24 nov 20, 18:27:21 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 106 107 [108] 109 110 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1235617 alkalommal)
0 Felhasználó és 28 vendég van a témában
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1605 Dátum: 13 ápr 16, 18:45:48 »

Miért céloznék rád? Nevet

Francba, akkor már felröppentek a hírek? Nem baj, legalább elterelődik rólam a gyanú. Nevet
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1606 Dátum: 13 ápr 16, 18:49:59 »

Régebben nem érdekeltek az ilyen események, most meg összekakkantom magam tőlük. Elpuhulok asszem.
Naplózva
Hédi
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Tesco Gazdaságos Kage Bunshin

« Válasz #1607 Dátum: 13 ápr 16, 19:25:21 »

Jó lenne ha a világ kicsit megnyugodna mert sok lesz ez így egyszerre.
Naplózva

"Dissect me 'til my blood runs down into the drain
My bitter heart is pumping oil into my veins"
-------------------------------------------------------
::MAL::
::TUMBLR::
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #1608 Dátum: 13 ápr 16, 19:34:36 »

Nem szoktam időjárásról beszélni, ám most mégis megteszem mert baszottul szép idő volt, egyszerűen fizikai fájdalommal járt bent ülni a teremben, de sikerült azért Nagyerdőzni  is pár órát , nagyon nagy élet volt kint, tiszta feeling volt végre azt éreztem hogy vége a télnek.
Quid pro quo, délutáni napon döglés után most meg egész éjszaka írhatom a dolgozatomat, totally worth it.
Naplózva
Hédi
Osztag Vezető
*

Tesco Gazdaságos Kage Bunshin

« Válasz #1609 Dátum: 13 ápr 16, 20:01:13 »

Mi meg nagyokosok suli után órákra kiültünk szigetre, persze, hogy olyan napszúrást kaptam, hogy csak na xD Sebaj a lényeg, hogy itt a tavasz végre Nevet
Naplózva

"Dissect me 'til my blood runs down into the drain
My bitter heart is pumping oil into my veins"
-------------------------------------------------------
::MAL::
::TUMBLR::
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #1610 Dátum: 13 ápr 16, 20:06:27 »

Nekem meg olyan migrénem volt délután 3ig, mikor is elszívtam egy szál cigit és megjavultam xD még korizni is voltam, barátom elkísért jó volt úgy lefele gurulni a hegyről, hogy csak kapaszkodtam a nyakába ikszdé ill. szembejött egy lépcső amin levitt xD mikor egyenes és megfelelő terepre értünk viszont jó mozogni kicsit, csak úgy suhantam előle, csak kár hogy sok volt az autó mindig be kellett várni Szomorú

Ejj ki kéne találni mit főzzek holnap :/
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1611 Dátum: 13 ápr 16, 20:16:17 »

Holnap rántott csirke lesz nálunk Nevet Az finom főleg hogy a KFC copy receptet nyomjuk Nevet Nevet
Nekem a torkom fáj... péntek szombat is kint voltam úgy hogy nem vagyok 100%os most iszom a levét.... Ráadásul tegnap egy pöpp klórgázzal is sikerült meglepnem magam fürdőtakarítás közben -.-'   Mosd ki a kádat domesztossal meg ami a zöld békás üvegben van (az egy tisztíítószer)...   tudtam én hogy az nem zöld béka ?? Nem tudtam... Lehet anyum így jelzi hogy költözzek el ikszdé
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1612 Dátum: 13 ápr 16, 23:32:44 »

Mennyivel könnyebb éjjel fél egykor úgy tanulni, hogy közben dumálhatsz. Éljen a csoportos tervezés! De olyan okosnak érzem magunkat.
Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #1613 Dátum: 13 ápr 17, 00:06:58 »

Ejj ki kéne találni mit főzzek holnap :/

Csinálj túros tésztát. Egyszerű, olcsó és nagyon finom =)
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1614 Dátum: 13 ápr 17, 04:54:08 »

Harcsapaprikás is kéne a túrós csusza mellé, az már nem olcsó, de még finomabb.
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #1615 Dátum: 13 ápr 17, 07:46:41 »

a túróstésztával az a baj, hogy már unom úgy mint a csilisbabot és a spagettit is
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1616 Dátum: 13 ápr 17, 10:52:28 »

főzz egy levest Mosolyog Vagy párolj zöldséget és ahozz csinálj egy kis tejszínes húst amit kedved szerint fűszerezel Mosolyog
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #1617 Dátum: 13 ápr 17, 11:19:20 »

Kösz a sok segíteni próbálást... de szerintem elég nagy és okos vagyok ahhoz, hogy ezt a problémát magamtól megoldjam (sőt kb. 5percel azután megoldottam, hogy tegnap leírtam a dolgot, bármily meglepő is)  Hümm-hümm
Naplózva

Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #1618 Dátum: 13 ápr 17, 12:00:53 »

De ha egyszer megkérdezted, hogy mit főzzél, akkor ne vedd zokon ha ötletekkel bombáznak. Mosolyog

Egyébként meg küldhetsz ide is valamit, mert este 9-ig nem fogok főtt kaját enni. T_T

Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #1619 Dátum: 13 ápr 17, 13:38:32 »

én nem kérdeztem semmit Nyelvesít, én mindössze leírtam egy megjegyzést... még csak kérdőmondatra utaló mondatszerkezetet sem alkalmaztam
http://olcso-receptek.hu/szarnyas/csirke/csirkemell/sajtos-petrezselymes-csirkemell/ tessék kaja Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 17, 13:39:30 írta noemimi-chan » Naplózva

Oldalak: 1 ... 106 107 [108] 109 110 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins