, hogy még tőled is nagyon nagyon durva... Szerinte inkább ez tartozik abba a kategóriába, amit nem mondunk másik embernek sem neten keresztül sem élőben...

Mi durva benne? Egy kertész nem rendelkezik hatalmi pozícióval. Ez tény. A mondat másik részétől (társadalom szélén elhelyezkedő emberek) teljesen független.
Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #1747 Dátum: 13 ápr 29, 07:55:45 »

Najó nem szándékoztam írogatni a topicba, megvannak az okaim, de ez lényegtelen! Most mégis szemet kell hunynom felette mert rólam van szó. Nos 2 napja feljöttem akkor is csak 2 hsz-ig gondolkodtam és meg is lett... egyszerű barátok közti szemtől szembeni beszélgetésre vágytam mert ahogy laterneman én is többre becsülöm mint hogy a gép előtt punnyadva írogatok.
Bár a kérésem nem valósult meg a fórum azon tagjaihoz szólva akiket már régóta ismerek, azóta úgy látszik nekem hála volt némi moderálás, meg arcoskodás hogy ki a nagyobb okos... bár azt is így mellékesen és az elkezdett mondattól függetlenül megjegyezném hogy laterneman... ha nem akarsz egy ilyen fórumon lennie ahol Hiei olyan amilyen akkor minek vagy még itt és miért próbálod még most is az igazad mindenkire rátukmálni? Ezesetben ha zavar hogy van nickneved, megdobod Cartot egy levéllel hogy törölje az accod legyenszíves majd sarkon fordulsz és tiltólistádra veszed az egész honlapot. A másik meg hogy Hiei régen poén jelleggel vmelyik sok-sok hsz-be mindig kifejtette isteni felsőbbrendűségét, és hogy őt utálni kell mert ebből él, na nálad látszólag elérte ezt a hatást! Mosolyog Idővel hozzászoktál volna mert amúgy csak poén, de nem mindenki bírja idegekkel! A másik dolog meg ha ezzel vmivel kellemesebb lesz szerencsétlen közérzete bárkinek megkértem Hiei-t hogy ejtsék a vádat Sabakuval szemben mert engem nem hergelt, lehet nekik annak tűnt de nem vettem magamra. Egy semmiségért senki ne kapjon büntetést miattam, és remélem ezt figyelembe veszik a modik.

Mhhh... most így hirtelen nem jut eszembe több mint amit mondani akartam, ha esetleg lesz vmi utólag megszilárdult gondolatom, majd beírom ennek folytatásaként mert ha ezt szerkesztem és 100 oldal múlva törnek rám a gondolatok akkor a kutya se olvassa el.
Nos részemről ennyi... zseb-hitlereknek Sieg.... akarom mondani Hello. bye bye

ui.: és a rossz szokásom visszatért miszerint elkezdek vmit amiről beszélni akarok és sose fejezem be! ikszdé nos mielőtt kitértem laternemanra konkrétan azt akartam mondani mellőzzetek rólam a dumát. Ám már emlékszem Hiei jóvoltából hogy kit akartam szenessé rugdosni, még ha kicsit túloztam is, de annak is megvolt az oka. Persze itt mindenki egyből felületesen nézve a szemeteknek hitettek és Morause a galád a szemét hogy mer egy csajt leszólni... pedig az okát hogy miért akadtam ki egy ilyen jelentéktelen hsz-től kitudja ugye? Bár azon vigyorogtam a legtöbbet hogy nem is Sabaku volt felháborodva akkor sem hanem mindenki más. Az emberek eme gondolkodása mindig elképesztett hogy mások dolgába simán beleüti az orrát de ha az övébe szól bele vki milyen durván felháborodik. (persze félreértés ne essék ez a hsz-em nem képmutatás az előző mondat miatt vagy cáfolom meg magam mivel itt részben rólam van szó, miattam tört ki ez a kis bonyodalom) Mindenesetre elmondtam amit akartam, én kiszálltam az adásból. Vétel.... vége
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 29, 08:23:26 írta Morause » Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1748 Dátum: 13 ápr 29, 09:49:45 »

Az ott egy aznapi dátum? Ez de nagy, ha látsz valami mókásat, egyből print screen-elsz? Van még ilyesmid? Tőlem is mentettél már valamit? Wáóóó! ikszdé
Naplózva
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #1749 Dátum: 13 ápr 29, 09:56:24 »

Nagyon nem akarok egyetérteni Laternemannel de kénytelen vagyok részben igazat adni neki.

Néha tényleg túlzás a legendánk megnyilvánulása, látszik hogy sokszor nem gondolja át. (megj.:de inkább a stílus a megkérdőjelezhető nem feltétlenül maga az eljárás)

Idézet
Ha ő nem is öl meg én kivégezlek egy csepp bűntudat nélkül... tudod miért? Mert megtehetem.

