Saphira
|
|
« Válasz #1605 Dátum: 13 ápr 16, 18:45:48 » |
|
Miért céloznék rád? Francba, akkor már felröppentek a hírek? Nem baj, legalább elterelődik rólam a gyanú.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #1606 Dátum: 13 ápr 16, 18:49:59 » |
|
Régebben nem érdekeltek az ilyen események, most meg összekakkantom magam tőlük. Elpuhulok asszem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
|
« Válasz #1607 Dátum: 13 ápr 16, 19:25:21 » |
|
Jó lenne ha a világ kicsit megnyugodna mert sok lesz ez így egyszerre.
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #1608 Dátum: 13 ápr 16, 19:34:36 » |
|
Nem szoktam időjárásról beszélni, ám most mégis megteszem mert baszottul szép idő volt, egyszerűen fizikai fájdalommal járt bent ülni a teremben, de sikerült azért Nagyerdőzni is pár órát , nagyon nagy élet volt kint, tiszta feeling volt végre azt éreztem hogy vége a télnek. Quid pro quo, délutáni napon döglés után most meg egész éjszaka írhatom a dolgozatomat, totally worth it.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
|
« Válasz #1609 Dátum: 13 ápr 16, 20:01:13 » |
|
Mi meg nagyokosok suli után órákra kiültünk szigetre, persze, hogy olyan napszúrást kaptam, hogy csak na xD Sebaj a lényeg, hogy itt a tavasz végre
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #1610 Dátum: 13 ápr 16, 20:06:27 » |
|
Nekem meg olyan migrénem volt délután 3ig, mikor is elszívtam egy szál cigit és megjavultam xD még korizni is voltam, barátom elkísért jó volt úgy lefele gurulni a hegyről, hogy csak kapaszkodtam a nyakába ill. szembejött egy lépcső amin levitt xD mikor egyenes és megfelelő terepre értünk viszont jó mozogni kicsit, csak úgy suhantam előle, csak kár hogy sok volt az autó mindig be kellett várni Ejj ki kéne találni mit főzzek holnap
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #1611 Dátum: 13 ápr 16, 20:16:17 » |
|
Holnap rántott csirke lesz nálunk Az finom főleg hogy a KFC copy receptet nyomjuk Nekem a torkom fáj... péntek szombat is kint voltam úgy hogy nem vagyok 100%os most iszom a levét.... Ráadásul tegnap egy pöpp klórgázzal is sikerült meglepnem magam fürdőtakarítás közben -.-' Mosd ki a kádat domesztossal meg ami a zöld békás üvegben van (az egy tisztíítószer)... tudtam én hogy az nem zöld béka ?? Nem tudtam... Lehet anyum így jelzi hogy költözzek el
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1612 Dátum: 13 ápr 16, 23:32:44 » |
|
Mennyivel könnyebb éjjel fél egykor úgy tanulni, hogy közben dumálhatsz. Éljen a csoportos tervezés! De olyan okosnak érzem magunkat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #1613 Dátum: 13 ápr 17, 00:06:58 » |
|
Ejj ki kéne találni mit főzzek holnap Csinálj túros tésztát. Egyszerű, olcsó és nagyon finom =)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #1614 Dátum: 13 ápr 17, 04:54:08 » |
|
Harcsapaprikás is kéne a túrós csusza mellé, az már nem olcsó, de még finomabb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #1615 Dátum: 13 ápr 17, 07:46:41 » |
|
a túróstésztával az a baj, hogy már unom úgy mint a csilisbabot és a spagettit is
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #1616 Dátum: 13 ápr 17, 10:52:28 » |
|
főzz egy levest Vagy párolj zöldséget és ahozz csinálj egy kis tejszínes húst amit kedved szerint fűszerezel
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #1617 Dátum: 13 ápr 17, 11:19:20 » |
|
Kösz a sok segíteni próbálást... de szerintem elég nagy és okos vagyok ahhoz, hogy ezt a problémát magamtól megoldjam (sőt kb. 5percel azután megoldottam, hogy tegnap leírtam a dolgot, bármily meglepő is)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #1618 Dátum: 13 ápr 17, 12:00:53 » |
|
De ha egyszer megkérdezted, hogy mit főzzél, akkor ne vedd zokon ha ötletekkel bombáznak. Egyébként meg küldhetsz ide is valamit, mert este 9-ig nem fogok főtt kaját enni. T_T
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #1619 Dátum: 13 ápr 17, 13:38:32 » |
|
én nem kérdeztem semmit , én mindössze leírtam egy megjegyzést... még csak kérdőmondatra utaló mondatszerkezetet sem alkalmaztam http://olcso-receptek.hu/szarnyas/csirke/csirkemell/sajtos-petrezselymes-csirkemell/ tessék kaja
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 17, 13:39:30 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
|