|
Saphira
|
|
« Válasz #1621 Dátum: 13 ápr 17, 18:45:43 » |
|
Azt is hirdették, hogy a kutyák chipeltetése arra szolgál, hogy lenyomozzanak mindenkit. Komolyan ennyire balfasz az emberek nagy többsége, hogy ezt elhiszi? Most őszintén, ha ezt akarnák, miért a kutyákat jelölik? Miért egy olyan chippel, amit amúgy 5 centiről is alig lehet leolvasni? Minek egyáltalán, mikor az okostelefonok százszámra küldik az információkat róluk, nem beszélve, hogy ők maguk is megosztják életük minden másodpercét Facebookon. Márpedig köztudott és nyilvánvaló, hogy a nagy kémhálózatok, sőt az ilyen kis pincsik is, mint a magyar rendőrség, használja a facebookot olykor-olykor adatgyűjtésre, míg a kutyák chipjét meg nem. Komolyan, néha túlzásba viszik az összeesküvés-elméleteket, főleg mikor a chipek miatt panaszkodnak, hogy lenyomoznak meg stb. Már úgyis mindegy, hogy mennyi információt szerez meg rólad, amúgy is összeszedhető minden telefonokból, internetről is akár. Volt az egyik nagyobb cégnek is ilyen botránya (google, apple?), mikor kihasználták a telefonok GPS-ét, amely folyamatosan adatokat szolgáltatott a központnak a tulaj tartózkodási helyéről. Végülis arra hivatkoztak, hogy csak azért, mert így ott helyezhetnek el reklámokat, ahol a potenciális vásárlóik járnak. Szóval a sok pattogó idióta, aki folyton a chipek miatt rinyál, nem tudom, hogyan nem veszi észre, hogy a félelmük már rég valósággá vált. Az egészségügyi chipek meg hihetetlenül hasznosak lennének, és tuti be is törnek a piacra körülbelül 5-10 év múlva, az alapján, ahogy most áll a fejlesztésük. Persze akkor is jön majd a sok okos, és kétségbe esnek, hogy eljön a világvége emiatt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #1622 Dátum: 13 ápr 17, 19:00:23 » |
|
Kutyába chip... aláírom. nem hülyeség. De az én bőröm alá semmit nem fognak rakni az hétszentség. Mindennek van határa....
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #1623 Dátum: 13 ápr 17, 19:03:47 » |
|
kíváncsi vagyok meddig fog még süllyedni az emberiség agyilag. Ez semmi ahhoz képest hogy egy házaspár másfél éves gyereke éhen halt mert nem adtak neki enni, állítólag azért mert a gyereküket fénnyel akarták etetni.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #1624 Dátum: 13 ápr 17, 19:04:06 » |
|
Én simán bevállalnák egy chipet a bőröm alá, ha ezáltal ki tudnám szűrni ha valamilyen komoly betegségem, kezdeti stádiumban lenne és még tudnának vele mit kezdeni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #1625 Dátum: 13 ápr 17, 19:05:44 » |
|
Semmit se fognak rakni a bőröd alá... ezt szerintem nem ártana átgondolni, főleg hogy egykor szívesen lettél volna orvos...
Amit Saphi leírt pedig teljes mértékben jogos...
Mondjuk engem még mindig leginkább az élelmiszeres mizéria tud kiakasztani, hogy most csak méreg minden amit a boltban veszel, nem biztonságos és régen milyen jó volt, mert minden sokkal egészségesebb volt... Persze rengeteg az élelmiszer botrány, de abba senki se gondol bele, hogy sz jelentene galibát, ha azok nem lennének xD
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #1626 Dátum: 13 ápr 17, 19:09:20 » |
|
Jó ez így nem igaz... olyasmit ami távolsági nyomkövetésre és az azonosításomra alkalmas, olyat nem... Egy szenzort ami figyeli az életműködésem tárolja az adatokat és havonta félévente 1x az orvos chekkolja őket. az úgy okés... de az engedélyem nélkül ne hagyja el jel azt a vackot... ám mint élelmiszerrel foglalkozó erről mi a véleményed http://www.chiliszoszok.hu/spd/478674/el_Chaman_333 ?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 17, 19:10:15 írta Micsudi »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #1627 Dátum: 13 ápr 18, 05:31:40 » |
|
A kutyachip háromezer-valamennyi volt (k*rva drága), az emberchip mennyibe kerülne? Jó napom lesz úgy érzem. Nagyon kíváncsi vagyok már, hogy van e kuki, vagy nincs?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 18, 05:35:31 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #1628 Dátum: 13 ápr 18, 08:48:37 » |
|
Nekem untig elég a tabascom, ami mindjárt elfogy, de nincs pénzem másikra ( ); amúgy is olyan érzésem van, hogy ezzel a szósszal már nem bírnék. Itt a kutyachip ingyen volt. ^-^ Este kolokviumom van, lehet szurkolni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1629 Dátum: 13 ápr 18, 08:57:51 » |
|
Itt 5e volt asszem,épp tegnap kóborolt egy a kutya ,aztán mondom ha nem lesz meg lekövetjük a chipjét.xD Azt se tudtam mire való,aztán tegnap utána olvastam.De csak akkor tudják leolvasni ha Menhelyre kerül ,nem? Jó lenne ha olyan lenne mint a GPS .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1630 Dátum: 13 ápr 18, 10:56:30 » |
|
Semmit se fognak rakni a bőröd alá... ezt szerintem nem ártana átgondolni, főleg hogy egykor szívesen lettél volna orvos...
Amit Saphi leírt pedig teljes mértékben jogos...
Mondjuk engem még mindig leginkább az élelmiszeres mizéria tud kiakasztani, hogy most csak méreg minden amit a boltban veszel, nem biztonságos és régen milyen jó volt, mert minden sokkal egészségesebb volt... Persze rengeteg az élelmiszer botrány, de abba senki se gondol bele, hogy sz jelentene galibát, ha azok nem lennének xD
Milyen kedves vagy mostanában, jah igen.. és jós tehetség is. :DD Még mindig az élelmiszer ügyeknél tartasz, persze ez csak természetes. S milyen jól boldogul a gyógyszer ipar és a had ipar manapság. Túlnépesedés van.. valahogy csökkenteni kell az ember tömeget. Régen megvoltunk tartósítószerek, és a többi ízfokozó és további cucc nélkül is. (amit az én paraszti eszem nem tud felfogni mert sosem foglalkoztam vele, nem tanultam stb.. lehet szidni nem érdekel) Akkor meg más miatt voltak betegek az emberek... de azért te sem mondhatod hogy ezek a cuccok a kajákban egészségesek. Akinek nem tetszik hogy mit tolnak az élelmiszerekbe, az kezdjen el otthon termeszteni.. és élje a kis saját életét a rothadó civilizációnktól picit távolabb. ...vagy sztrájkoljon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #1631 Dátum: 13 ápr 18, 11:12:01 » |
|
Ésss kukit látott a doktor bácsi! Én csak egy burgonyát láttam, de ha a doktor bácsi kukit látott a burgonyán, akkor elhisszük neki. Eddig úgy gondoltam, hogy mindegy, mi lesz, de most határozottan örülök, hogy nem lesz sárkányfészek a lakásban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1632 Dátum: 13 ápr 18, 11:15:47 » |
|
Gratulálok!:D Mi lesz a neve?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 18, 11:28:59 írta dreamfolow »
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #1633 Dátum: 13 ápr 18, 11:19:00 » |
|
Gratulálok De hidd el egy nő is elég a sárkányfészekhez nem kell ahhoz több
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #1634 Dátum: 13 ápr 18, 11:21:12 » |
|
Vilmos lesz, de még csak ultrahangból állapította meg a doki. Ebben azért nem bízok maradéktalanul, mert hibáztak már nagyobbat is, de mondjuk, hogy valószínüleg Vilmos lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|