Aki meg ezen nevetett annak gratulálok, csiszoljon még picit a humorérzékén, mert  az erőfitoktatás és a lekezelés maximum a primitív csőcseléknek lehet vicces, akik gondolkodás nélkül arcon csapnának egy fej hagymával csak mert megtehetik.

No mindegy.

Mora, én mostanában nem járok Pesten, reagálva utólag, de egyébként sem hiszem hogy lenne kedvem találkozni, viszont az ilyet érdemesebb priviben intézni azokkal akikkel már kialakítottál esetleg közvetlenebb viszonyt, vagy nyitni egy fórumtalálkozót. ^^ Szvsz.

Más: No, remélem ma sikerül megnézni a gotot.

A krokodil drogról hallottatok már?

Na és ha már krokodil... erről? http://mno.hu/szinesvilag/tulelte-a-halasz-a-krokodiltamadast-1155265

Kezdődik az allergia szezon.

Ennyi jutott eszembe nem vagyok jó online tématerelésben, de próbálkozni lehet.

Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1750 Dátum: 13 ápr 29, 10:05:15 »

Csak a puhány városiak, a megrögzött kockák és egyéb önhibájukból gyenge szervezetű egyének szoktak allergiásak lenni. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 29, 10:06:56 írta gman » Naplózva
Éjfél
*

« Válasz #1751 Dátum: 13 ápr 29, 10:09:46 »

Valamelyik reggel pont erről volt szó a tvben... (hahh igen bekapcsoltam)..
Leginkább városban élőkre jellemző, vidéken kialakul egyfajta immunitás.. de az én példám is ezt mutatja. (támadnak a növények) / Nevet Nevet http://www.kulturpart.hu/film/4190/novenyek_irtjak_ki_az_emberiseget/

Gyerekként Pestről vidékre kerültem és nem sokra rá allergiás lettem.. persze a genetikai tényező is jelen van, mert anyura is jellemző a dolog.
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1752 Dátum: 13 ápr 29, 10:19:26 »

Rossz szemszögből nézed a dolgot. Nem mi vagyunk immunisak, ez a természetes, az allergia a városi "mutációnak" köszönhető. Nem a falusiak szervezete erős, hanem a városlakóké gyenge.
Naplózva
Éjfél
*

« Válasz #1753 Dátum: 13 ápr 29, 10:27:25 »

Akárhogy is nézzük ezek tények. Vidéken számottevően minimális az allergiások száma, mert úgy tudom valamilyen baktériummal gyerekként többet érintkeznek, így az immunrendszerük fel tud készülni a behatásokra. (ez volt a műsorban, a néni megmondta... Mosolyog )
A városiak viszont elszeparáltabb életet élnek, így mikor először találkozik a szervezetük ezekkel a behatásokkal az immunrendszer nem reagál megfelelően és megmutatkozik allergia formájában.

Nem mondtam hogy erősebb a vidékiek szervezete, de lehet hogy így tűnt.
Naplózva
Nikuccia
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #1754 Dátum: 13 ápr 29, 11:54:15 »

Holy Jesus, még a végén az emberek téged kezdenek el sajnálni, szegény, ártatlan, kedves Morause. Nevet Komolyan te írsz itt olyasmi mondatokat, hogy hu, várj, idézlek: "Az emberek eme gondolkodása mindig elképesztett ..." meg öö: "felületesen nézve a szemeteknek hitettek" meg jézusom, az egész hsz-ed kész röhej. Kit érdekel mégis, hogy milyen indokkal írtad Sabakunak, amit írtál? Azok a szavak, tudod, nem olyasmik, amiket meg lehet indokolni egy rossz nappal, vagy egy rossz időszakkal. És a lehetőség, miszerint nem gondoltad komolyan, fel sem merülhet, mivel te tele vagy (nem mindig) elfojtott agresszióval, erőszakkal és egy csomó más, pszichés gonddal is, és akkor te most itt jössz nagy ártatlanul, előadod magad, hogy még szóltál is pár jó szót Sabaku érdekében a modiknál. Hát mi a tosz? Pofám leszakad, komolyan mondom. Nevet És akkor Hiei még melléd is áll. Téged frankón ki kellett volna zárni, nem két hónapra eltiltani. Első dolgod az volt miután visszatérhettél, hogy küldtél nekem egy üzenetet, aztán meg azon nyomban letiltottál rohadt gerinctelenül, hogy még válaszolni se tudjak. Szegény Loahnak meg annyi volt a bűne, hogy felszólalt egy modi ellen. Vagy nem tudom, valami ilyesmi. A tied pedig Laterneman kis képén látszik. Úgy őszintén, melyik vall súlyosabb, kizárnivalóbb személyiségre? Áh, tök mindegy, sehol sincs igazság.

Éjfél, osztom a véleményed. Mosolyog Nem akarok én se különösebben egyetérteni vele, de mivel nem az első, így kevésbé fog fájni már többedik alkalommal. Nevet

Naplózva
Oldalak: 1 ... 115 116 [117] 118 119 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins